Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah bugün belamı verdi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Cidden verdi. Öncelikle canımdan çok sevdiğim biricik telefonum, güzelim e65im, fizik kurallarına meydan okuyarak, mümkün olması zor bi şekilde içinde boya-tiner karışımı bulunan fırça temizlemekte kullandığımız pet şişe parçasının içine cuk diye düştü. Her yeri berbat oldu. İçi dışı.

Açtım falan temizlenecek gibi değildi. Götürdüm kvk ya. Ekranı değişmezse 100 lira, ekranla birlikte 180 lira dediler. Bayıldık 180.

Eğer telefonumu çok sevmesem, kullanışlı olmasa yeni alırdım harbi. Ama değer bence.

Neyse akşamüstü çalışırken matkap ucu kırıldı, tabi o baskı gücüyle birdek çıktı kontrolümden, sağ elimin işaret parmağının altındaki şişlik kısım var ya, oraya girdi matkap ucunun kalan parçası. Hemen sağlık kabinine falan gittim. Pansuman falan yapıldı işte, ağrıların en fenası şu anda, parmağımı oynatamıyorum.

Dikkatli olmazsa insan herşey geliyor başına.
Ders çıkardım bayaa
Sosyal ağlarda paylaş

matkaba yetiyorum yetmesine de dayı, çok ters yerde denk geldi, dar bi alanda, cart diye kırıldı, değiştirmem lazımdı aslında ucu, çok kullandık onu, kırılması olağan yani. Az sonra değiştiririm diye düşünüyordum, gitti el.

Telefon da şöyle oldu. Bu kutu yerde böyle, neyse, ben de üstümü değiştiricem dükkanda, geldim sabah işte iş kıyafetlerini giyicem, tezgaha koyayım dedim cepten çıkardım, derken düştü bacağıma çarptı tutayım derken bi karmaşa, cup etti içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...