DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayır şimdi millet bu kadar kötü dedi, sen de baya bi kötü lan bu önyargısıyla izleyeceksin ve bunun farkında olarak sonunda o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun ama yine de kötü bulacaksın. o kadar kötü bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 DoruK said: a o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun harbiden aklımdan bu geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bok gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 DoruK said: hayır şimdi millet bu kadar kötü dedi, sen de baya bi kötü lan bu önyargısıyla izleyeceksin ve bunun farkında olarak sonunda o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun ama yine de kötü bulacaksın. o kadar kötü bi film. aynen öyle oldu. ilk sefer atlaya atlaya izledim filmi konuyu görebilmek için, hiç bir şey anlamadım. sonra forumda baktım çok kötülenmiş film, "yav o kadar da değildir canım, dur bir oturup baştan sonra izleyeyim, abartmışlardır" diyerek oturdum başına ve sonunda hakikaten de kötü buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar