sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sarkinin hikayesini bilen var mi acaba? wikipedia'dan baktim ancak sadece bir kiz icin yazildigini falan ogrendim. oyle cok derinlere inmeden temel olarak kim icin, ne icin yazilmis, aslinda ne anlatiyor gibi sorularin cevabini bilsem yeterli. aslinda kitabini falan cikarmislar amazon'da gordum ama o kadar cok ayrintili lazim degil. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 En sevdigim gruptur natingelzmedirz...... ......................................................... ........................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bir rivayete gore , studyoya bu parcayi yapmaya girdiklerinde, biri sevgilisinden ayrilmis, biri asikmis, biri sevgilisi ile kavga etmis, birininde bu tarz bir problemi oldugu soylene durur ... ekşide yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 MADBOY said: En sevdigim gruptur natingelzmedirz...... ......................................................... ........................................................... yazmaya girmiştim ama geç kalmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi rivayete göre james larsın karısına aşık ama babası vermiyo larsın babası daha zengin diye ona veriyo kızı jamesde alkolik oluyo bunu gören kirk de çok çekmişsin sen dayı bi gün oturup içelim beraber diyo. oturup içerlerken james bi anda bu şarkıyı yazmaya başlıyo. dönüyo kirke "SEN HİÇ AŞIK OLDUNMU ORTAK" diye soruyo. sonra allah mutluluk versin hiç bişeyin önemi yok benim için gibilerinden devam ediyolar hayatlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Doğru, James'in 1997 yılında Francesca ile evlenmeden önce uzun süreli bir ilişkisi vardı, şarkıyı da o kadından ayrıldıktan sonraki dönemde yazıyor. Ama şarkının kadın için mi yazıldığı yoksa James'in kafasına estiği için mi yazıldığı hakkında benim gibi 9 yaşından beri Metallica üzerine gül koklamayan biri bile bilmiyor. Ekşi'de de yazar ama bir yerde, James konserlerde N.E.M çaldıklarında birbirine sarılıp ağlaşan sevgililer görüyorum ama buna anlam veremiyorum, biz bu şarkıyı bu amaçla publish etmedik falan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ha bu arada, P: Yazdığın tüm şeyler içinde hangi sarkıyı kaydetmekte en çok tereddüt ettin? JH: Nothing Else Matters. Çok önemli bir dönüm noktasıydı. Duygusaldı. P: Nothing Else Matters tema olarak Styx'in Babe adlı şarkısı gibi. JH: S*ktirin. [gülümser] Grubun seveceğini sanmamıştım. Ama çok destek çıktılar. KH: O zaman tek düşünebildiğim "James kız arkadaşına lanet bir aşk şarkısı mı yazdı?" idi. Bu çok garip. JN: Başta bana hiç Metallica gibi gelmedi. Ben hızlı ve sert şeyler severim. Metallica country müzik yapmamalı. Load'da 'Mama Said' ile buna çok yaklaştık. Bana güzel bir tad verdiğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cok sagolun :D yeterli olur bu kadari buyuk ihtimal bu roportaj nereden bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 www.orionturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar