Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 oha bitmiş mi yokya var daha ama bitebilir evet. Şu sorunun bi yanitini alsam belki tekrar alırım . G2play'den aldiğiniz account'lar multi'ye girişte bir sorun yaşiyormusunuz suanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yeniden atisa cikmis 30 liraya aldim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cd keyi aldimda napcam bunna steame felan mi eklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 İnstall ederken uzun olanı, install dan sonra oyuna girincede // den sonra olan kısayı gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yoldaşlar biriniz şu soruyu cevaplayın ya. Cd key biticek sonra G2play'den aldiginiz key'ler calısıyormu suanda. Bende ki 1 tanesi patladı. Nereye başvurucam onuda bilmiyorum. bloodbowl sitesinde support da yok niye banlandı diye soracak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Şurayı dene yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 lig dun basladi bu arada, konuya da cok guzel update etmistim sonra forum uctu, geldi ve su anda konu kayip. Tekrar yeni konu yapacam ama oyun icinden de bakip eslesmeleri gormeniz mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hühühüh gitti takım tanıtım topikim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dreagloth said: Şurayı dene yardım için. buraya'da yazıyımda zannetmiyorum ki bunlar yardımcı olsun sonuçta key calısıyormuydu alındıgında çalışıyordu biz nerden bilelim sen ne yaptın da banlandı diyecekler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bendeki key'de uçmuş, bir kaç gündür girmiyordum şimdi banned player key diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ohh cok sagol ya bosu bosuna para vermedik o zaman. inş bonepart'da olmaz eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 gogamer'dan alsammi diye düşünüyorum şimdi 34 dolar'a box veriyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 <--- Banned player key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 oww geçmiş olsun. tam ucuz etin yahnisi durumu olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Öyle oldu ama sebebini anlamadım, acaba bunlar kullanışmış cd keyleri mi satıyorlar? Yoksa çok saçma, ucuza alınmış key lerin banlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 steamden mi oynuyodunuz siz? yeni gelen oyunnar steamde calismiyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 burada şöyle bişeyler denmiş: focus yetkilisi said: black listed keys were stolen. We know now that the stolen codes come from one of our publishers. Focus have never established any partnership with G2play or any other G2play-like websites. Furthermore, I read that these websites provided keys taken from retail versions of the game which is totally wrong: these codes come from the digital versions. After many persons complained for being victim of swindle, it seems that G2play admitted that the keys were not legal… So they’re proposing either to reimburse the “victims” by Paypal or to give a different game or to provide new key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mesaj attım siteye bir önceki sayfada verdiğim link üzerinden, cevabı koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ulan dl ediyorum balanmayin hepiniz oynucaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Sen de banlı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben attim dün mail cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben yeni lerden aldim belki banli olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Abi g2play den alınan tüm key ler banlandı diye anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 focus ekibinin söylediğine göre bunların publisher'larından birinin halt yemesinden dolayı çalınan dijital versiyon keylerinin g2play'de retail box key diye satılmasından ibaret olay. yani g2play'den satın alınan key, official dijital satıcılardan biri tarafından satılana kadar çalışıyor. key, yetkili firma tarafından satılıp registeration request gelince key ban yiyor. bence g2play'e yüklenin paranızı iade etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bana yeni key yolladılar, setup ıda sildim, şimdi baştan indirip, yükleyip, giricem, bu key satılınca tekrar banlanıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar