Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Glatheros said: daha fazla yorum yspmiycam, uzaktan yakindan alakam yok,tanimam etmem vs. size sadece medeniyet ogretmeye calistim.barbarliga devam, yakalim bence daha kesin cozum. yakmaya gerek yok bence idam yeter. tabi suçu ispatlanınca.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Glatheros said: daha fazla yorum yspmiycam, uzaktan yakindan alakam yok,tanimam etmem vs. size sadece medeniyet ogretmeye calistim.barbarliga devam, yakalim bence daha kesin cozum. ALLAH RAZI OLSUN. DURMAK YOK YOLA DEVAM. işkence yaparak yavaş yavaş öldürelim daha iyi (tu)
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vidyosu var diye yasayi cignemekte serbestiz? turk hukukunda vidyolar delil degeri tasimiyor?
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Hrant Dink'i öldüren nasıl bulundu sanıyorsun peki? edik: imla
ses Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 taşır.ceza yargılmasında her sey delıl olarak kullanılabılır
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Glatheros said: verecek cevabin yoksa hayvan seslerini foruma yazmanin manasi ne, ben o dilden anlamiyorum biz konusa konusa anlasiyoruz, ses e ithafen. Bunu diyen Glatheros said: neden cikmasin? yada konu hakkinda yargidan daha cok bilgin varsa gidersin polise ifade verirsin taniklik yaparsin, aksi halde ne suclu diyebilirsin nede sucsuz. kalin geldi anliyorum ama almaya calisin.bilgiyi yani yanlis anlasilmasin :P bunu da dedi :D. iyi ki konuşa konuşa anlaşıyosun :D.
ses Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bişey daha ekliyeyim.Burda yapılanlar suç teşkil ediyor diyorsun ya, dediğin gibi olsaydı bugün herhangi bi yerde "cem garipoğlu" diyeni ailesi mahkemeye verip içeri aldırabilirdi.Ama yapamazsın çünkü suç değil.Anca soyadını kullandırmıyorlar artık oda firma'ların prestiji mevzusu.
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Glatheros said: vidyosu var diye yasayi cignemekte serbestiz? turk hukukunda vidyolar delil degeri tasimiyor?çiğnenen yasayı koyar mısın şuraya?
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yasa fetişimiz de gelmiş.. suçsuz insanın köşe bucak kaçmasına ne diyecek merak ediyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yalnız Glatheros sanki şu "ben sizden daha zeki ve eğitimliyim" havalarını bıraksa bu kadar tepki çekmez gibime geliyor.
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bence Glatheros daha mezun olmamış bölümünden. Genelde hukukçu kesilenler hala okuyor oluyor.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Glatheros said: senin anlayabilecegin kadar dusuk bir seviyede bunlari aciklayabilecegimi sanmiyorum Düzgünce sorulmuş bir soruya şu ilkokul çocuğunun zeka seviyesindeki cevabı verebilen, burnu ve bilimum uzuvları göğe varmış adamla neyi tartışıyorsunuz abi 2 sayfadır? Adam "aşmış" her şeyi, bırakın takılsın öyle. "Öküz olsa anlardı, hepiniz kör cahilsiniz" falan gibi söylemler de cabası da hadi onlar kaba sadece, şu üstteki direk egonun dramla buluştuğu an ama.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Beraat ederse halk kudurur demiş. Ee başka ne olacaktı ki? Odası kanlar içinde, kızın kafasız ceseti gitar kutusunda ve videosu var. 100 küsür gündür kayıp. Bayada zengin. Yakalanıp beraat edeceğim ve bu halkta kudurmayacak. Ben burdan tek bir sonuç çıkarırım. Bu ülkede paran varsa, kafada kesersin, tecavüzde edersin, buna ne yargı engel olabilir nede adalet. Bu adamın beraat edebileceğini düşünen bence hukuk okuyorsa bıraksın okulu sonranda atlasın biyerlerden.
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bella said: bu adamın evinde silinmiş kan izleri bulunmadı mı lazerle?bulundu. annesinin babasının üzerinden kan izleri münevvere ait çıkmadı mı?çıktı. amcası hayyam garipoğlu 32.güne katılıp katilin cem olduğundan kesin eminmiş gibi konuşmadı mı?konuştu. hayatı mahvoldu yıllarca hapis yatacak diye konuşmadı mı?eğer suçsuzsa gerçekten,amcası kadar yakın bir insan neden böyle birşey der. hadi hepsini geçtim "suçsuz olan insan" neden kaçar? ordaki gibilerin zerre kadar degeri yok zaten.sucsuz olan insanda gayet kacabilir, turkiyede yasiyoruz. Bella said: muhalefet olmak için ne yapcağını şaşırdın.sakin ol. medya nereden mi biliyor? takip ediyor davayı? kafan uyduracak hali yok.adli tıp raporları var ortada,emniyetle işbirliği içinde olmasından doğal ne var ordan öğreniyor tabi ki. ayrıca *spiker. gazete filan okumuyosun galiba, medya sallamaz filan?
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Farklı olmak adına neden bu kadar saçmalıyorsunuz anlamadım. Ayrıca "suçsuzdu ama korktu kaçtı" demek belki mümkündür birine de, polis cesedi bulduğunda adam çoktan kaçmışsa geçiceksin onların hepsini.
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 farkli olmakla filan alakasi yok, ben zaten takip bile etmedim olayi.Sacma biseyler yazmis bende sacma oldugunu soyledim yani, onuda mi soylemiyelim edik; ayrica varsin yakalanmasin, bu ulkede kimler ne olaylardan siyriliyo gule, eglene.Bu yakalanmasinda halk anlasin bari polisin, hukuk sistemimizin ne kadar guvenilir oldugunu.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Ortada elli tane kanıt varken, adam daha polis kendisini aramadan kaçmış/kaçış işlemlerini başlatmışken senin kalkıp "o kesin değildir, bu %100 değildir, belki de bir sürü tesadüf birleşmiştir %0.3 ihtimalle C.G. masumdur" diye muhalefet etmen çok daha saçma ve farklılık çabası içinde oluyor bence, ama sen tabii ki daha iyisini bilirsin.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yok yok captain obvious olmazsa olmaz. fikir belirtmek falan aman of
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abi cidden komik geliyo yani bana, tartismiyimda adamin dayisi dolar yukselcekmis gibi konusmus filan denmesi.Madem bu kadar ciddiye aliniyo dava(diger olaylarda olmadigi gibi) ciddi seyleriyle konusun davayi. imzamada ekliycem zaten farkliyiz, farkimizin farkindayiz diye sdf
Öne çıkan mesajlar