Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor Nakşibendi Tarikatı’nın İsmailağa Kolu’nun etkili ismi ’Cüppeli Ahmet Hoca resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasında oyuncak bebek kriterlerini açıkladı: "Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin yok. Normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, üstelik çıplak gibi." NAKŞİBENDİ Tarikatı İsmailağa Kolu’nun önemli isimlerinden ’Cüppeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Ünlü, bir fetvayla cemaatinin ’İslami oyuncak bebek’ standardını belirledi. Ünlü oyuncak bebeklerle ilgili şunları söylüyor: "Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin verilmiyor. Çünkü normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, tıpa tıp benzetim var, sanki resim gibi, üstelik çıplak gibi." Ahmet Ünlü’nün resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasındaki diğer detaylar da şöyle: Fotoğraf caiz heykel haram Vesikalıklar ve boy resmi de olsa caizdir. Çünkü gölgeyi hapsetme, durdurma kabilindendir. Ancak haram olan kısmı; duvara asarsan, oraya doğru namaz kılarsan, penyelere basarsan haramdır. Kesinlikle haram olan kısım, heykel kısmıdır. Yani gölgesi olan suretler haramdır. Ama bir manzara kabartmış; bunda bir sorun yok. Gölgesi olması haram etmez. Ancak hayvanların da heykelleri haramdır. Canlı şekli verdin, ama can veremedin. Canı çıktı Japonya’nın robot yapana kadar. Ufacık bir robot yaptı, o da buradan buraya yürüyemiyor. Çocuk varsa 2’ncisi tüp bebek olamaz 2’nci çocuk için tüp bebek yapması caiz değildir. Allah bir çocuk vermiş, daha ne istiyorsun. Tek çocuğu var ve ikincisi erkek olsun diye yapılan muamele haramdır. Ama hiç çocuğu olmayan için bu ihtiyaçtır. Kadının rahmine işlemi zerk edecek kişinin kadın olması şarttır. Zaruret varsa erkek doktor olur ama... Neden kadının avret yerini erkek görsün? Ancak ölüm döşeğindeyse olur. O zaman erkek doktor, kadını kurtarır. Ama bu işlemi yapan kadın doktor varken, bu işlemi erkeğin yapması haramdır. Erkeğin yapmasından başka yol yoksa; o erkek tek başına kalmayacak. Teke tek kalırsa ’halvet’ denir, haramdır. Zaruretinin gerektirdiği yer dışında fazla yer açılmayacak. Ne kadar gerekliyle o kadar yer açılacak. Sen ne rezil bir adammışsın, yuh ya. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12018083.asp
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 In Cübbeli we trust. hastasıyım cübbelinin. Bu adamı sahneye çıkar Cem Yılmaz 1 ayda aç kalır.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yavaş yavaş kendilerini tanıyorlar işte yakında 5 yaşındaki kız çocuklarından tahrik oluyoruz iyice örtün onları da diyerek çözümlemelerini tamamlayacaklar
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 e bu adam zaten kendi kızının elini tutmuyordu haram olur, azarım diye haha.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kızı oyuncak bebek ile oynarsa adama aile hayatı cehennem ızdırabı gibi gelir valla.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben bu adamın müriti olmak istiyorum ya. nereye başvurcam. direk cübbeli ahmet hocaya başvursam, hatta kafa atsam ne biçim espriydi lan
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Off azınca direk oyuncakçıya giderim barbie bebek almak için.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bulun izleyin. bunun jet ski e binmiş videoları var haşema ile.
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aket-Atum said: resmen dini troll bu adam..
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 teknoloji aleyhinde fetva vemrişti. teknoloji değil de lükse karşı fetva vermişti. evinde her odada lcd televizyonlar olduğu çıktı ortaya.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 elaidi said: teknoloji aleyhinde fetva vemrişti. teknoloji değil de lükse karşı fetva vermişti. evinde her odada lcd televizyonlar olduğu çıktı ortaya. klasik dinci ikiyüzlülüğü işte, ne beklersin ki. sorsan o sevgili kul olduğu için hakediyordur kendi çapında.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://www.starstore.com/acatalog/Rei_Ayanami-medicom-l.jpg RAH rei almis fap fap fap yaparken beyinde fosfor kalmayinca sacmalamaya baslamis iste asdfadsffads
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Masquerade said: Canlı şekli verdin, ama can veremedin. Canı çıktı Japonya’nın robot yapana kadar. Ufacık bir robot yaptı, o da buradan buraya yürüyemiyor. Kadının rahmine işlemi zerk edecek kişinin kadın olması şarttır. Zaruret varsa erkek doktor olur ama... Neden kadının avret yerini erkek görsün? Ancak ölüm döşeğindeyse olur. O zaman erkek doktor, kadını kurtarır. Ama bu işlemi yapan kadın doktor varken, bu işlemi erkeğin yapması haramdır. Şu kısımlarda cidden saçmalamış.
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 said: 2nci çocuk için tüp bebek yapması caiz değildir. Allah bir çocuk vermiş, daha ne istiyorsun. Tek çocuğu var ve ikincisi erkek olsun diye yapılan muamele haramdır.yazının tamamına hayretle gülerken, bu kısımın bir parçasını da kesinlikle doğrubuluyorum. maalesef ki, çocuum erkek olsun diye gidip de tüp bebek yaptıranlar var.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu adamın aldığı oksijene yazık.Zararlı herif.
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aaaaadam oyuncak bebekten azıyor asfsdgaSDFSAF
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ama yani öyle oyuncak bebekler var ki cüppeli hocama hak vermeden edemiyorum.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aket-Atum said: resmen dini troll bu adam..
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aidoll topic'ini hortlatıcam , az kaldı
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lan Finlandiya'da millet saunaya ciplak giriyor biz hala daha oyuncak bebekleri tartisiyoruz ya ne guzel ismis bu.btw Islam hosgoru dinidir.
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bu geldi aklima bebek olayini okuyunca adamin ne hayalleri vardi kimbilir
Öne çıkan mesajlar