|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Arma said: |Joker| said: Bella said: baba beni eversene. diyecektim tam, bi refresh yapiyim ole diyim dedim. Joker editlerse diye garantiye alayim. sdfsdg benim babam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 istersen benım babam eversin seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 olabilir, konuşalım, anlaşırsak neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bu topiği 879 farklı kişi mi görüntülemiş yoksa aynı kişiler tıklaya tıklaya tık sayısını 879'a mı çıkarmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hadi iyi geceler size yeni rakılı günler. hepinizi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ginaly geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yaramasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 uçan memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vaktim az iki iğrenç yapıp çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ginaly olsa yarasa ne kadar hit almış adriana ne kadar hit almış istatistiğini yapardı şimdi aaah ah ey ruh ordaysan 3 kere vur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yarasalar da yaramasalar da yarasaları yaralamayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Uyandım. Boynum temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 soulberry said: kovala işte türbanla filan oha! kamusal alanda laikliği savunanlara yarasa demiş! türbandan korkar demiş! OHA! OHA! OOOOOOOHAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yarasayla oyun olmaz, çok hastalıklar taşıyobilir, cart diye yırtar bitarafınızı uğraşırsınız. Ayrıca dolap arkası yatak altı en ücra köşelere kadar bak bence, saklanabilir yani. Kesin çıkmış denilmez. Ha birde eldiven giy bulur da yakalamaya kalkarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Arma said: Uyandım. Boynum temiz. Demek ki kıçından emmiş kanı. Iyk öylesi daha kötü. Üzgünüz, 5 dakikalık ömrünüz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Hala ölmedim. Aradım odayı iyice. Bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yarasa korkutma timi http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/n692551027_716788_3711.jpg batman http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v272/93/85/692551027/n692551027_716793_5732.jpg geçen sene eylül falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_MSA3FN1oito/SOUk7qCbqbI/AAAAAAAAB7U/UJn66SJqUTE/s400/Boncuk+Batman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yakaladım. Gitmemiş evden meğerse. Az önce sol taraftan sesler geliyor böyle balkon kapısının yanından. Bi baktım köşede yerde bişey var. Önce böcek sandım, kanatlarını toplamış duruyor öylece. Ohaa böceğe bak kocaman diyerek yanına bi gitti. Yarasa. Elime poşet geçirip yakaladım. Sonrada balkona bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 beslenirmiş ki bu ufakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bence çok şirin. geyik sanıcaklar ama gerçekten şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aahahahahhaha adam yarasa yakaladı asdsf HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yarasa da yaramasa da allahın bir coolu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 evet çok cooldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oooo yemiştir ki bu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar