dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Tekrar mail attım, ya farklı oyun verin, ya da paramı geri verin, bu key satılınca tekrar banlanıcam zaten diye, bakalım ne dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 E ne anladim ben o isten yine banlanicaksa :) bana cevap vermediler bu arada belkide kanuni nin mail atmasi lazim account onundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 benımkide banlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 :( abi paralarınızı geri alın sonra da firmadan orcinal alın lig yapalım yeniden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Yeni key yolladılar, almanca bir yerden copy paste edilmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 paralı warez sitesi bulmuşsunuz.tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bloodbowl yapımcısı uğraşıyor herhalde, yoksa steam/EA keylerininde hepsi çalışıyor hiç birinde sorun yok, birde account bind mesela onlar, yapıştımı başkasına yaramıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 haci insannar ne oynuyo irk olarak neler war bakmadimda chaos dwarf ve norse hosuma gitti yoktur sanirim onnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Oyunda yok o ırklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 chaos oynuyorum 5 sene defensive end oynayinca pass felan sarmadi pek ne skiller kullaniyosunuz ben minatora block ve pro aldim her chara pro almayi plaliyorum ilk adimda chaos stat wise cok iyide skill sifir pass oynu imkansiza yakin aceba diyorum beastmanlere ikinci olarak skill ne alsam extra arm nasi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pro cok yi gibi gözüksede değil, dayakcı takımlara ben oncelikle block ardıdan guard oneriyorum bonepart, ozellikle o sahanın on ortasında(bu arada soyle adını oranın ogrenelim) cok işe yarıyorki asıl kıyamet orda kopuyor blocku takımlar ıcın. minator'a guard almıyabilirsin onun yerine mightblow alabilirsin yoksa (hatırlamıyorum ama sanrım mighyblowla baslıyo) varsa multiblock al. eğer +stat gelirse str leri al digerlerine dokunma. Blitzerlarına movement alabilirsin ama. ilerde işte bak biraz anlarsın sende durumu, tackle'dır strip ball'dur. ne bileyim daha cok mightyblowdur alıvir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi pro minatora sart kendisi andaval oldugu icin(stupidity war ya) cok gerektigi anda ben kalkmam ben kalkmam diye agliyo abi bide cok iyi gibi gozukuyo kotu dekisim proyada neden ki her turn 50% sansli reroll sansi veriyo fena deil yane bu arada dun cok komikti turnuvaya girdim singleda her takim mac sonunda 4 kisi felan kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 steamde yok boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 boyle bir mesaj geldi patlayan seriallerden sonra : Hello mate, Recently we have aquired Blood Bowl keys from a supplier who showed up to get them in unlegitimate way. We had unfortunatley no idea about this since the price offered to us was notcheap and the profit margin for us on these transactions is very low. We may offer you 2 possible solutions for this issue: 1. Eiether we refund your payment via PayPal 2. We give you any other game in similar value Best G2PLAY.net Team erh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BonePART said: abi pro minatora sart kendisi andaval oldugu icin(stupidity war ya) cok gerektigi anda ben kalkmam ben kalkmam diye agliyo abi bide cok iyi gibi gozukuyo kotu dekisim proyada neden ki her turn 50% sansli reroll sansi veriyo fena deil yane bu arada dun cok komikti turnuvaya girdim singleda her takim mac sonunda 4 kisi felan kaldi e cunku reroll'u işi garantılemek icin istiyosun, pronun reroll'u bile garanti değil. %50 hit/fail durumda pro %25 durumu kurtarıyo. diğer skillerde nerdeyse aynı oranı verıyo hemde risksiz. big guy kullanmanın riski var sonucta hepsinde thickhead animal bık bık falan filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi iste minatorda ilac oluyo blitz veya blockta 1/6 sansin war pro ile 1/12 ye dusuyo ya bu arada saveim bozuldu takimi en azindan kurttarmanin yoluw ar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sonucta lig patladi sanirim. KAc kisi su anda oynayabiliyor? Ben, BonePART... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 3 kisiyiz... digerleri? g2p deki yeni cdkeylerde sorun yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bende yenılerden ıstedım bekjliyorum gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bu yeni gelen key şu anda çalışıyor, girebiliyorum ben, bakalım nereye kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bana geldi heralde soruz olmaz, pazar halledicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sizde sorun olmazsa ona göre bende alıcam emin olamıyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 o zaman yeni bir lig acayim ben en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya bu petty cash olayini cozebilen wa rmi yane bi takimin nasil 550k petty cashi oluyo gunah deil mi o fiyata 4 tane reroll daha lirsin zar kaybetmessin cumulative mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar