Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygur Türkleri ile Çinliler çatıştı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@sg1:
bazılarında nalıncıkeserus hepkendimizeyontus var.

nasıl oluyor. şöyle;

mesela rorscharch testi yapıyoruz

Standart ve nalıncıkeserus hepkendimizeyontus'lu cevaplar şöyle
1.resim
S:Tavşan
N:kürtlere yapılan ayrımcılığın belgesi!!

2.resim
S:Kelebek
N:Kürt toplama kamplarında işkence yapılan kürtler!!!

3.resim
S:Tilki
N:Kürtlerin dili yok olsun diye dillerini kesiyorlar!!!!

4.resim
S:iki ayak
N:Kürtler üremesin diye hepimize vazektomi yaptırıyorlar!!!!!

5.resim
S:çınar yaprağı?
N:Kürtleri atom bombasına koyup patlatıyorlar!!!!!!

gördüğünüz gibi bunlarla tartışmak bile gereksiz aslında. sadece kendine yontan, tartışmaya değil gözleri kapalı kendi inandıklarını empoze etmeye kasan garip tipler işte. tartışsanız ne işe yarayabilir ki? başka şartlar altında olsa doğanın garip bir şakası der üzerinde durmazsınız fazla.

en çok kürtler çile çekiyor! en çok onlara eziyet ediliyor. saksı değil onlar!! en çok onlara acıyacaksınız!

Sosyal ağlarda paylaş

kimse kusura bakmasında,kürtlerin %90 ı cahil ,%10 un siyaseti peşinde koşuyorlar,istanbulda o kadar para babası kürt var hadi kardeşim kuruyoruz devletinizi desek en büyük kürt nüfusu olan şehir istanbulda %1 bile kendine verilen hakkı kullanmaz,bunun için geçin bunları,2 tane ingilizin 3 tane amerikalının lafıyla bu ülke kurulmadı,beğenmiyorsanız kuzey ırakta yeni bir yapılanma var,5 senedir,yüzde kaçı gitti buradaki memnun olmayan kürtlerin,demekki memnunlarki gitmiyorlar,burası benimde vatanım muhabbetinide bırakın,fazla geriye gitmiyorum,bir milletin var olmasının kanıtı yazılı tarihidir,çok geri gitmiycem,500 yıl öncesine ait bir yazılı belge,bilgi varmıdır,sümerleri bile biz kurduk diye sahipleniyorlar,harbiden yuh diyorum lanetliyorum böyle demagoji yapanları,bide biz ayrı devlet istemiyoruz özerklik istiyoruz,tuncelinin dağında hakkarinin mağarasında,devleti nasıl yöneteceksin,neyin var,petrol bile yerin bilmem kaçbin metre altında,şunu diyen bir kişi çıktı oda şu anda imralı da,ayrı devlet kurmak istiyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

hayret birşey ya, filistin için israil'e sataştık, tek laf etmedi hükümet bu olaylarla ilgili. yuh!

bugün de camileri kapatmış şerefsizler, totaliter rejimleri tez zamanda yıkılır inşallah.

dünyadan da ses çıkmıyor, işte böyle görüyoruz arkasında budist artistler veya göçmen lobisi olmayan halkların ezilmesine nasıl kimsenin ses çıkarmadığını.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam biliyosun, başbakanımız için Türk olmak mühim değil(ki kendisi de Ben Türk'üm demedi, Türkiye'liyim dedi).Demek ki Amerika yönetimli Ağlayan Gülen Hoca'nın emir eri olunca anca müslümanlara ve araplara insaf ediliyormuş. Keşke Filistin için yapılan güzelim kampanyalar bizm şehit ailelerimize ya da şimdi Doğu Türkistan'dakilere yapılsa...

