SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Cidden verdi. Öncelikle canımdan çok sevdiğim biricik telefonum, güzelim e65im, fizik kurallarına meydan okuyarak, mümkün olması zor bi şekilde içinde boya-tiner karışımı bulunan fırça temizlemekte kullandığımız pet şişe parçasının içine cuk diye düştü. Her yeri berbat oldu. İçi dışı. Açtım falan temizlenecek gibi değildi. Götürdüm kvk ya. Ekranı değişmezse 100 lira, ekranla birlikte 180 lira dediler. Bayıldık 180. Eğer telefonumu çok sevmesem, kullanışlı olmasa yeni alırdım harbi. Ama değer bence. Neyse akşamüstü çalışırken matkap ucu kırıldı, tabi o baskı gücüyle birdek çıktı kontrolümden, sağ elimin işaret parmağının altındaki şişlik kısım var ya, oraya girdi matkap ucunun kalan parçası. Hemen sağlık kabinine falan gittim. Pansuman falan yapıldı işte, ağrıların en fenası şu anda, parmağımı oynatamıyorum. Dikkatli olmazsa insan herşey geliyor başına. Ders çıkardım bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 telefonu okurken cana gelmesin mala gelsin boşver diyecektim ikinci paragrafta parmak gitmiş :( geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha pcyi kapatıyorumu şimdi görmüştüm dsfgkjd geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 su topikten sonra trajikomik olmus =P gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 allah belanı vermiş işte ne üzülüyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ilahi ceza olmuş geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vaniLLe said: su topikten sonra trajikomik olmus =P gecmis olsun. hahah, ozendirirsen milleti gglere geliverirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 duş almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 olm sabah aldım duş ya ahahah telefonu çıkardım kutudan, bataryayı çıkardım, ilk düşündüğüm şey o an dünkü pcyi kapatıyorum topici oldu vallahi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 matkapa yetemiyorsan kullanmayacaksın agoli, ayrıca boya tiner miner uğraşırken telefonun cebinde ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 matkaba yetiyorum yetmesine de dayı, çok ters yerde denk geldi, dar bi alanda, cart diye kırıldı, değiştirmem lazımdı aslında ucu, çok kullandık onu, kırılması olağan yani. Az sonra değiştiririm diye düşünüyordum, gitti el. Telefon da şöyle oldu. Bu kutu yerde böyle, neyse, ben de üstümü değiştiricem dükkanda, geldim sabah işte iş kıyafetlerini giyicem, tezgaha koyayım dedim cepten çıkardım, derken düştü bacağıma çarptı tutayım derken bi karmaşa, cup etti içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 BloodyBeast said: duş almalısın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 SeaGle said: Telefondan giricem birazdan. Çok zenginim vayırlesli telefonum var, allah belamı vermesin. Amin abi cuk oturmuş lan, vallahi tam olmuş ha. trajikomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 elimde aşırı bi ağrı var ya. Ağrı kesici aldım, kar ermezse go go acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bence sabit dur ve bu günü bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mouse kullanmaktan olur di mi ağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 su kisiseldeki topikleri gordukce millet imana mi geliyo ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Çok geçmiş olsun SeaGle, bence bir acile gitmen iyi olur. Bir de parmağın o haldeyken, mouse-klavye kullanmasan sanki?!...Küçük yara, kesikler başa çok iş açabiliyor sonradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 öyle fena ki ağrısı ya, acil yolu gözüktü galiba. omzuma kadar vuruyor ağrı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 =( koş hemen. Sonrasında haberdar et bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abi parmağına matkap girmemişydi nasıl kullanıosun mouse, bu arada geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ağrı diniyor, vazgeçtim gitmekten. Ama babağğ desem gtürecek şekilde bekliyo peder hahaha Parmağa değil de, baş barnağın altında hani kasların olduğu bi şişlik var, oraya girdi abi oynak yer ya o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Böyle durumlarda en azından tetanoz aşısı mutlaka yapılıyor. Var mı aşın? Geçerliliği 5 yıl diye biliyorum. Aşın yoksa mutlaka GİT acile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yalnız dua et bi eklemine falan gelmemiş o uç. o kadar da belanı vermemiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 tetanos, tetanoz ya da her neyse, galiba 5 yıldan çok fzla oldu da matkap ucu temiz ya paslı diildi :P onu düşündüm şimdi ben de. gitmek lazım galiba. bu arada iyi ki kaleciyim lan, reflekslerim biraz kötü olsa köküne kadar girerdi o uç elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar