Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dsşkfds canım sıkıldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 fotoşok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dostum gözlerimle gördüm ben inanıyorum. ayrıca mspaint dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benimkilerciddentutuyor. yeminederim. çokciddiyim. vallabilla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben geçen gün bi beddua ettim. hemen üstüne ezan okundu. o kadar iyi kalpliyim ki benim bedduam tutucak. tuttuğu zaman hepinize söylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 napae said: ben geçen gün bi beddua ettim. hemen üstüne ezan okundu. o kadar iyi kalpliyim ki benim bedduam tutucak. tuttuğu zaman hepinize söylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet. iyi kalpli insanlar da arada kötülük yapabilir. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mantıkım almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 geniş düşün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ahaha olmaz benim mantığım çok mutaassıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 belki beddua ettiği kişi kötüdür? -1*-1 gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 alt kat komsumu patide anlattim mi bilmiyorum. adam eve tasindigimiz gunden beri olmadik seylerle evimize polis getirdi. 3 hatun kaliyoruz ve en son disari cikicagimiz bi aksam"sesli yuruyosunuz" diye (ki oyle bisi yok ve saat aksam 8)ogluyla berbaer evimize gldi(oglu 20kusur yasinda) evden ev arkadasimin sevgilisini almaya calistilar kapimizin onune bi tomar serseri topladilar polis karakol derken cok igrenc bi aksamdi sonra dedim ki "allaam oldur bu adami da kurtulalim nolur" 2 ay gecti, adam yuksek bi yerden dusup oldu. bi eski sevgilime tutmadi beddualarim. kafan kopsun diyip durdum bisi olmadi, biraz da sans isi azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oha o adam da tam problemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 birinin arkasından kötü niyetle bir şeyler istemek 1. zayıflık 2. gerçek dışı 3. içiniz kötü ki karma varsa size patlar bu özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya öyle deme bazıları haketmiyo yaşamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 herkes hakettigi gibi yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 herkesin hayatında bir random number generator var ona göre yaşıyoruz hakettiğimize göre falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 valla tutuyo bzen kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 herkes hakkettigi number generator e gore yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dory said: valla tutuyo bzen kader denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hayir ben oldurdum!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 *evilgrins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ben çok samimi beddua ediyorum, öbür tarafta tab'a basınca çıkacak kaç kill almışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar