Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah bugün belamı verdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cidden verdi. Öncelikle canımdan çok sevdiğim biricik telefonum, güzelim e65im, fizik kurallarına meydan okuyarak, mümkün olması zor bi şekilde içinde boya-tiner karışımı bulunan fırça temizlemekte kullandığımız pet şişe parçasının içine cuk diye düştü. Her yeri berbat oldu. İçi dışı.

Açtım falan temizlenecek gibi değildi. Götürdüm kvk ya. Ekranı değişmezse 100 lira, ekranla birlikte 180 lira dediler. Bayıldık 180.

Eğer telefonumu çok sevmesem, kullanışlı olmasa yeni alırdım harbi. Ama değer bence.

Neyse akşamüstü çalışırken matkap ucu kırıldı, tabi o baskı gücüyle birdek çıktı kontrolümden, sağ elimin işaret parmağının altındaki şişlik kısım var ya, oraya girdi matkap ucunun kalan parçası. Hemen sağlık kabinine falan gittim. Pansuman falan yapıldı işte, ağrıların en fenası şu anda, parmağımı oynatamıyorum.

Dikkatli olmazsa insan herşey geliyor başına.
Ders çıkardım bayaa
Mesaj tarihi:
olm sabah aldım duş ya ahahah

telefonu çıkardım kutudan, bataryayı çıkardım, ilk düşündüğüm şey o an dünkü pcyi kapatıyorum topici oldu vallahi ahaha
Mesaj tarihi:
matkaba yetiyorum yetmesine de dayı, çok ters yerde denk geldi, dar bi alanda, cart diye kırıldı, değiştirmem lazımdı aslında ucu, çok kullandık onu, kırılması olağan yani. Az sonra değiştiririm diye düşünüyordum, gitti el.

Telefon da şöyle oldu. Bu kutu yerde böyle, neyse, ben de üstümü değiştiricem dükkanda, geldim sabah işte iş kıyafetlerini giyicem, tezgaha koyayım dedim cepten çıkardım, derken düştü bacağıma çarptı tutayım derken bi karmaşa, cup etti içinde.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Telefondan giricem birazdan. Çok zenginim vayırlesli telefonum var, allah belamı vermesin. Amin

abi cuk oturmuş lan, vallahi tam olmuş ha. trajikomik
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun SeaGle, bence bir acile gitmen iyi olur. Bir de parmağın o haldeyken, mouse-klavye kullanmasan sanki?!...Küçük yara, kesikler başa çok iş açabiliyor sonradan...
Mesaj tarihi:
ağrı diniyor, vazgeçtim gitmekten. Ama babağğ desem gtürecek şekilde bekliyo peder hahaha

Parmağa değil de, baş barnağın altında hani kasların olduğu bi şişlik var, oraya girdi abi

oynak yer ya o kötü
Mesaj tarihi:
tetanos, tetanoz ya da her neyse, galiba 5 yıldan çok fzla oldu
da matkap ucu temiz ya paslı diildi :P
onu düşündüm şimdi ben de. gitmek lazım galiba.

bu arada iyi ki kaleciyim lan, reflekslerim biraz kötü olsa köküne kadar girerdi o uç elime
  • Yeni Oluştur...