di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Selam, 10-14bin TL arasinda 2. el arac icin onerilerinizi rica ediyorum. Genel olarak ise gidip gelirken kullanacagim. Mumkun oldugu kadar yeni model ve dizel bir arac istiyorum. Bu durumda ne tavsiye edersiniz ? 14 bin liraya arac alacagina hic alma mi dersiniz ? Ya da sahibinden.com gibi sitelerden onerebileceginiz ornekler var mi ? Bir de bu islerden hic anlamayan biri olaraktan; arac bakarken nelere dikkat etmem gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 C3 bakıyorum ben bu ara.Bendede o bütçe var. Geçen gün c3 denedim müthiş az yakıyor ve güzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Clio dizel 0 ları su an 20k civarı Timuçin ikinci el geçmiş modellerinin çok abartı olabileceğini sanmıyorum ve yakıt olarak çok çok az tüketiyor genel olarak şirket aracı olması bu opsiyondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 14bine dizel araç alınmaz. yeni model cok zor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 C3 diyorum baska da birsey demiyorum o bütçeye tertemiz bir tane alabilirsiniz ve yakıtta en cimri araçlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Selam tekrar, C3'un tipi hosuma gitti cidden. Esim sordugu ve bilmedigim icin sormak durumundayim ; Ustu acilan modelleri var mi bunlarin ? =) Ya da sonradan yaptirmak abes mi kacar ? (Yaptirilabiliyor mu onu da bilmiyorum ya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha üstünü açmaya kalkmak? :D zor iş o hehehe C3 pluriel diye saçmasapan bi modeli var, biraz farklı görünüyo ama. ayrıca tam fransız antikalığı örneği o araba sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 C3 cabrio yokta, onun üstü cam ful açılanı var opsiyonel, belki ondan bulabilirsiniz. sonradan yaptırmak cok pahalıya patlar, 3-3.5 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaji yazdiktan hemen sonra gordum pluriel'i =) Abi nesi sacma sapan ? Asik oldum resmen araca. http://www.sahibinden.com/46_000_km_de_temiz_2004_model_yesil_pluriel-32WQQaXQQ15089252WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 görünüşü :D ya tam üstü açık hale getirebilmek için iki tane kemer gibi kalan yerleri çıkarman gerekiyo. bi yağmur vs. falan oldu mu o kemerleri tekrar bulup takman lazım. e ama eşşek gibiler. garip bi alet yani... ucuz cabrio sistemi yapmış adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Pluriel'in dizeli yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Az yakiyosa benzinli de olur =P Cabrio'su var ayni tipte. 1.6 olan. O da olabilir. Buna 20bin lira verdikten sonra ona da 22bin lira verilir ama o parayi bulabilecegimi hic mi hic sanmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Selam, Eğer çok km yapmayacaksan benzinli küçük hacim de düşünebilirsin. Marka ve model azıcık zevk meselesine kaçıyor bu küçüklerde çünkü kalite falan hemen hemen aynı seviyede geziyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Selam, Para ornek verebilir misin ? Bu arada C3 olayini epeyce arastirdim. Aracin kasasi icin saglam degil ve yedek parcalari da gereksiz pahali diyorlar. Yani 20 bin lira arabaya verip ufak bir kazada 5bin lira masraf soz konusu imis. Hala arayistayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Selam, Ben Skoda Fabia ve VW Polo seviyorum. Tamam, çok estetik değil görünüşleri ama mevcut küme içersinde diğerlerinden sıyrılabiliyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Opel corsanın bir önceki modelleri,senin için çözüm olabilir. Az yakar.Konforludur.Küçük biraz orası gerçek. Örnek 3 yıl önce sıfır aldık.Memnunum.Ama arka koltuklara 1.80+ biri oturunca dizleri,ön koltuğun bir parçası oluyor. :) citreon falan alma bence.tabi sen bilirsin.Etkilemiş gibi olmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 opel corsa CDTI ford fusion CDTI citaroen C3 yakıt konusunda cimri olsa da genel anlamda kalas bir araba.tavsiye etmem pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 25 milyara kadar 0 bir araç almayı düşünüyoruz bu aralar. Muhtemelen ekim gibi alabileceğiz en erken ama şimdiden bir sorup fikir almak istedim. Dizel olması şart. Ticari araçlar da dahil bu gruba. Ford Connect vb. düşünüyoruz. Binek araçlardan da öneriniz varsa yazabilirsiniz. Aydınlatın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 fiorino guzel duruyor ticari olarak. http://arabalar.gen.tr/articles.php?article_id=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Holy kendini biraz sıkıp,şartları zorlayıp,VW almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 şartlar 20den sonra zorlanıyor zaten :) 25 için biraz yırtınacağız gibi görünüyo ama sonrası aşar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar