Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 onu ai takımlara veriyo, eksik oyuncuyla cıkmasınlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eksik oyuncuyla cikmiyo ki iste hibine star player felan aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 onuda yapmasa iyice doversın adamı zaten. ben bıtırdım campaigni 3-4 dişli oyuncu cıkarabildi butun takımlar toplamda. benımkıler ise canavardı. Her biri tek basına alır topu dove dove touchdown yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi tamamda ste mantiksiz orc veya kaos oynamak o zaman ben adamin 6 oyuncusunu sakatliyorum 3 olu 2 bacagi krik fean adam star player aliyo bi sonaki maca ne anadim ki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sakatların ve ölülerin o maça tesir etmesi mantıklı bence ya, yoksa o kadar kaybı bazı takımların çıkarması çok zor. İlk maçta verirsin eline 4-5 adamı hep yenilir durur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi oyun zaten 11 cikaramiyosan sana lineman veriyor ama cok mantiksiz obur turlu abi kaos yada orcta sakat biraka biraka adam azaltman laizm ne dodge war ne hiz war ne pas war pardon orcte biraz pass war oda yane gobline level aldircanda catch alcakta trolle atcanda koscakta oooo bide yane turnuvalar 4 takim felan zaten benim trollum oldu mu kaciyo bana 140 k gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya bu arada buyu olayini cozebildiniz mi nerden alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aha cozdum o olayi team valuelerin farkinn 1000 kati sana para veriyo blgisayar kimin daha dusukse o aliyo esitlik olsun hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bu arada yazın benide lige :) aldım eğlenceliymiş arkadaş dün gece baya bir süre oynadım. daha tam öğrenmemiş olsamda :) Blitz mi Clasic mi oynuyoruz peki ligde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 klasik blitz reel time di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yok blitzde real timeda seçebiliyorsun, turn based de seçebiliyorsun. farkı oyuncu kontratı antreman gibi birkaç bişiler eklemişler. potion falan var digerinden farklı olarak, yani doping :) gibi gibi fena değil göz atmakda yarar var onada 5 senelik kontratlarla başlıyor. Hani 5 sezonu devirirsek oyuncu transfer etmek falan birbirimizden eglenceli olabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya szass iyi diyonda klasik guzel ya board gameinden alisik bide millet reel felan yok ole uyusturucu bize gelmez denenmis 5th ediyion kurallar klasik iste mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yok problem değil :) ben evde lig başlayana kadar antreman yaparken o kurallara göre yapayım diye sordum. Şu olsun bu olsun gibi bir talebim yoktur. Tamamen bir newbei sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yeni lig mi yapıyoz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Kuracaktı azmo, da ben tatile gidiyorum önümüzdeki hafta nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi tekrar sorcam buyu nasi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 klasikte büyü yoktu galiba. klasik dışında hiç oynamadım o yüzden ben bilemiycem. oturuyum mu hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 klasikte yok evet, ya da ben de hala karşılaşmadım ki camp. de baya ilerlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 her oyuna başlamadan önce blitzde alıyorsun büyüyü sanıyorum Bone. oyuncu ekranından sonra gelen bir ekran var orada büyü potiob bişiler bişiler daha alıyorsun. bir oyun açıp dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bunda 2 kişi anlaşıp maç yapabiliyor mu? Lige 0dan mı takımlarla katılıyoruz nasıl oluyor yoksa multiplayerda takımı geliştirip mi gelmek lazım? Multiplayerı hakkında ve lig hakkında bilgi lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 2 kişi anlaşıp maç yapabiliriz tabi ki. friend liste eklersin veya player listten bulup challenge yaparsın. sufi diye ekle beni ama şu an işyerindeyim. akşam ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Şuan bende işteyim ancak akşam paklar :) gündüzleri yokları oynuyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abicim bisi sorcam ben bu combat ekrani neden kapaniyo atilan zarlari felan goseren war ya nasil surkeli acik durcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yeni ligi ankaraya pazar donunce acabilirim anca, zaten bir suru insan anca yeni yeni ogreniyor. Test olsun diye 4 veya 6 takimlik lig kurarim adi da yetistirme ligi olur, daha sonra millet tatilden donunce full fors gireriz olaya. bua rada alinan parada sanirsam fan factorun etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bu arada wizard var diye biliyorum. Eger kendinizden 150,000 daha degerli bir takimla mac yaparsaniz o parayla inducement alabiliyorsunuz. Onlardan biri de Wizard. Oyun icinde wizard bir kere buyu yapabiliyor falan. cogu zaman dengeli maclarda yok o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar