Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Açık camdan içeri yarasa daldı. Kelebektir diye sallamadım. Biraz büyük gibi geldi, arkamı dönüp baktım. Yatağın üsstünde yarasa çırpınıyor. Kapıyı kapatıp odadan çıktım dışarı. Gazete alıp geldim patlatayım diye. Ortalarda yok. Camdan çıkıp gitti heralde. Bu yazıdan çıkaralacak sonuç: Cam açıkken yanınızda gazete bulundurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dar, karanlik bi yere sinmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Aradım taradım bulamadım. Yatak altı kenarlar perde arkası, masa askı falan. Yok ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha nerde yaşıyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ne vuracaktın hayvanın kafasına gazeteyle ya? böcek mi eziyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Müziğin sesini aç yolunu bulamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 odadan kacicana ustune bisey atsan, sonra camdan salsan olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ha böcek ha yarasa ne farkeder ki? İkiside canlı. Odadan çıkmazsa patlatacam mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 aquila said: odadan kacicana ustune bisey atsan, sonra camdan salsan olurmus. O an aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hah şimdi o gazeteyi boynuna falan sar da akşam uyurken soteye geçmiş yarasa çıkıp da kanını emmesin. ekmekin bilimsel taktiği de süpermiş işe yarar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 öldürme yav, hemen de öldürüyosunuz. öldürmeden de atabilirsin dışarı. evine girdiyse cezası ölüm mü olmalı illa ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kazığa oturt abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 öldürmeden de atabilirsin. "elin yarasası n'olcak" da diyebilirsin ama öldürme yine de. cama doğru kovuşturursan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sarımsak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sarımsak astım. Kazıkta aldım yanıma. Rahatça yatabilirim. Amaç öldürmek değil kovalamak. Mecbur kalırsam öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 nasıl mecbur kalıcan, hayatına mı kastedicek? kovala işte türbanla filan, cama doğru itersen çıkar gider. o da evine meraklı değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lan tatlılar aslında bakınca da öyle mal mal uçmasa gıdısını sevsem ben eyvallah. ama yok illa salak salak uçacaklar. kazık. türban gösterdin mi yanıyorlarmış türban ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 içimizdeki barbarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 türban ne allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kutsal filan ya böyle. holy damage çakıyo vampirlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 eşarp dicektim sdf. kumaş parçası işte, bi şeyle kovala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kovala türbanla ahauhauhau güldüm.ilahi ezgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 geçen birine türban gösterdim elhamdülillah diye bağırarak kaçtı, arkadaşlar gerçek bu. yarasa memelidir, memeli müslümandır. EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar