Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kader Keita Galatasaray'da

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

raistftw said:

@szas...
Baroş geldiğinde daha kötüydü durumu bilmiyorum avrupa futbolunu takip ediyor musun.
Kewell tamam hepimiz çok seviyoruz ama 1 yıldır ayağına top almamıştı. Eğer bu transferlerdeki riskleri ölçebiliyor olsak emin ol o 2 transfer çok daha riskliydi.
Bir de Linderoth var mesela banko süper oyuncu diye aldık elimizde patladı 2 senedir sakatlıktan çıkmadı.
Lincoln'e daha fazlasını verdik anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi şerefsiz.
Bütün bunları gözönüne aldığında Keita'nın ciddi bir sakatlığı yok geçmişte hızı,ve gücü özel bi durum olmadıkça kaybediceği şeyler değil. Zibidilik yapmaz adam gibi futbolunu oynarsa zaten sezon ortasında gider alırsın formayı.
L1 bize uzak bi lig takip etmiyoruz pek ama dışardan bakınca Türkiye liginden daha üstte görünen bi lig.
Keita'nın tek soru işareti Lyon'daki 2 yılı yoksa Lille'den alan biz olsak herşey farklı görünürdü.( Nereye alıyoruz ya)
Ama şöyle de bakarsan zaten Lyon'da iyi oynasa biz nereye alıyoruz yine.

Zaten ben bu transferlerede risksiz demedim.
Gayet riskdi ama rakam daha makuldu risk alırken.
Benim söylediğim Galatasarayın ekonomik yapısı 9 milyonu bu kadar riskli bir transfere verecek kadar güçlü değil.

Bu iç dengeleri gayet bozabilecek bir hareket ve evet geçmişdeki başarısını gösterse biz seneye 15-16 ya satarız direkman hatta oynasın 2010 dünya kupasında yedeklikden kurtulsun oynasın 20 ye bile satabiliriz.

böyle olsa bile benim aklım alınan riski almıyor. Zaten adama kötüde demiyorum Sabride demiyorum ben :)

fiyat performans denge risk ekonomik durum tarzı bir yaklaşımla bakınca uygun gelmiyor bana. Bu adamı 5 e kapasak süper derdim burda hani bunuda açıkca söyleyebilirim.

Bence sizde bu seneki bu FB- BJK iç transfer çılgınlığı nedeni ile 9 milyon rakamı önemini kaybetmiş durumda :=)
Sosyal ağlarda paylaş

İyide dış transfere falan da bakarsan 90-100M ler havada uçuşmaya başladı. Bir defans oyuncusuna 35m ler veriliyor.
Topuz için 9+genç yetenek veriliyor.
Köybaşı yine benzer.
Benzema gitmiş yine abuk subuk bi rakama.
Bir çok takım transfer rekorlarını kırıyor piyasada fiyatlar uçmuş durumda.
Eğer 9M verildiyse bence de çok bu rakam.Ama hani şunu da biliyorum ki rastgele bir transfer gibi görünmüyor. Maaşı konusundaysa Ümit+Hasan+Nonda!ya verilen ve önümüzdeki sezon verilmicek olan maaş zaten Keitayı fazlasıyla çıkarır.
Gerçekten Galatasaray'ın ihtiyacı vardı bu tipte bi oyuncuya. Bende tanımıyordum transfer olana kadar ama kariyerine bakınca bu benim eksikliğimmiş yani Keita'nın değil.
L1 öyle yakından takip ettiğim bi lig değil zaten sevdiğim bi lig de değil. Hoşlanmıyorum ordaki futbol tarzından. Ama çok ciddi oyuncu çıkarıyorlar demekki takip etmek lazım arada :D
Govou da geçen sezon 1 gol atmış bu arada. Yani bilmiyorum bekleyip görmek lazım adam bi sahaya çıksın ayağına top alsın sonra değerlendirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Keita'yı birkaç sene önce Pes'te ilk defa görmüştüm,ardında FM 08'de falan derken gerçekte de favori oyuncularımdan olmuştu,

Bayağıdır takip ediyorum da şurada hiç adını sanını bilmeyen adamların istatistiklere ve videolara bakıp yorum yapması gerçekten sinir bozucu,bu adamı ben kendi takımıma(BJK'ye) isterdim şahsen çünkü gerçekten iyi bir futbolcu,

Ha şu var ama geçen sezonda bayağı maçını izledin Lyon'un,ciddi anlamda oynadığı maçlarda çok yetersizdi,feci anlamda bir performans düşüşü yaşamıştı.Ondan önceki senelerin çeyreğini bile oynasa GS'yi uçurur,büyük işler başartır.

Ben Türkiye'ye geldiği için çok mutlu oldum ama kendi takımımda görmek isterdim işte :) Neyse oynasında eskisi gibi,güzel oluyor lig böylelikle
Sosyal ağlarda paylaş

Bi saniye de hangi transfer risksiz ki?
FB Guiza yı aldı -adam ispanya gol kralı- ama ilk sene çok verimsiz oynadı işte. Her takımda oluyo böyle şeyler.Lincoln ilk geldiği zaman bizdeki umut yerini zamanla küfürlü cümlelere bıraktı.

Ayrıca da adamı yutubdan izlediğimde de bi kaç izlenime sahip oldum.Keita bi kere yaratıcı köşeye inince korner direği etrafında dans edecek birine benzemiyo.Gözünü karartıp dalıyo. belli.

Bi de keita transferi ile ilgili olarak en önemli nokta stad galiba :/. Devlet karşılıksız hiçbirşey yapmaz zaten stadmış falan. Karşılığında istanbulun en güzel yerindeki stadımızın kullanım hakkını vermiş oluyoruz AMA anlamak istediğiniz gibi anlamak daha işinize gelmekte. O yüzden aslantepeyi rte yapıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adam forvet değil mi?
neyine bakıp değerlendiricez bu adamı? attıgı iki değersiz çalımla ya da deli dana koşmasını izleyince mi iyi oluyor futbolcu.
bildiğin kötü futbolcu keita.oynadıgı takımlara ve istatistiklerine bakınca siz ne umuyorsunuz bilemiyorum artık.
Fildişi Sahilleri Ligi - Africa Sports - 23 maç - 4 gol
Tunus Ligi - Etoile du Sahel - 22 maç - 7 gol
Birleşik Arap Emirlikleri Ligi - Al Ain - 19 maç - 6 gol
Katar Ligi - Al Sadd - 71 maç - 23 gol
Fransa Ligi - Lille - 63 maç - 14 gol
Fransa Ligi - Lyon - 55 maç - 5 gol
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

abi bu adam forvet değil mi?
neyine bakıp değerlendiricez bu adamı? attıgı iki değersiz çalımla ya da deli dana koşmasını izleyince mi iyi oluyor futbolcu.
bildiğin kötü futbolcu keita.oynadıgı takımlara ve istatistiklerine bakınca siz ne umuyorsunuz bilemiyorum artık.
Fildişi Sahilleri Ligi - Africa Sports - 23 maç - 4 gol
Tunus Ligi - Etoile du Sahel - 22 maç - 7 gol
Birleşik Arap Emirlikleri Ligi - Al Ain - 19 maç - 6 gol
Katar Ligi - Al Sadd - 71 maç - 23 gol
Fransa Ligi - Lille - 63 maç - 14 gol
Fransa Ligi - Lyon - 55 maç - 5 gol
keita forvet değil
Sosyal ağlarda paylaş

Franck Ribery:

2001–2002 Boulogne 24 0(5)
2002–2003 Alès 18 0(1)
2003–2004 Stade Brestois 35 0(3)
2004–2005 Metz 20 (2)
2005 Galatasaray 14(1)
2005–2007 Marseille 60 (11)
2007– Bayern Munich 53 (20)

David Silva:

2004 - Valencia 89 (13)

Neden verdim bu rakamları ? Beğenmediğiniz Keita'nın pozisyonu olan tam "Winger" olarak nitelendirdiğimiz bölgede oynayan dünyanın en iyi iki ismi

Kaç golleri var?

Ben asist rakamlarını koymayayım, onlar daha da kötü.

Peki futbol, çalım atmak koşmak değil kabul. Ama sadece bu sayılara bakarak bir oyuncunun efficiency rating'i dediğimiz olayı bir çırpıda silemezsiniz.

Bu adam maç başına kaç top yapmış, kaçı isabetli ,pozisyon alması nasıl, adam eksiltiyor mu vb vb.

Duyan da futboldan çakmadığınızı sanacak rakip takımın aldığı futbolcuya b.k atmak adına
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...