Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Uzun bir yazı yazmıştım ama elektrikler gitti =( Artık bununla idare edin http://img5.anidb.net/pics/anime/23852.jpg Hikayemiz 1986 yılında geçiyor. Zengin Ushiromiya ailesi yıllık olağan toplantılarını yapmak için Rokken adasına çağrılırlar. Ailenin başının 3 aylık ömrü kalmıştır. Çocukları mirası nasıl paylaşıcaklarını düşünmektedirler. Sert bir fırtına 18 kişiyi adada mahsur bırakır Altın Cadı Beatrice görünür ve gizemli bir şekilde insanlar ölmeye başlar Dizi aynı isimli efsane visualnoveldan uyarlama. İlk bölümden gördüğümüz bazı kırpmalar dışında orjinale sadık kalındığı (ki o kırpmaları/değişiklikleri oldukça ben yazarım burda. Prologue atladıkları için bazı karakterler çok havada kalmış. Bi ara prologue kısmını özet geçerim) Teknik olarak dizi çizimler ve animasyon dışında çok başarılı. Çalışan staff genel olarak zaten Higurashi tayfası. Aynı teknikleri Uminekoda da kullanıyorlar, gayet de güzel gidiyor deforme suratlar. Seslendirme bildiğin Sunriseı utandırıcak kalitede isimlerle doldurulmuş. Studio DEEN bütçeyi buraya akıtmış herhalde. Açılış, kapanış ve arkaplan müzikleri de muhteşem. http://www.youtube.com/watch?v=dGWOSuU9qx8 Konu ve karakterler dizinin ağır topları. Eğer visualnovela sadık kalırlarsa size büyük ihtimalle izlediğiniz en iyi konulardan birini sunacağının garantisini verebilirim. Hikaye henüz yarısına yeni ulaştı. Higurashideki gibi olucağını farzedersek birinci sezonu bütün gizemin verileceği, soruların sorulacağı ilk kısım olarak düşünebilirsiniz. Cevapları ikinci sezon alırız herhalde. Bu süreçte de oturup gizemi çözmek için kafa patlatıcaz Aksiyon, dram, romantizm barındırmayan sadece güzel bir supernatural/thriller/suspense dizisi izlemek istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum coalguys/gg - Umineko no Naku Koro ni - 01 Bir de böyle bir grup buldum. Diğer işlerine bakmadım, yorum yapamam kaliteleri hakkında ama Umineko çevirileri yaparlarsa linklerim altyazıları unutmadığım sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İndiriyorum.İzleyelim bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İlk bölümler zaten buildup olucağı için yavaş yavaş açılacak dizi. Hemen burun kıvırmamaya çalışın said: Judgement has come from the sea and is about to be dealt Noone can free themselves from the sin that flows in their veins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İsmide Ağır gay miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Furude fansub kendini tamamen Higurashi ve buna adamış bir gruptur zaten :D Hatta şu an Visual Novel'i türkçe yapmakla uğraşıyorlar. Henüz oturup izleme fırsatım olmadı bu seriyi ama iyi bir iş yaptıkalrına inanıyorum. Bu arada merakla bekliyorum Visual Novel gibi olacaksa bu anime tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 01 [1280x720][9D21F0C4] [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 02 [1280x720][86E94DB9] Çevirmen kendini "no naku koro ni" ye adadı açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 şimdi izledim 2 bölümü de. direk kendine bağladı anime beni. de işte yine her zamanki gibi yeni başlamış bir animeyi izlemenin sıkıntısı vurdu. bir sonraki bölüm nerde ulan şu uu uu yapan kızın ağzına vurdu ya annesi, resmen haz duygusu yaşadım. 1. bölümün en iyi yeriydi fklajsd. ama asıl olay... o gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 2. bölüm sonu feciydi. George gg http://img198.imageshack.us/img198/3373/bawww.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Evet ben son sahnede o tombul suratlı cadıya sinirlendim.Ayrıca resmine zoom yapınca korkmuyouz boşuna kasmasınlar:)uuu diyen velet zaten korkutmaya kasıyor ama olmuyor ona da gerilen olmaz. tokatı koyan annesinin ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 03 Biraz geç oldu torrent kusura bakmayın netim yoktu 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 04 Asılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 asıldım, izledim. iyiydi bölüm. 4çok zevk alıyorum mariaya vurduklarında. böyle gülerken battler kafaya geçirdiğinde resmen ben vurmuşum gibi duygu yaşadım. kanon da çok rena çakması çıktı. beatrice i saymazsak battler a meme çıkmayacakmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahaha visualnoveldaki battlerın beatriceye "belki ben siyah saçlı tahta göğüslülerden hoşlanıyorum?" sahnesi geldi aklıma. beaticeXbattler olur garanti. beatrice kesin victim çıkıcak sonunda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Umineko no Naku Koro ni – 01 & 02 : http://museifu.org/2009/07/23/umineko-no-naku-koro-ni-01-02/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 01 [1280x720][9D21F0C4] [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 02 [1280x720][86E94DB9] [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 03 [1280x720][F652CB59] [TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 04 [1280x720][21BCDFDA] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skullchukka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Merhabalar, ben Furude Project'ten Skullchukka. Aktif olarak Umineko no Naku Koro ni'yi (ve pek çok heyecan verici 'no naku koro ni' serisini) Türkçe'ye kazandırmaya çalışıyoruz. Fansub projemiz TurkFansub ile ortaktır, sitemizde yasal olmayan linklerin bulunamaması durumundan dolayı yalnızca altyazılar bulunmaktadır. Umineko & Higurashi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi (Tanıtım yazıları, sormak istedikleriniz, karakterler, videolar vs.) Furude Project sitesinde bulabilirsiniz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Benim alt yazılarıda Furude Project çeviriyormuş. Ben sadece Aykut'la kısa bir süre için konuşabildiğim için onu öğrenememiştim. Haberiniz olsun. Üçüncü bölümü upload ederken linkleri de düzelteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 edit: öm olacaktı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 GERGE said: edit: öm olacaktı bu. NP :) 4. bölüm Açıkcası ilk 4 bölümde ölen ölene, bu karakteri 4 bölümde öldürdüklerine göre yapımcıların vardır bir bildiği diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Obligatory http://www.youtube.com/watch?v=DZrSUvrXRc4 Bakalım çalıcaklarmı animede orjinaini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Umineko no Naku Koro ni – 03 & 04 : http://museifu.org/2009/07/30/umineko-no-naku-koro-ni-–-03-04/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 05 Meta-worldü de gördük. Genel olarak biraz aydınlık ama iyi yapmışlar. Bundan sonra hikaye bayağı bayağı şaha kalkıyor. Bekliyenler başlıyabilir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Higurashi'nin ayarına geldi diyebiliriz :) 6. Bölüm Restart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eywah eywah 6 üstüne feci shitstorm dönüyor. Malum sahnede tsurupetta yerine generic bişey koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar