kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben çok güldüm. O yüzden koydum. Sizde eğlenin diye :)[signature][hline]kRaL_aRtHuR
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 En sağdaki ikisi kopardı :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 haluk değilde diğerleri MÜTİŞ! *!kopar*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harbi haluk-emre karışımı süper!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 AHAHAHAHAHAHA[signature][hline]..Dirty SancheZz..
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 En sağdaki cidden mükemmel :D[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 nedir ki bu? anlamadım[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 anlamak için bu diziyi izlemiş olman lazım.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Haziran 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ehahaha karpuz abi iyi misin?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 anlamadım abi... ciddi anlamadım yani bildiğin montaj işte? bi ince bişeyi mi var?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bildiğin montaj da güzel oluyo abi ee sorun ne??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Adam haklı aslında. Kişiden kişiye değişir espri anlayışı. Ben şahsen yerlere yattım en sağdaki tipe bakınca ama adamın hoşuna gitmemiş. Saygı duymak lazım.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mih...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 heh güzel havucun kafaya haluk süper olmuş
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Havuç şıp demiş babasının burnundan düşmüş yapanı alkışlıyorum :tebrikz:[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eoehoeh süper ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 en kral sağdaki havuç :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ahah hiç gülcek halim yoktu dağıldım burda[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Muhahahah super olmus yanlız Pınar tam teenager olmus :p[signature][hline] The Truth is out There
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla tam teenager :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 muahaha portakal gibi olmuş tamer karadağlı[signature][hline]Venite Exultemus
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 HAVUÇ MU NE MUHTEŞEMMM[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Amauzahuahuza Süper :)[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 göz alıstıgı ıcın degısık duruyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ula en sağdaki hafif hareket çekermiş gibi eller ztn neyse yarıldım bayaa iyi :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Öne çıkan mesajlar