Ha bu arada bu da RTE'ye kapak olsun
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1116135&Date=10.07.2009&b=Abbastan%20Rumlara%20Turk%20isgaline%20karsi%20destek&KategoriID=19&ver=76
Rum halkının mücadelesi = Türk işgali.
Hani başka gazetelerde arayınca, niye kimse Rum halkının "mücadele"si nedir diye yazmamış demeyin, ortada pek omurgalı gazete kalmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Filistin lideri bizi Kıbrıs'ta işgalci kabul ettiyse cümle alem Arapların ne kadar kardeşini arkadan vuran bi millet olduğunu bir kez daha görsün!

Cuce said:

en bozulmus türkler olarak "asıl türk biziz onlar versiyon" havamızada bitiyorum

"Bozulmuş" lafını doğru bulmuyorum ben. Coğrafya ve zaman koşulları değiştikçe bir takım yerel değişimler olabilir. Bizim onlardan farkımız en batıdaki Türk ülkesi olarak öncü olmamız, yani savaşlarla batıya en önde göç eden grup olmamız. Bozulmuş diyosun da bugün bi tek biz ülke adı olarak Türkiye'yi kullanıyoruz, millet adı olarak "Türk" ü kullanıyoruz mesela. Orta Asya'da olup boy ismi kullanmaktan daha "asıl" yani. Özüne dönüş gibi güzel bir olay var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben anlamadım,nedir bu kürt kürt kürt mevzusu ya,bu konun amacı kürter mi yoksa uygur türklerine uygulanan "soykırım" mı ?

konun kürt olmakla ne alakası var,bırakın kürtü bari bu konuda bırakın ya,hala konuşuyolar %90'ı cahil %10 u siyaset şu bu,bende kürtüm ama hiç bi zaman DTP gibi bi partide çalışmayı düşünmedim,politikalarını gram tasvip etmedim,artı cahil falanda diilim,muhtemelen şunu yazan arkadaştan daha da entellektüel bi kişiliğimdir.

bırakın abi herşeyi konusuna göre ya,nolur yani ...

bu konun amacı Çin'in yaptığı İĞRENÇLİK diil mi ? bunu tartışalım,konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Uygur said:

Cia usaklarina birde burdan bakin gibi yorumlarla gelip dallanip budaklandirmayin once kendi kimliginize sahip cikin ve ne oldugunuz hatirlayin artik!

cia uşakları diye birilerini nitelendirmeden önce cianın oynuna gelip, abdnin ekmeğine yağ sürmezsiniz umarım.nedense bir ülke güçlenince birden o ülkenin içinde etnik karışıklık çıkar bu cia oyunlarına gelenleri tarihte çok gördük çok okuduk.

ilim çinde de olsa alınız
Sosyal ağlarda paylaş

omg. hani van minute siyasi bi yalandi tezgahti simdi gercekmi oldu?
bide ustune ustluk filistine saldiran ucaklarin pilotlari konyadaydi en son.
siyasi asgari anlasmalar hizla devam etti. vb vb...
aninda van munite yi gercek yaptiniz ha. bravo
sozun bitigi yer.
trollemenizde basarilar dilerim gl hf
ha bu arada merak etmeyin 2011 secimlerinde gidip van minute yi yapcak cinn e...
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

Uygur said:

Cia usaklarina birde burdan bakin gibi yorumlarla gelip dallanip budaklandirmayin once kendi kimliginize sahip cikin ve ne oldugunuz hatirlayin artik!

cia uşakları diye birilerini nitelendirmeden önce cianın oynuna gelip, abdnin ekmeğine yağ sürmezsiniz umarım.nedense bir ülke güçlenince birden o ülkenin içinde etnik karışıklık çıkar bu cia oyunlarına gelenleri tarihte çok gördük çok okuduk.

ilim çinde de olsa alınız

Tamam arkadasim siz bu ise o yonden inanin evet orada olenler zaten '' han cinlileri '' ne uyguru sadece cin soyundan olduruluyor zaten o kadin da amerikanin usagi zaten evet evet hepsi boyle biz hep haksisiz o yonden bakmaliyiz evet haklisiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Uygur said:

Sincian Uygur bölgesinin yüca lideri Rabia Kadir'in hayatını incele bakalım önce. Kimin cia ajanı olup kimin olmadığını daha iyi göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...