Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 başvur o zaman hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Şuan işte olduğumdan imkansız akşama başvurucam :) kırmızı donda vardı oyun onuda dürtün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sabah baktim, 3 kisi gorunuyordu, gecen ligde de sorun buydu, millet 1 haftada register oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dur bi onayliyim baqska basvuran warsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla szasshole da girsin, tunca ve cuce de girsin de baslayalim hemen. HADI MILLET BBOWLUM GELDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi ben bikcam yakinda zaten ahaha single oynamiyorum sikilmiyim baslayan kadar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bone, random multi match yap. en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 onna urasamam abi goblin takimi mi kursam diyorum ahaha gecen gun kurdum cok komik lan maniac mi ne war chainsawli skavenlardan 4 kisi oldurdum ilk driveda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahaha goblinler feci gimpli takimdir yalniz. bastan belirteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi cok komik ama ya bole fanatici saliyosun o takiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bendeniz basvurdum efendim :) cok kararsız kaldım chaos ve dwarf arasında çok seviom dwarfları ama cüce varken bize yakışmaz dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yalnız 5th editionDa daha duzgun goblinler, hatta ucuz reroll'larıyla bizimki gibi yenı liglerde iş yapabilirler. bende kuruyorum yenı takımımı, gelcem bu gece lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla bence yeni liglerde block özelliği ile dwarf dağıtıyor. lig ilerleyip level alındıkça orclar falan ayı gibi block alınca dwarfların üstünlüğü bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 birde oyun bende alt tab yapmıyor :( msn falan göremiyor lig ne zaman başlar yarın falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Options'dan full screen i kapa, o zaman alt tab yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla dwarf ustunlluğu bitmez, siz block alrıken dwarflar guard alıyor. bi anda 4 strli amcalarınız dwarflara iki zar attırıyossa şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yok yok baya ilerleyince 4 strli amcamlar arayı kapıyorlar en azından cüce :D hani hafifden dövmeye başladılar oradan şey ediyorum kaybetselerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi tunca kaliyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Aslında bende gelecektim ama kendime güvenemiyorum, bu aralar canım sıkılıyor, spectator mode felan varmı başkalarının maçlarını izlesek bare =P Szass'ın cheerleaderlarını yöneteyim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 GEL KANKA BISI OLMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav amma yaptın darksun ben bikaç kşi daha süper noob sayılırız. bildiğimizden değil. gel nolcak takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben de hic oynamadigim ve playlerini HIC bilmedigim bir takimla oynayacam yani. gel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 olm benimde canım istiyor geceleri oynamak. 1 den sonra 3-4 saat takılırım uyuyorsa size alayım bende. gameplay hosuma gitmedi ama oynarım zevkle gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gameplay dedigin, turn based strateji oyunu gibi bisi zaten. Oyun boardgame yani, futbol oyunu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hangi saatler oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar