elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 elaidi xaenin osso zegna akerfeldt zaidral dela screwy sesu josgelin alexi septimus bu insanlardan oluşan derin pati gecemizi yaşadık dün.ben gitmeden önce orda head de mevcuttu. falan. söyleyeyim istedim. ha, salı orçun geliyor. bugun pyro teşrif etti. ekmek de gelecekmiş. illa bizi görmek isteyen bizim muazzam eğlencemize katılmak isteyen olursa öm atsın mülakat için zaman vereceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 not: sndk torpillidir. mülakatsız buluşmaya alım uygulanır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 OOoOOOoOoOoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kaan beni DT konserine gidicem sanıyomuş ben gelmiyorum ki =/ ben gerçekten benim orçun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben de salı geliyorum. ben orçun muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ekmek said: Kaan beni DT konserine gidicem sanıyomuş ben gelmiyorum ki =/ ben gerçekten benim orçun değilim. lan hani ben gelince orda olcaktın it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 1 günle zegnayı kaçırdık demek tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bu arada Ali sana çok içerledim, tınlamadin bile cepten. Kaan bile o kadar aradı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben aliye bağlıyım ali isterse geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 @oğuz sen bana msj attın, sonra josgeline falan mesaj attın ya, orda ortalık karıştı bi karışıklık oldu cevap atamadık sonra emreyle konuştuk diye cevap atmadık. @kermit geliyosun abi sen bişi kalmadı konuşcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 arkadaşlardaydım önceki gün dün falan, hatta hala arkadaşımdayım; o yüzden ne cevap verebildim ne de gelebildim, özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bana haber bile vermeyenler zttrsin. zegna aradi abi gitcem gel diye ben de ucak pahali dedim ama beni cagirmayanlara kafam girsin. haftaya istanbuldayim sonra bidaha gelecem uzun uzun ama hic birinizi gormek istemiyorum artik, msnden de blockluyorum. hepiniz olun :( :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 la bizde deriniz kaç senedir gelirim buluşmalara bizide çağırmadı kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu ayrı bi derinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 la get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 biraz müsade et bari hemen gitmeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bugun itibariyle taksimde ilk saydığım tayfaya ek olarak cons kermit fistan da eklenmiş bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 -josgelin.. sweta icen oldu ama kusan olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ha dela falan da bugun yoktu ama joscelin gitmis marasa ondan dolayı - dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 screwy said: -josgelin.. sweta icen oldu ama kusan olmadı.. YA ABİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Superdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kraldı lan haha orçunla osmanı yarın eliiycem ama olsun BİDE ALİ EMRE SENDEN O 10 MİLYONU ALCAK BENCE YARIN KALKICAN AHBERİN OLSUN KAPATICAK FORUMUMUZU HAHAHAHAH /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ben tekim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar