Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 1-) Yaş kaç efem? 24 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 17 - 18 sene önce şeker bayramında. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? günlük mineral ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 1 22 2 hayır 3 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 20 hatırlamıyorum tadı çok güzel özellikle ekmeğe sürünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 18 7-8 gün önce normal peynirsiz durumlarda kraker üstüne sürüp yenilebilmesi, pınar da bildiğim bir marka işte, kalkıp ahmet süper krem peynirleri alacağıma bundan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1)23 2)ilkokulda flndım sanırım, 9-10 diyelim 3)tadı güzel, normal peynirden farklı, atıştırmalık iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? 21 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? sene 1995,soğuk bir şubat gecesi takriben 23 civarı,çok aç olup evde yemek bulamamış olmak suretiyle bozdolabına yönelmemle karşıma çıkması bir oldu.işte o an tanıştım onla. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? grissini ile,kızarmış ekmek ile vs güzel oluyor kendisi. yani tamamen duygusal. edit:yaşımı yazmayı unutmuşum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 pınar krem peynir üreticileri ürünü bu kadar alengirli şeylerin üstüne sürüp yediğinizi öğrense fiyatını 3 e katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ZaugnaKhaldun said: 1-) Yaş kaç efem? 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? Tenk yu veri maç 1) 22 2) hayir da sanki hep yiyomusum gibiydi 3)tadi cok super, ben acaip seviyorum, boyle her bisiyle de gidiyo, hatta suanda da canim cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 -21 -hayir. -tüketmem kendisini. ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yasim 24 ama ben hic yemedim galiba bundan, bir insanin peynir yemek icin beslenmekten baska ne amaci olabilir diye merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1 21 2 demin 3 kaşar yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? 19 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 10-15yıl önce 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? cips banıp yemek güzel olyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Asteroth said: 1-) Yaş kaç efem? 24 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 4 sene önce, karlı bir şubat akşamıydı. Saat tam olarak 18:27'yi gösterirken, günlerden pazardı. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? Zihin açıyor, cildimi pürüzsüzleştiriyor. Daha iyi bir insan olduğumu hissediyorum Pınar Krem Peynir yedikçe. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? 20 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? İlkokul yıllarında az zırlamıyodum okula kutuyu götürcem diye. Olsun olsun 10-11 sene önce olabilir. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? ''Pınar'' markası adı altında olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Çıkan sonuç : pati çok genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Pınar Krem peynir insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? 28 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? Baya oldu, 20 seneden fazladır. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? İlk aldığımızda 2 çeşit krem peynir vardı diye hatırlıyorum. Pınar Krem Peynir, bir de Beyaz Labne Peynir. Beyaz diye geçen elit kesim içindi, biz de bunu tercih ettik, sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bunu bişeye sürüp mikrodalgada eriten varmı bak şimdi canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mangal said: bunu bişeye sürüp mikrodalgada eriten varmı bak şimdi canım çekti bi an cok korktum gecti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 piyasadaki butun kalmis peynirleri topla sonra erit sat ne guzel is ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 akıllı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? 21 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 4-5 sene önce olabilir 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? misafirlikte kahvaltıda vardı :), çok aram yoktur süt ürünleriyle 2 defayı falan geçmemiştir tüketimim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 nedanko said: mangal said: bunu bişeye sürüp mikrodalgada eriten varmı bak şimdi canım çekti bi an cok korktum gecti sonra.. ahaahdahahahaahahuahsduahdsuahdasduhasudhasdashduasdhasudhasudhasdhasdashdasudhasud sesli güldüm ahahahaha. offf karnım ağrıdı ne zamandır böyle gülmemiştim ahahafdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben yimem çünkü başına oturunca yarısında fazlası bitiyor ikinci oturuşta kutu bitiyor doyurma olayı yok insan dur diyemiyor kendine otururum 1 ekmeği bitirene kdr yerim o yüzden thnx bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar