Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kader Keita Galatasaray'da

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yapamaz edemez dememek lazım.
bu adamı canlı izlemedim, fikrim yok.
videosunu izledim, sabri gibi birşey. kafasını kaldırmadan hayduru huyduru şeklinde koşup çok galatasaraylıya küfrettirecek gibi duruyor.

fakat, adamın istatistiklerini koyucna "orası fransa ligi, burasıyla arasında gol uçurumu var" diyip, ardından gol ortalamalarını koyunca "NP NP BAROS GIBI OLUR xDxDxDxDxD" demek komik kaçıyor biraz.

iyi çıkabilir transfer, kötü çıkabilir tekrar dediğim gibi bilmiyorum bile adamı.

ama, işkembeden sallamamak, bilgi sahibi olmadan pek konuşmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin olayı ne ? koşuyor. başka ? yok birşey. bir de liverpool maçı var. bir de bordeaux maçının son dakikası pardon.

bu adamın olayı ne ? koşuyor. ama daha hızlı koşuyor, muhtemelen daha çok da koşar. e üstüne de fransa liginde oynamış olmanın verdiği bir teknik var. daha iyi mi şut çekiyor ? hayır. orta mı yapıyor ? göremedim. akıl dolu pasları var mı ? videoda yok.

ayrıca aki yazmıştı sanırım, bu adamın atamadığı sabrinin attığı bir vücut çalımı var.. vücut çalımı da değil, başka birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bir daha ki sayfaya tromso ve pendiğe gelir miyiz hocam?

ben stat hakkında görüşümü söyledim gaytte açık biz stadı taraftarın kulübün parasıyla yaptık siz devlet yardımıyla, biter bitmez o beni ilgilendirmez benim stadım zaten en güzeli. transferde hayırlı olsun dedim sadece yani yargılamaya başlıcaz diye laf atma ihtiyacını nerden çıkardığını anlamadım. ayrıca tabi ki güzel statlar olsun benim hoşuma gider sami yen deplasmanı işkence gibi. ama şunu da belirtiyim stadın yeri değişiceği için sami yendeki o atmosferi de zor yakalarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

sabrinin olayı ne ? koşuyor. başka ? yok birşey. bir de liverpool maçı var. bir de bordeaux maçının son dakikası pardon.

bu adamın olayı ne ? koşuyor. ama daha hızlı koşuyor, muhtemelen daha çok da koşar. e üstüne de fransa liginde oynamış olmanın verdiği bir teknik var. daha iyi mi şut çekiyor ? hayır. orta mı yapıyor ? göremedim. akıl dolu pasları var mı ? videoda yok.

ayrıca aki yazmıştı sanırım, bu adamın atamadığı sabrinin attığı bir vücut çalımı var.. vücut çalımı da değil, başka birşey.

görmemen, bilmemen öyle olduğu anlamına gelmiyor.

türk seyircinin transfer yorumu:

futbolcuyu tanımıyorsa, izlememişse = "kötü bu oyuncu yea. ben duymadım!"

arkadaşım bilmiyorsun adamı, niye ahkam kesiyorsun ki?

ha pardon youtube var! gavur icadı

lyon başkanına da tiz haber salın. sizin 2 sene önce 16 milyon euro bedel ile aldığınızın beyazı var bizde. yarı fiyatına bırakıyoruz diye. hem de vücut çalımı atıyor. dünyada tek!1!

sabri ile aynı adam bunlar. LOLOLOL. ikisi de koşuyor işte. hem de 5 golü var :D:D:D gibi argümanlarla konusuluyorsa baska da yazmaya gerek yok.

/quit
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

lyon başkanına da tiz haber salın. sizin 2 sene önce 16 milyon euro bedel ile aldığınızın beyazı var bizde. yarı fiyatına bırakıyoruz diye. hem de vücut çalımı atıyor. dünyada tek!1!
/quit

lyon başkanı böle muhteşem bi futbolcuyu(senin tabirinle) 16ya almış yarı fiyatına satıyorsa heralde doğuştan gsli keşke zamanında juninhoyuda verseydi
Sosyal ağlarda paylaş

7 versek iyiymiş be
lyon açıkladı
8.5 milyon + 500 bin euro da performansına göre verilecek yani
9 milyon şaka mı bu ?

10 milyona babeli almak varken neden bunu aldık acep babel 10 dan pahalımıydı?

9 milyona değermiş gibi gözükmüyor, Lyon taraftarı biz sabriyi 4-5 e satsak nasıl seviniceksek öyle seviniyor. Adamların yuhaladığı ender futbolculardan olma başarısını bile göstermiş.

Tanıdıkça daha boş adam gelmeye başladı ve evet topla videoda şov yapmak bir işe yaramıyor. Keşke başarılı olsada 9 milyon az para değil :(
Sosyal ağlarda paylaş

yahu gençler argümanları ve tartışma denen şeyi öğrenmeniz gerekiyor.

transfer iyidir belki, bilemiyorum izlemedim. diyorum ki, youtube videosunu "aha adam mükemmel !" diye koyarsanız, o youtube videosundan ancak zenci sabri çıkar.

artık geldim 24 yaşıma. kıskanmıyorum rakip takımın transferlerini. kewell geldi, mükemmel de oynuyor. keşke 10 tane kewell gelse türkiye'ye de, onları izlesek. gs ye de gelse, bjk'ye de, fb'ye de.

ama önce adam geldi deniyor, iyi hoş.

sonra aaa forvet ama golü asisti yok deniyor, diyosunuz ki fransa liginin gol ortalaması düşük.

kanıt koyuyoruz, AMA OLUR MUUU diyosunuz.

bir argüman sunduğunuz zaman arkasında kalın. boş boş sallamayın.

p.s. adam iyi oynarsa dahi 10 dan yükseğe satılamaz, türkiye burası. ama kötü oynarsa, elde patlar. bence pahalıymış transfer, ama katkı sağlarsa, değer.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

yazık ki fenerli gençleri şimdiden keita korkusu sarmış

normaldir, güza gibi ok makinesine milyonları kaptıranlar böylesine siyah bir adam ile karşılaşınca içleri ürperiyor

acele yok gençler, tadını çıkarmayı öğreteceğiz size

Kim fenerli ?
Sade galatasaray tarihinin en pahalı 2. transferi olmayı hak edecek ne bir başarısı ne bir kariyeri var adamın.
Hani genç olsa tamam.
o paraya brezilyadan hani yıldız adayı falan getirseler bari.

İlla galatasaray yaptı diye transfer süper olmak zorunda mı?
Lyonda yapmayı beceremediği patlamayı burada yapacağınıda sanmıyorum. Bizim süper zeminlerimiz tam bu adama göre çünkü üstelik 2. maç dalga geçerse ayağını eline verirler yazacak basınımızda bu adama göre.

Ayrıca evet ayağını eline verirler türkiyede
Bal yapmayan arıda olsa arıyı sevmez defans oyuncuları bizde :)

Ve bonservisi 4-5 olsa sevinicem 9 milyon eurodan bahsediyoruz. Galatasaray tarihinin en pahalı 2. transferinden bahsediyoruz...

Babel 10 milyon diye biliyoruz en azından
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray yaptı diye transfer süper diye idda eden biri mi oldu burada ? Varsa bile en azından o kişi ben değilim.

Adam daha imzayı atmadı, topa ayağını sürmedi, bakıyorum hemen herkes bir telaşe içerisinde saldırıya geçmiş, nedir bu cahil cüheyla korkuları içerisinde iki satır da ben yazayım edaları ? Nedir bu acele ? Bütün sezon bol bol yorumlarsınız, bir yere kaçmıyor forum sayfaları

Bana sorarsan bunun tek sebebi diğer klüplerin yaptıkları anlamsız ( rakamsal olarak ) transferler, mesela ;

fener - memet topuz
beşiktaş - ismail köybaşı

bu adamlara bu kadar paralar verirsen ve rakip olarak gördüğün takımlar da çok daha ucuza ya da aynı paraya daha isabetli transferler yapar ise bir müddet taraftarların diğer takım transferleri ile dalga geçmeyi dener, baktılar ki güneş balçıkla sıvanmıyor bu seferde kendi yönetimlerine karşı saldırıya geçerler

bütün bunları sezon içerisinde yaşar görürsünüz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...