vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 AY CAPS DUM KAH KAH KAAAH DUM KAAAH KAAAH KAAAH GITMEE GELME YAPMA ETME DERKEN BIR CÜKÜMLÜK ASKIMIZ DAA BITTI GÖNLÜM SIMDI YENI BIR KIZDAA GURBAN OLMALI BU YEEENI ASKAAA DUM KAH KAAAH GITSEEM GIDEMEM KALSAM KALAMAM SEVSEM SEVEMEM SASTIM BU ISE HAYIR MI SER MI BILMEM AMA ATESTEYIM BEN ATESTEEEE ATESTEYIMM ATESTE ATESTEEE HOBAREY kendimi kontrol edemiyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 GIRR KANIMA HANI BEKARLIK SULTANLIK DERDIN YETTI CANIMAAAA YASARIM BEN SENLE GIR KANIMA AHSDFKDFKDFSDAASD BU TOPIKTE SADECE CAPS ACIK YAZIYORUZ HADI
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 GÖNÜL İSTER ARADIĞINIII HEP Mİ BEKLER HEP Mİ BULAMAZ GÖNÜL İSTER TANIDIĞINII HİÇ Mİ BİLMEZ HİÇ Mİ SORAMAZ BENİ ALSA NAFİLE NAFİLE YERİME BİR ŞEY KOYAMAZZ YALVARSAM DA KAL DİYE KAL DİYE O YERİNDE HİÇ DURAMAZZ ONUN ARABASI VAAR GÜZEL Mİ GÜZEEL ŞÖFÖRÜ DE VAR ÖZEL Mİ ÖZEEL BASTIMI GAZA GİDER Mİ GİDEER MAALESEF RUHU YOOK ONUN İÇİN HİÇ Mİ HİÇ ŞANSI YOOK
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ODAM ŞİMDİ SENSİZ SOĞUK VE KARANLIK YILDIZLAR SANKİ SÖNMÜŞ AY BİZE KÜSMÜŞ AKLIMDAN ÇIKMIYOR HİÇ O GÜZEL SESİN BİR GÖRMEK İÇİN SENİ NELER VERMEZDİM BİR EFSANEYDİ EFSANEYDİ SENLE BERABER OLMAK GÖZLERİNDE BULUŞUP ELLERİNE DOKUNMAK SAATLERCE HEP YANINDA KALMAK BİR EFSANE SENLE BERABER OLMAK abi bu şarkıya hastayım ama cidden!
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 KENDINE GEEL KENDINE DÖN DE BIR BAK HALINE AYNALARA KÜSMÜSSÜN KIL OLDUM ABIIIIE
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 OYNAMA ŞIKIDIM ŞIKIDIM AH YANAR DÖNER, A-ACAYİPSİN
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 DOSTUM SARKI SÖZÜ DE YAZ OLMAZ KONSEPTI BOZUYOSUN
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 HEY HEY TAKSI BÜTÜN ISLERIM GITTI AKSI HEEEY DUR TAKSIIII
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ABİ EMRAH !!HAHAHAHAHA LAN HAHAHAHAHAHAHAHAH
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ASKINLA YÜRÜYEEN SESIMI DUYUYORSUN GITTIKCE BÜYÜYEN DERT OLUYOSUNN SANA SÖLÜYORUMM FARKINDAMISIN SENI SEVIYORUM AAH BILIYORSUN BENIMLE OYNAMA SÖYLEDIM SANAAA SANSINI ZORLAMA UGURLAR OLSUN
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 PENCERENİ AÇ PERDEYİ ARALA GELECEĞİM RÜYALARINA SEVİŞECEĞİZ SABAHLARA KADAR SIRF İNAT SENİN CİCİ BABANA
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 KARABİBERİM VUR KADEHLERE HADİ İÇELİM, İÇELİM HER GECE ZEVKİ SEFA DOLDU GÖNLÜME HADİ İÇELİM ACILARIN YERİNE
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 baya nostalji oldum ben yeter bu kadar asdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 AHAHAHA ÖLÜYORUM SANIRIM FDFKDFDGHDFF SEVMEK BUYSA SEVEN SENSIN ÖLMEK BUYSA ÖLEN SENSIN KADIR KIYMET BILEEN SENSIN ALEM BUYSA GIREAAL SENSEEEN
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 AH CANIIM VAAH CANIIM ÜZMİE TATLI CANINI
Öne çıkan mesajlar