copperelf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 cleric+paly mi merc+cleric mi sorumu tartışma ortamına çevirdiğiniz ve konuyu kaynattığınız için teşekkür ederim. bende bu arada merci lvl 50 yaptim ve sorumun cevabını kendi kendime buldum. merc+cleric daha iyiymiş. bakın paladin kötü demiyorum yada merc paladinden iyi karakterdir de demiyorum. sadece merc clericin bufflarindan daha iyi yararlanıyor ve daha deadly bir karakter oluyor diyorum. şimdi aklıma başka bir soru takıldı. Biz bu karakteri nekadar bufflayabiliriz. işte sorular; 1) stat bufflarinda 50 enchanter ile 46 arasında fark varmı? sonuçta 46 de str/cons bufi kırmızıya dönüyor. 2) merc in bir buff limiti varmı? olabilecek en yüksek str/cons/dex/hp/dmg rakamları bellimi? yoksa bu dipsiz bir kuyumu 3) özellikle taodaki quest itemlar ve oceans set, bufflara %5 civarında bonuslar veriyor. bonusların toplami %50 civarında oluyor. işin içine realm abilityleride katarsanız 1 haftalık bir süre sonunda normal bir enchanter clerice göre %40-50 daha güçlü buff yapan bir cleric elde ediyorsunuz(teorik bilgi). ama 10-12 tane item ve rl2.4 olmaniz gerekiyor. bunun ödülüde mercin bufflarinda kendini gösterecek. buna değermi? 4) şuan için merc'in(yakın değerler); str 350 cons 320 dex320 quick 180 civarı değerler alıyorum. clericin itamlarını tamamlasam vs vs detaylarını halletsem bu statlar ne olur? arkadaşlar bişeyi düzeteyim bu arada; ben paladinle önüme gelene 600 vuruyorum demedim. 64 slash skillli, 330 str li(full buff yani),ml3 den drop %100 qual. 16.5 dps, 4 sec bir silah kullanan bir paladinin cloth armora amet ile 200 civarı, diamond ile 300 civarı vurmasında yadırganacak bişey olmasa gerek. kaldıki bunu 7 saniye civarında yapıyor. yanlış anlaşılmışsam düzeltiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 copper "merc mi paladin mi" sorusu bir tartışma sorusu değil mi? elbette tartışılacaktı ve o oldu, ne bekliyordun anlamadım, yani tek bir kişi çıkıp soruna "budur" desin gerisi de ekran karşısında buna onay versin cevap bile yazmasın mı? neyse... bu konuda sorduğun sorunun cevabını ben de merak ediyorum, bilen bir kişi söylerse, gerisi de mümkünse tartışmazsa benim de işime yarayacak bu bilgi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 stat enchant bonusu capledigin zaman kirmizi bufflar ne veriyosa aynisini sarilar veriyo kirmizilara gerek kalmiyo botu 50ye kadar kasmayip bufflari capleyip kullanabilirsin yani ama 50lemenin soyle bi faydasi var conc barin buyuyecegi icin grubundan daha fazla kisiyi bufflayabilirsin :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben bishe anlamiyorum neden bb kasiyosun shimdi? Benim bildigim kadariyla frontiers ile birlikte bufflara range gelicek yani bi faydasi kalmicak... Ben kasma bekle derim :) yada atk etrafinda stealtherleri avlarsin...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 07 Haziran 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 patch notes u görmedim ben gilth c/p yaparmisn okuduun yerden bi zahmet range i kaça düşürcekler vs. benim bildiğim hep öle diyolar ama hep yalan oluo adamlar baya para kazaniolar çünkü bb account lardan[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aman ne diyorsunuz .... korkutmayın adamı. bakın şimd; bir range gelse bile bu range az buz bir range olmayacaktır. nerden baksanız emainde geniş bir tur atmanıza izin verecektir nedenlerine gelince; 1) enchanter clericten para kazanıyor adamlar. düşük range'li enchanterları kimse kasmaz. 2) enchanter cleric diye oynanabilir bir class yok. bu abilitinin özelliği belli zaten. düşük rangede durabilmesi için grupta yer alması lazımki sadece yük olur gruba. 3) enchanter'a düşük range koymaları demek bu abilitinin ölmesi demek. buna bağlı olarak stealther classların ölmesi demek. cleriğe yönelik görüşümü şöyle söyliyim; http://www.classesofcamelot.com/misc/caps.asp adresine göre normal bir lvl 50 enchanter cleric maximum 230 buff yapabiliyor. yani tao itemsiz bir highlander merc için olabilecek maximum statlar şunlar(itamlerin 70 stat bonusu verdiğini farzedersek); str 355,cons 325,dex 313,quick 280 şimdi bu enchanteri %40 bonus buff yapan bir cleric haline getirirsek; 322 buff yapan bir cleriğe dönüşür. 355 bizim maximum str capimiz olduguna göre kullancağımız itemlarda statları ayarlarken 75 (toplamda 225 puan) str,dex, cons 'u dikkate alacağımıza sadece 30 puanlık str capini dikkate almak zorunda kalırız. sonuç; resitler ve diğer özellikler için bol bol boş yer kalır. o boşluklarıda toa itemlarla değerlendiririz..... ama bu teori ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 The hard cap from buffs is +93 for spec buffs +62 for baselines 42+12(RR2L4) + ToA(22-25%) + MoA3(from the RR2L4) will get you the same buff (capped) as 50+14 ench(RR3L8) + ToA(22-25%) + MoA5(from the RR3L8). forumda böle dioalr ne kadar doğru bilmiyorum kaynak http://daoc.catacombs.com/forum.cfm?ThreadKey=10830&DefMessage=696546&forum=3[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Kardes yani dediyin gibi BB lerden kazanilan para az uz diyil gibi gözüküyo fakat adamlar para icinde yapmak istedikleri oyun tarzindan vazgecmezler saniyorum bi düsünsene karakterlerin kendi bufflari suanda pek aktif diil nede olsa kendine buff atamayan charlar bile BB leri ile bi