Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Şuan işte olduğumdan imkansız akşama başvurucam :) kırmızı donda vardı oyun onuda dürtün bence
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sabah baktim, 3 kisi gorunuyordu, gecen ligde de sorun buydu, millet 1 haftada register oluyor :P
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dur bi onayliyim baqska basvuran warsa
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla szasshole da girsin, tunca ve cuce de girsin de baslayalim hemen. HADI MILLET BBOWLUM GELDI.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi ben bikcam yakinda zaten ahaha single oynamiyorum sikilmiyim baslayan kadar diye
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bone, random multi match yap. en guzeli.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 onna urasamam abi goblin takimi mi kursam diyorum ahaha gecen gun kurdum cok komik lan maniac mi ne war chainsawli skavenlardan 4 kisi oldurdum ilk driveda ahah
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahaha goblinler feci gimpli takimdir yalniz. bastan belirteyim :P
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi cok komik ama ya bole fanatici saliyosun o takiliyo
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bendeniz basvurdum efendim :) cok kararsız kaldım chaos ve dwarf arasında çok seviom dwarfları ama cüce varken bize yakışmaz dedim :P
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yalnız 5th editionDa daha duzgun goblinler, hatta ucuz reroll'larıyla bizimki gibi yenı liglerde iş yapabilirler. bende kuruyorum yenı takımımı, gelcem bu gece lige
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla bence yeni liglerde block özelliği ile dwarf dağıtıyor. lig ilerleyip level alındıkça orclar falan ayı gibi block alınca dwarfların üstünlüğü bitiyor.
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 birde oyun bende alt tab yapmıyor :( msn falan göremiyor lig ne zaman başlar yarın falan mı
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Options'dan full screen i kapa, o zaman alt tab yapabiliyorsun.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla dwarf ustunlluğu bitmez, siz block alrıken dwarflar guard alıyor. bi anda 4 strli amcalarınız dwarflara iki zar attırıyossa şaşırmayın.
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yok yok baya ilerleyince 4 strli amcamlar arayı kapıyorlar en azından cüce :D hani hafifden dövmeye başladılar oradan şey ediyorum kaybetselerde :)
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi tunca kaliyor bu durumda.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Aslında bende gelecektim ama kendime güvenemiyorum, bu aralar canım sıkılıyor, spectator mode felan varmı başkalarının maçlarını izlesek bare =P Szass'ın cheerleaderlarını yöneteyim =D
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 GEL KANKA BISI OLMAZ.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav amma yaptın darksun ben bikaç kşi daha süper noob sayılırız. bildiğimizden değil. gel nolcak takılırız.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben de hic oynamadigim ve playlerini HIC bilmedigim bir takimla oynayacam yani. gel iste.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 olm benimde canım istiyor geceleri oynamak. 1 den sonra 3-4 saat takılırım uyuyorsa size alayım bende. gameplay hosuma gitmedi ama oynarım zevkle gibi geliyor.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gameplay dedigin, turn based strateji oyunu gibi bisi zaten. Oyun boardgame yani, futbol oyunu degil.
Öne çıkan mesajlar