Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Devletimiz Sigorta Emeklisine 11 TL, Bagkur Emeklisine 5 TL zam yapmis. Artik bozdura bozdura harcayamazlar. Hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 OHA çokmuş. haberlerde de 20 tl çocuk yardımı için birbirini öldüren tipler gördüm. çok üzülüyorum artık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 emekli sandigina bir halt yok bide 4. senemdeyim universitede kaldim bu sene yok sen mezun olmussundur diyip babamdan aldigim yetim ayligini kestiler bu ay bide mezun olmadigimi ve bu sene olmiycagimi ispatlamam lazimmis, eylule kadar 5 kurus yok seviyorum bu ulkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hamdolsun teğet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bunada şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 babamla konustum aldigi zammi bana vercek 11 kolon super loto oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Koskoca 5 lira, bence kriz varsa çae de var, evde durmayın çarşıya çıkın. Çin'de adamlar 30 dolarla ay geçiriyolar gold farmdan. Hayret bişisiniz, bir kere de memnun olun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 birilerinin bir akşam yemeği ücreti ile millet aile geçindiriyor işte. kimin umrundaki vatandaş. aklı olan zaten bu ülkede yaşamaz. duygusal (her türlü) bağın varsa ancak çekersin burdaki hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Duygusal bag para da olabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yazıklar olsun ya.Dalga geçiyorlar milletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 |Joker| said: Koskoca 5 lira, bence kriz varsa çae de var, evde durmayın çarşıya çıkın. Çin'de adamlar 30 dolarla ay geçiriyolar gold farmdan. Hayret bişisiniz, bir kere de memnun olun be. senin ailende emekli maaşı ile geçinmek zorunda olan kimse yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Senin ailende de ironiden anlayan kimse yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ama gel gelelim burasıda çin değil. Artı joker arkadaşım takılıyorum. hangi anlamda dediğini biliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bRAk SimDi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Prawler said: Duygusal bag para da olabilir ama :) parantez içinde "her türlü" yü boşuna yazmadım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Biliyorum :D Herkesin var duygusal bagi da iste hayat surukluyor. Zamanla alisiyorsun disarda yasamaya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben sevmesem şu şehri 1 dakka durmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Biz sevmiyormuyuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 öyle bişey mi dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hın hın hın hın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sir ve saz arkadaşları ailelerine gelen bu zam karşısında ne diyecek. Merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 az para mı. bi gününü geçirirsin idareli kullanırsan. yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Haberlerde huzur evinden gösteriyolardı. Emekliye 5 huzur evlerine 250 lira zam var diye. İsyan ediyordu emekliler. Hangi kanalda görmüştüm hatırlamıyorum :( Ayıptır. Emekliye 5 huzur evine 250. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 emeklinin evi var, huzurevindekiler ne yapsın onların daha çok ihtiyacı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Cantona said: emeklinin evi var, huzurevindekiler ne yapsın onların daha çok ihtiyacı var bence. Sen olayı yanlış anladın galiba. Huzur evinde kalma ücreti 250 lira artırılmış. Kalan emeklilere ise 5 lira zam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar