Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 turkcell süper şig artık başlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 şimdi bende alıcam, ligde yer varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 var var gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ok install ediorum, ama bu akşam dışarı çıkıcam gece girebilirim. nick glatheros olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 goblinde vasat ötesiymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sanıyorum en başarılı olduğum Lizardmanler oldu :) başladamn üşenmez bağlanırsam takımı lizard mane çevirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 herkes ingame coach nicklerini bi yazsa, benimki glatheros mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 lig harbi baslamali artik. goruyor musun berkay. bu yuzden benim oyun da bir turlu baslayamamisti. :P tembeliz cunku. sdf 6 kisilik lig acsin berkay bu hafta golayalim. o acmak icin kasmak istemiyorsa ben acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Turkcell Superlig hemen başlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Geldim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nası olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eee berkay kayboldu sanıyorum bu seferde Azmo hadi lig kur 6 yada 5 kişilik ilk üye olan 5 kişi ile başlayalım :) bir başlasak bak skor falan gelse geri o kaçanlar bir dahaki lige koşacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abicim evet yeter. Konusuyla birlikte bu aksam kuracam ligi. 6 kisilik olacak ve hemen dolup baslatiriz. - Azmo - BonePART - Szass - Dreagloth - Cuce - Sufi bunun disinda da Tunca falan var ama tunca staj maj bahanesiyle pek oynamiyor sanirim. Eger bana bu liste disinda bu aksama kadar 2 kisi daha ABI KESIN VARIZ derse direkt 8 kisligi aciyorum arkadas ve goluyoruz yani. daha fazla bekleme mekleme olmasin. ama su anda 6 kisilik kurup, konusunu da fotoroman bolumune acacam, herkes takimlarini tanitsin. Sanssizlik iste, ilk turnuvanin tam basladigi gun herkesin keyler banlandi. not: aksama kadar bari berkayin actigi 8 kisiligi deneyin. Adi paticik kupasi mi ne. bulun listeden, girmeezseniz ben yenisini acarim ama yani haziri varken gerekli degil./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 uymayın bakiyim. azmo dayı bişey demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Azmo ben yeni lizardman takımımla başvurdum boneye geri :) ama 4 kisiyiz oradada suanda cikmadan gordugum. bence son bir cagri yapalım :) Kertenkele idman yurdu oldu adamızda :P mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 halami kurulmadi lig bre :( nasi zor bisiimis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arkadaslar birazdan aciyorum ligi, herkes girsin ona gore yapalim bisiler. 6 kisilik aciyorum. bidahaki ligi daha fazla yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paticik Hazirlik Ligi diye aratin arkadaslar. 6 kisilik kurdum, toplam herkes 5 mac oynayacak cabuk bitsin diye. Adi ustunde hazirlik ligi. Ben yarin topic acacam oyun fotoromanlara, herkes mumkunse orada takimlarini tanitip, mac skorlarini ve yorumlarini yazsin, sslerini koysun, oyuna belki ilgi artar ve bidahakine 2 asamali lig falan yapariz. hadi gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ok giriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ok akşam eve gider gitmez ilk işim canlarım lizardlarımı lige sokmak olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bir lich ismi olmasına rağmen, bence senin nick tam lizard zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Szass diye söleyim son kısmı sölemeyince hele :P Ssss hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hemen yapin da bu aksam golayalim, paticik te kapanacakmis, en azindan mac programini falan yazariz, belki ilk maclari oynariz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olm ligin sifresi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ligin sifresi: paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar