Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emekliye mujde...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emekli sandigina bir halt yok

bide 4. senemdeyim universitede kaldim bu sene yok sen mezun olmussundur diyip babamdan aldigim yetim ayligini kestiler bu ay bide mezun olmadigimi ve bu sene olmiycagimi ispatlamam lazimmis, eylule kadar 5 kurus yok

seviyorum bu ulkeyi
Mesaj tarihi:
Koskoca 5 lira, bence kriz varsa çae de var, evde durmayın çarşıya çıkın. Çin'de adamlar 30 dolarla ay geçiriyolar gold farmdan. Hayret bişisiniz, bir kere de memnun olun be.
Mesaj tarihi:
birilerinin bir akşam yemeği ücreti ile millet aile geçindiriyor işte. kimin umrundaki vatandaş. aklı olan zaten bu ülkede yaşamaz. duygusal (her türlü) bağın varsa ancak çekersin burdaki hayatı.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Koskoca 5 lira, bence kriz varsa çae de var, evde durmayın çarşıya çıkın. Çin'de adamlar 30 dolarla ay geçiriyolar gold farmdan. Hayret bişisiniz, bir kere de memnun olun be.

senin ailende emekli maaşı ile geçinmek zorunda olan kimse yok galiba
Mesaj tarihi:
Haberlerde huzur evinden gösteriyolardı. Emekliye 5 huzur evlerine 250 lira zam var diye. İsyan ediyordu emekliler. Hangi kanalda görmüştüm hatırlamıyorum :(
Ayıptır. Emekliye 5 huzur evine 250. Yazıklar olsun.
Mesaj tarihi:
Cantona said:

emeklinin evi var, huzurevindekiler ne yapsın onların daha çok ihtiyacı var bence.

Sen olayı yanlış anladın galiba.
Huzur evinde kalma ücreti 250 lira artırılmış. Kalan emeklilere ise 5 lira zam var.
  • Yeni Oluştur...