Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ShadowFury said: kutsal filan ya böyle. holy damage çakıyo vampirlere. AHAHHAHFJOAŞOIFKPOFKAÖĞ;SPİFFÖPOİSDPGLİFGLKSİGŞLMDFİLDİFHKMDF?AOSJDAPSIdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya yarasa da öle peh hafif itmeyle gidecek hayvanat değil. Hızlı hızlı uçuyor. Birde merak ediyorum. Evde böcek görüncede tutup dışarı mı atıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Laraken said: geçen birine türban gösterdim elhamdülillah diye bağırarak kaçtı, arkadaşlar gerçek bu. yarasa memelidir, memeli müslümandır. EVET bunu 10 kişiye yollarsak iyi şeyler olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lan eşarp işte alla alla. kumaş, gazete, yastık. artık ne dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 @bella yok her gönderdiğinde bi yarasa ölüyormuş. barbar olma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Arma said: Ya yarasa da öle peh hafif itmeyle gidecek hayvanat değil. Hızlı hızlı uçuyor. Birde merak ediyorum. Evde böcek görüncede tutup dışarı mı atıyosunuz? evet öldürmeden dışarı atıyorum. gazetenin üstüne çıkıyo, camdan ya da kapıdan dışarı sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kız tülbent demeye çalıştı. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 haç tut üzerine doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 cevşen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 LAN HİLAL TUTUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 fatiha oku cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Gözüne lazer tut oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Laraken said: @bella yok her gönderdiğinde bi yarasa ölüyormuş. barbar olma lütfen. çok barbarım,çok vahşiyim. engellenemez kan tutkumla başa çıkamıyorum şuan. sanırım 10 kşiye göndercem.üzgünüm leyla. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yaratan orçunun adıyla çık de. çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ayrıca böcek değil sonuçta bu, fare gibi bi şey. etli yaratık yani. böcek bi nebze de, bu bildiğin nefes alan canlı. kanı falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 alayı ölsün nihahah yarasa faşizanlığı başlii mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 soulberry said: ayrıca böcek değil sonuçta bu, fare gibi bi şey. etli yaratık yani. böcek bi nebze de, bu bildiğin nefes alan canlı. kanı falan var. böcekleri yakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 çok sıkıldın değil mi can? flkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Evet ya, çok pis leke yapar eğer parçalarsan. Dikkatlice öldür, etrafa dağılmasın. Hem sürüsüyle mikrop, parazit filan taşıyo onlar, onlar da yayılır iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 etli yaratık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya da öldürme, ne olur ne olmaz. Eğer öldürürsen de cesedinin etrafına kutsal suyla çember çizip sonra kalbine kazık saplamayı unutma. Dirilebilir yoksa. Sabah olunca da güneş alan bi yere fırlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abi sıkılmaktan ziyade böcek yakmak istiyorum, yarasalara osurmak, balıklara sıçmak istiyorum mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 soulberry said: ayrıca böcek değil sonuçta bu, fare gibi bi şey. etli yaratık yani. böcek bi nebze de, bu bildiğin nefes alan canlı. kanı falan var. Böcekle yarasa arasında fark yok bence. 2 side canlı işte. Farede öyle. Evde fare görsen kapanı kurarsın direk. Yada süpürgeyle dalarsın. Yarasa uçuyor 1-2 kışt dersin türbanla, baktın gitmiyor yapcak bişi yok direk dalarsın kafa göz. Budur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Dün 1 böcek 1 kelebek öldürdüm. Tanrım affet beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yarasa gıdısından gıdık alıo ama, tatlı hayvan. bi zahmet yürüsün benim evimde gül gibi bakarım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar