Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla ben en gec 12 de mac yaparim, haftasonlari ama sirf gec yaparim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 akşam 9dan sonra 2-2buçuğa kadar uygun bana. haftasonu sabahlarım da gerekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla ben akşam oynarım :) hafta sonları duruma göre dışarda olup olmama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Başlıyo mu başlıyor mu? renoda gelsin gelsin onun kafasına vurmak çok eğlenceli olur :D zaten bedevi ölür adamları sürekli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 szassida kabul ettim eee hade +4 aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 8 kisilik mi actin abi? dolmaz ki o :( ben zar zor 2 haftada doldurdum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 en korktugum maca cikiyorum tam ratinigim 2300 8 tane rerollum war karsimda 1000 atingli ama goblin takimi yarabbim level 5 lerime aci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gelcem diyip gelmeyenler wood elf olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 zaten biri wood elf abi tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya harbi takimlarini yaratip lige girmeyen top olsun. al iste berkay, boyle oluyor abi, hemen baslasin diye kasiyorsun 1-2 woodelf ugrasmiyor bile. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kötü bi haber vermek için geldim buraya... vizelerim ve yapmam gereken seyahatim nedeniyle "Da Boss" takımı turnuvadan ayrılmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aç 4 kişişik bir lig abi başlayalım biz 2. ligi daha çok kişi olarak açarız. Bir kere oynanıp bizde beğenirsek forumda geyiğide döndüğü vakit talibi geleni olacaktır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evet. Olmayacak maalesef. Denedim bende ama tembel insanlar yuzunden olmuyor. ac 4-5 kisi takilalim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi ben bişi sorucam yalnız azmo, ben chaoslarda dwarflardan daha az adam sakatlıyorum :D hayır str daha fazla nasıl başarıyorumdur tamamen şansmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 zarlarin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 biri dwarf, biri insan. biri Dağları deliyo, biri bokunda oynuyo. elbette öle olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ağustos bitmeden azmo bu oyunu bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 baslayamadik ki birakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hehe azmo bırakır ama ben ondan önce bonepart bırakır diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Azmodai said: zarlarin iyidir. İşte bundan emin olabilirsin , Szass ZARLI bir oyun oynuyorsa 2. lig için mücadele edin derim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 walla chaosun yaralama acisindan ole cok bi artisi yok 6 4 strli adamiyla lizardmande en az kaos kadar iyi bence kaosda 4 tane war cunku sonucta chaos warrior ama sole bisi war minator charge ederken 6 str oluyo we en iyi big guy bana sorarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 En iyi big guy elflerin bence, ağacı yerinden kımıldatamıyorsun, milim oynamıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kendısıde kıpırdamıyo tabı 2 movement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ben human'la oynuyorum Ogre'de iyi bence. Daş gibi.. Bazen bone head'liği tutuyor ama madur görün. Ama exp aldımı ilerde en iyisi chaos'un ki oluyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben de apply ettim lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar