Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bildiğiniz neler var? şimdi bir tip tanımlaması yapacağım o çeşit gözlüğün markası ne hatta. oldschool punk takılan, dövmeli, saçları üçe vurulmuş tiplerin taktığı siyah çerçeveli gözlükler var markasını merak ediyorum ayrıca onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kemik gözlük takmayın taktırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bak bildiğim en moderni bu. Hastasıyım bu olayın... Çerçeve fln yok. Yaptıryorsun piercing burnuna, sonra sadece camları takıyorsun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Apis said: Bak bildiğim en moderni bu. Hastasıyım bu olayın... Çerçeve fln yok. Yaptıryorsun piercing burnuna, sonra sadece camları takıyorsun; çok iyi ya qweqsqweq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 apis'in verdiği iğrençmiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ıy midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 irençmiş piercing gözlük. bi yere taksan o gözlük merceklerini, burnunun üst kısım toptan cart gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 lan bide vidali her gun her gun vida mi sokup takicam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dragonmax said: irençmiş piercing gözlük. bi yere taksan o gözlük merceklerini, burnunun üst kısım toptan cart gider... abi normali bile sakat. Çerçevesiz gözlüklerdeki vida girdi benim kaşıma. Degaj yaptım öndeki adamdan tak diye suratıma geldi girdi vida resmen. Bu ne kadar tehlikelidir kim bilir. Bu arada azure diye bi seri var. Ben kullanıyorum şimdi. Çerçevesiz ama değişik bişey. Kırılmama garantisi var çerçevenin cama montaj yerlerinden. Biraz tuzlu ama değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dragonmax said: irençmiş piercing gözlük. bi yere taksan o gözlük merceklerini, burnunun üst kısım toptan cart gider... abi normali bile sakat. Çerçevesiz gözlüklerdeki vida girdi benim kaşıma. Degaj yaptım öndeki adamdan tak diye suratıma geldi girdi vida resmen. Bu ne kadar tehlikelidir kim bilir. Bu arada azure diye bi seri var. Ben kullanıyorum şimdi. Çerçevesiz ama değişik bişey. Kırılmama garantisi var çerçevenin cama montaj yerlerinden. Biraz tuzlu ama değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dragonmax said: irençmiş piercing gözlük. bi yere taksan o gözlük merceklerini, burnunun üst kısım toptan cart gider... pogodi said: ıy midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Cok güzelmis bu piercing olayi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar