Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ben vermedim ama senelerce deliler gibi calisan ailemden pesin pesin kesildi vergi. Bir kismi her donemde bazi kesmin cebine girdi, girmeye de devam ediyor. Devlet benim verdigim vergiyle Uganda'daki cocuklari okutacak degil ya, tabii ki de beni okutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 her koyun kendi bacağından !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 TRT deniz feneriyle hırsızlık yapmanın tutorialını versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 arcane said: Bu devirde çocuk olmak zor. Bizim vaktimizde Voltron'un evrenin savunmasını bırakıp cumaya gitmesi gibi endişeler yoktu. doğru tabii. evren her zaman emin ellerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mangal said: HEPINIZIN NUFUS KAGIDINDA DINI İSLAM YAZMIYOMU NİYE BU KADAR KARŞISINIZ DİİNE DELİKANLI OLUN SİLDİRİN O YAZIYI sorry caps Sen sildir sonra iş başvurusu gibi şeylerde ne oluyor bi bak. Sonrasında da ateistim diye beni işe almadılar diye ayrımcılık davası aç bakalaım Amerika'da gibi tazminat alabiliyor musun?.Haa bir arkadaşım Almanyada çalışma izni aldı ve sonrasında göğsünü gere gere gitti nüfus müdürlüğüne sildirdi.Öyle bir hayat güvencen yoksa Türkiye'de biraz zor sildirirsin Anayasada kimse dini inançlarını açıklamaya zorlanamaz diyor bu bir çelişki değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar