-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1 sağlam bedduadan sonra tövbe etmeme gibi bi hayvanlık yaptım ve çok kısa zamanda tuttu. onun dışında beddua ettiğim zaman genelde tövbe ederim, istisna durumlarda da sonradan olan olayları duymuşluğum vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bana "ah" ile bedduanın anlam farkını biri açıklarsa terazisine 2 kglık ağırlık koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dory said: Sly-One said: dory said: ya surda dur demeyince resmen ipini koparmis dana misali hatun milleti soyle boyle basliyosunuz aman. sen de biri kızlara bi laf etmeye görsün erkek arkadaşından kaçan kefal gibi atlıyosun hemen sen de yeni gelin misali dolaşma ortalıkta. en gerzekce benzetmede ilk 5e oynar bu. y..ak yemiş bülbül gibi ötme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Longshanks said: bana "ah" ile bedduanın anlam farkını biri açıklarsa terazisine 2 kglık ağırlık koyacağım ah tutması=ağır mağdur olma sonucu oluşan psikoloji beddua=ah tutunca ya da tutmadan yapılan şey oha açıklamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ah tutması demedim ah dedim:P ah tutması ile bedduanın tutmasının farkını söyle o zaman:D sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sly-One said: dory said: Sly-One said: dory said: ya surda dur demeyince resmen ipini koparmis dana misali hatun milleti soyle boyle basliyosunuz aman. sen de biri kızlara bi laf etmeye görsün erkek arkadaşından kaçan kefal gibi atlıyosun hemen sen de yeni gelin misali dolaşma ortalıkta. en gerzekce benzetmede ilk 5e oynar bu. y..ak yemiş bülbül gibi ötme. of abartma sen de, cirkinlesiyosun cidden can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 can haklı, karmaya göre insanın bi yerinde patlıyor beddua. can kızlara laf etme ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Longshanks said: ah tutması demedim ah dedim:P ah tutması ile bedduanın tutmasının farkını söyle o zaman:D sdfdsfs ah almak var bi de :P o zaman şöyle diyim ah: mağdur olunca girilen psikoloji ah almak: "ah" ın ilahi adalete dönüşmesine sebep olan karşı tarafa geçen eylemsel şekli. ah tutması: bunun başarılı olması. beddua: "ah" olmadan da edilebilir mesela. "ah" samimi kalpten bi durum yani. beddua da bi olay. feci salladım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bence Sly-one ile dory devam etsin konu sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bende aksiyon olur diye bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benim arkadaşın tutuyor inş arabayı çarparsınız dedi carptık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benim annemin tuttu bi kere ama RNG happens dedim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dory said: alt kat komsumu patide anlattim mi bilmiyorum. adam eve tasindigimiz gunden beri olmadik seylerle evimize polis getirdi. 3 hatun kaliyoruz ve en son disari cikicagimiz bi aksam"sesli yuruyosunuz" diye (ki oyle bisi yok ve saat aksam 8)ogluyla berbaer evimize gldi(oglu 20kusur yasinda) evden ev arkadasimin sevgilisini almaya calistilar kapimizin onune bi tomar serseri topladilar polis karakol derken cok igrenc bi aksamdi sonra dedim ki "allaam oldur bu adami da kurtulalim nolur" 2 ay gecti, adam yuksek bi yerden dusup oldu. bi eski sevgilime tutmadi beddualarim. kafan kopsun diyip durdum bisi olmadi, biraz da sans isi azizim. off ne pis bir adammış senin komşun okurken bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bansheee said: dory said: alt kat komsumu patide anlattim mi bilmiyorum. adam eve tasindigimiz gunden beri olmadik seylerle evimize polis getirdi. 3 hatun kaliyoruz ve en son disari cikicagimiz bi aksam"sesli yuruyosunuz" diye (ki oyle bisi yok ve saat aksam 8)ogluyla berbaer evimize gldi(oglu 20kusur yasinda) evden ev arkadasimin sevgilisini almaya calistilar kapimizin onune bi tomar serseri topladilar polis karakol derken cok igrenc bi aksamdi sonra dedim ki "allaam oldur bu adami da kurtulalim nolur" 2 ay gecti, adam yuksek bi yerden dusup oldu. bi eski sevgilime tutmadi beddualarim. kafan kopsun diyip durdum bisi olmadi, biraz da sans isi azizim. içim ürperdi yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bir kızdan ayrılırken insallah hiç gülmezsin hiçbirşey istediğin gibi olmaz dedi 2yıl oldu herşey kötü gidiyo iyi olanda dahada kötü oldu. bana tuttu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bir kızdan ayrılırken insallah hiç gülmezsin hiçbirşey istediğin gibi olmaz dedi 2yıl oldu herşey kötü gidiyo iyi olanda dahada kötü oldu. bana tuttu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar