DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayır şimdi millet bu kadar kötü dedi, sen de baya bi kötü lan bu önyargısıyla izleyeceksin ve bunun farkında olarak sonunda o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun ama yine de kötü bulacaksın. o kadar kötü bi film.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 DoruK said: a o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun harbiden aklımdan bu geçmişti
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 DoruK said: hayır şimdi millet bu kadar kötü dedi, sen de baya bi kötü lan bu önyargısıyla izleyeceksin ve bunun farkında olarak sonunda o kadar da kötü değilmiş lan abartmışlar demeyi umuyorsun ama yine de kötü bulacaksın. o kadar kötü bi film. aynen öyle oldu. ilk sefer atlaya atlaya izledim filmi konuyu görebilmek için, hiç bir şey anlamadım. sonra forumda baktım çok kötülenmiş film, "yav o kadar da değildir canım, dur bir oturup baştan sonra izleyeyim, abartmışlardır" diyerek oturdum başına ve sonunda hakikaten de kötü buldum.
Öne çıkan mesajlar