noma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Biz Frostmane (Horde) serverında WoW oynamaya calişan yaklaşik 15 kişilik bir arkadaş topluluguyuz. Fakat yeterli Guild memberimiz olmadıgı icin 25 kişilik Dangeonlara Pug larla girmek zorunda kalıyoruz. İtemleri yabancılara vermek hoşumuza gitmediginden dolayı bir zamandır Chatten Türk oyuncu arıyoruz ama bulamıyoruz. Eger bir guild veya oynayacak iyi insanlar arıyorsanız. Lütfen bizimle temasa geçin. FROSTMANE HORDE ^^TOYTANK^^VOICEOFSOUL^^KOMODIN^^DILLBERAY^^
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Forumdan adam ararım bulurum diyosun, iyi güzel de keşke forumla alakan olsaydı.
noma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Evet acikcası pek takılamıyorum foruma ama böyle bir sıkıntı icine düşünce buraya sıgındım.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 biz zamanında VAY AK olarak aynı sorunu yaşadık biz de sırf 10 man yapioduk Sonra bi Progress guıildi ile anlaşıp 1 hafta yaptık. Ama pek de başarılı geçmedi. Sizle konuşmuştu bizim guildden Zampik, burdaki nicki ile Popeye. Fakat daha naxx seviyesine gelmemiştiniz o zaman.
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Şuan Ulduar 10 man yapiyoruz.Ulduar disindakilerin 25 man lerinide yapiyoruz her hafta aksatmadan.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne günlerdi vay ak li günler bea :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben gelirim druidimle lazım olursam imba moonkin dps / gönülsüz ama imba healer xD ofbearandcow oyundaki nickim ama clavius yada mulgéar la da oynuyo olabilirim ordan ulasabilirsiniz
Öne çıkan mesajlar