güzel bufflaniyo bana kalirsada BB ler in artik Logout olma zamani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o zaman oyundaki butun dengenin tekrar yapilmasi gerekli buffsiz 42+15shieldimle hicbi halt blocklayaramiyorum ben bularin duzeltilmesi gerek madem bbler olmayacak ozaman karakterler guclenmeli bi sekilde denge kurulmali kurmazlarsa ki bi cok seyin dengesini bozuyolar gun gectikce oyunu birakma zamani yaklasiyo[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 senin bufsiz bloklayamamadan bahsettigin rvr de ise karsindaki sana vuran adamda bufsiz olursa olay dengelenir cunku karsindakinin WS si arttikca senden block yeme olasiligi dusuyo, oda bufsiz olursa bi problem kalmaz bence :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ws olayini biliyorum tabii pve/pvp fark etmiyo block olayi kici kirik oj bi mob bile takir tukur vuruyo yane deliriyorum :) bosami taktik kalkani elimize chardan ah uh sesleri geldikce tepem atiyo :p[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 buffliyken bende sololuyorum purp sorun buffsizken dex farki buffsiz 150 buffli 310 dexim oluyo dex/block ayarini duzeltmeleri gerekli[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ws si dusuk olan adama karsi savunma cok kolaylasiyor onu denedik biz duel seklinde ben paladin karsimda mercenary duel yapioruz bi normal denedik eh soyle boyle ara sira blocklanio sora onu oldurup rs ile daldirttik paladine rs ile ws dusuo otomatikman we inanilmaz derecede block sayisi artti paladin tarafindan hele merc bufilinca 1 duelde 1 kere bloklayabildim lol.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: BonePART, 07 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: than o nasıl oluyo ya yane 42+15 le waylander wardı hun da paladin sanırım catır cutur block parry block parry block parry yapıyodu kırmızı mor moblara yane adam solo dia mob kesiyodu df de sende bi boukluk war ehuehu Waylanderx armsman Bone karıştırma 50shield-50 slsah-28 parry herifler. İzin ver çatır çutur blok etsin :) http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=65492[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 armsmanler hybrid degiller bide wsleri 1600lere vuruyo ben bi gariban pally yim 1400civari wsim var buda bi problem[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 1400 palanin bufli hali , ama armsmanin bufli hali 1600 den cok daha fazla olmasi lazim bence . 1900 weya fazla en azindan berserkerime gore konusursam bufli 2100 ws ye cikiyosa yani gerci troll o biras :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla bende istiyorum bi zerk ama kasmaya gucum yok elimizdekiyle idare ediyoruz :p[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kas kas sora benim gibi silersin :) 3L yapmadan daha , okadar ws ile bukadar kifayetsiz baska bi karakter yok suan oyunda soyliim tavsiye etmiyorum :) [Bu mesaj daverc tarafından 07 Haziran 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Evet burda yazılan ws leri duysudkca goctum *kosa kosa respec stone aramaya gider*[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bence buffbot olayına birşey yapılmalı. İki acc. alamayacak kişiler çok eziliyor. Buffbotlu bir adam buffbotsuz elemanları çerez niyetine yiyiyor..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 iyide benim botum yok genelde buff buluyorum yeterinde bot oluyor emainde , bazen sansizken full buf alamiyorum. Onun disinda bufliyim, Ayrica buffsiz hic bi caster adam kesemez sacma sapan fikirler bunlar[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tabii bide caster yonunden bakmak lazim cap dex bufflarini alinca 3snlik buyuyu .8 saniyede filan cast ediyosun buda cok buyuk fark herseyimiz buffmista haberimiz yokmus :p[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bone ben hic buffsiz gezmem buffbotumda var zaten :) bahsettigimiz olay nfle bufflara range koymayi dusunmeleri apkden bufflanip cikamicaz olay bu yane olabilecek seylerden soz ediyoruz :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 buffotlara bişi olacağını sanmıyorum. stealtherların varlığının devam etmesi buffbotlara bağlı. buffbotların cazibesini düşürürlerse hem account alımları azalır hemde stealther classlara olan rağbet. ee ne olur o zaman? meydan casterlara kalır. tanklar ayvayı yer. oyun caster oyununa döner. buffbotlara hiç bişi olacağı yok merak etmeyin. oyundaki adaletsizlik kısmına gelince; oyunun doğasında olan birşey. herşeyiniz eşit olsa bağlantılarınız eşit olmuyor. donanımlarınız eşit olmuyor. siz ne yaparsanız yapın adam amerikadan bastırıyor parayı toparlıyor p'leri. kendine pl-sc derken 1 haftada sizin 3 ayda olabileceğiniz hale geliyor. sonuç, enchanter cleriklere haksızlık gözüyle bakmamak lazım. sadece imkanı olanların yararlanabildiği bir opsiyon o kadar [Bu mesaj copperelf tarafından 08 Haziran 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 buffbotlara dokunacaklarına dengesiz olan classlarla ilgilensinler. mesela champion. uzun süreden beri gecende eu da oyuna girdim koskoca exc de bir tane champion goremedim. sordum ne iş? cok ezik kalmışlar oynamanını hiç bir anlamış kalmamış. gerçi buffbotlarada gıcıktım, karşıydım ama su an benimde 1 tane oldugu için artık degilim ehuhe. lazım buffbot:P[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar