adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dünyanın en iyi kadrosunuda yapsa gs acımayız acıtırız kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yapamaz edemez dememek lazım. bu adamı canlı izlemedim, fikrim yok. videosunu izledim, sabri gibi birşey. kafasını kaldırmadan hayduru huyduru şeklinde koşup çok galatasaraylıya küfrettirecek gibi duruyor. fakat, adamın istatistiklerini koyucna "orası fransa ligi, burasıyla arasında gol uçurumu var" diyip, ardından gol ortalamalarını koyunca "NP NP BAROS GIBI OLUR xDxDxDxDxD" demek komik kaçıyor biraz. iyi çıkabilir transfer, kötü çıkabilir tekrar dediğim gibi bilmiyorum bile adamı. ama, işkembeden sallamamak, bilgi sahibi olmadan pek konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sabriye benzetenler sabriyi hiç izlememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sabrinin olayı ne ? koşuyor. başka ? yok birşey. bir de liverpool maçı var. bir de bordeaux maçının son dakikası pardon. bu adamın olayı ne ? koşuyor. ama daha hızlı koşuyor, muhtemelen daha çok da koşar. e üstüne de fransa liginde oynamış olmanın verdiği bir teknik var. daha iyi mi şut çekiyor ? hayır. orta mı yapıyor ? göremedim. akıl dolu pasları var mı ? videoda yok. ayrıca aki yazmıştı sanırım, bu adamın atamadığı sabrinin attığı bir vücut çalımı var.. vücut çalımı da değil, başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Masquerade said: bir daha ki sayfaya tromso ve pendiğe gelir miyiz hocam? ben stat hakkında görüşümü söyledim gaytte açık biz stadı taraftarın kulübün parasıyla yaptık siz devlet yardımıyla, biter bitmez o beni ilgilendirmez benim stadım zaten en güzeli. transferde hayırlı olsun dedim sadece yani yargılamaya başlıcaz diye laf atma ihtiyacını nerden çıkardığını anlamadım. ayrıca tabi ki güzel statlar olsun benim hoşuma gider sami yen deplasmanı işkence gibi. ama şunu da belirtiyim stadın yeri değişiceği için sami yendeki o atmosferi de zor yakalarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 fizban said: sabrinin olayı ne ? koşuyor. başka ? yok birşey. bir de liverpool maçı var. bir de bordeaux maçının son dakikası pardon. bu adamın olayı ne ? koşuyor. ama daha hızlı koşuyor, muhtemelen daha çok da koşar. e üstüne de fransa liginde oynamış olmanın verdiği bir teknik var. daha iyi mi şut çekiyor ? hayır. orta mı yapıyor ? göremedim. akıl dolu pasları var mı ? videoda yok. ayrıca aki yazmıştı sanırım, bu adamın atamadığı sabrinin attığı bir vücut çalımı var.. vücut çalımı da değil, başka birşey. görmemen, bilmemen öyle olduğu anlamına gelmiyor. türk seyircinin transfer yorumu: futbolcuyu tanımıyorsa, izlememişse = "kötü bu oyuncu yea. ben duymadım!" arkadaşım bilmiyorsun adamı, niye ahkam kesiyorsun ki? ha pardon youtube var! gavur icadı lyon başkanına da tiz haber salın. sizin 2 sene önce 16 milyon euro bedel ile aldığınızın beyazı var bizde. yarı fiyatına bırakıyoruz diye. hem de vücut çalımı atıyor. dünyada tek!1! sabri ile aynı adam bunlar. LOLOLOL. ikisi de koşuyor işte. hem de 5 golü var :D:D:D gibi argümanlarla konusuluyorsa baska da yazmaya gerek yok. /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sexdrugsrocknroll said: ben stat hakkında görüşümü söyledim gaytte açık biz stadı taraftarın kulübün parasıyla yaptık hangi stadı taraftarın ve kulübü parasıyla yaptınız. Ben göremiyorumda biraz daha iyi araştır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 KAZIM > KEITA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 antuda bile iyi transfer demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 keitaya 7m euro vereceginize, 7(yedi) YTL ye ayakkabı boyası alıp sabriyi boyasanız daha iyiydi ya mauahaha :D stada yardım parası yapardınız kalan parayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sabrinin yedegi olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Masquerade said: lyon başkanına da tiz haber salın. sizin 2 sene önce 16 milyon euro bedel ile aldığınızın beyazı var bizde. yarı fiyatına bırakıyoruz diye. hem de vücut çalımı atıyor. dünyada tek!1! /quit lyon başkanı böle muhteşem bi futbolcuyu(senin tabirinle) 16ya almış yarı fiyatına satıyorsa heralde doğuştan gsli keşke zamanında juninhoyuda verseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 7 versek iyiymiş be lyon açıkladı 8.5 milyon + 500 bin euro da performansına göre verilecek yani 9 milyon şaka mı bu ? 10 milyona babeli almak varken neden bunu aldık acep babel 10 dan pahalımıydı? 9 milyona değermiş gibi gözükmüyor, Lyon taraftarı biz sabriyi 4-5 e satsak nasıl seviniceksek öyle seviniyor. Adamların yuhaladığı ender futbolculardan olma başarısını bile göstermiş. Tanıdıkça daha boş adam gelmeye başladı ve evet topla videoda şov yapmak bir işe yaramıyor. Keşke başarılı olsada 9 milyon az para değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Böylece oha Topuz'a 9M verdiniz lafının yerini, oha Keita'ya 9M verdiniz almış oldu. Bir yıl boyunca 0 asist-2 gol üretmiş adama 9M euro??? Adam baştan patlak çıktı, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yuh yani memet topuz ile keita arasındaki farkı anlayamıyorsan diyecek birşey yok ya en azından biri siyah biri beyaz biri hayatında edirneyi geçmemiş, biri fil dişi sahillerden çıkıp avrupanın göbeğine yerleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Topuza 9 milyonun inanılmaz çok olması bizim 9 milyona keitadan iyisini alamayacağımızı göstermiyor ki? Hani ciddi sindi mi Jardelden sonraki en pahalı transferimiz olarak içinize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alamamisiz demek ki baskasini. icimize sinmesi icin adamin bi sezon top oynamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yahu gençler argümanları ve tartışma denen şeyi öğrenmeniz gerekiyor. transfer iyidir belki, bilemiyorum izlemedim. diyorum ki, youtube videosunu "aha adam mükemmel !" diye koyarsanız, o youtube videosundan ancak zenci sabri çıkar. artık geldim 24 yaşıma. kıskanmıyorum rakip takımın transferlerini. kewell geldi, mükemmel de oynuyor. keşke 10 tane kewell gelse türkiye'ye de, onları izlesek. gs ye de gelse, bjk'ye de, fb'ye de. ama önce adam geldi deniyor, iyi hoş. sonra aaa forvet ama golü asisti yok deniyor, diyosunuz ki fransa liginin gol ortalaması düşük. kanıt koyuyoruz, AMA OLUR MUUU diyosunuz. bir argüman sunduğunuz zaman arkasında kalın. boş boş sallamayın. p.s. adam iyi oynarsa dahi 10 dan yükseğe satılamaz, türkiye burası. ama kötü oynarsa, elde patlar. bence pahalıymış transfer, ama katkı sağlarsa, değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yazık ki fenerli gençleri şimdiden keita korkusu sarmış normaldir, güza gibi ok makinesine milyonları kaptıranlar böylesine siyah bir adam ile karşılaşınca içleri ürperiyor acele yok gençler, tadını çıkarmayı öğreteceğiz size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 boyle yorumlar gordukce turkiyedeki spor seyricisinden tiskiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aquila, bunları yorum olması için değil cevap olması için yazıyorum sanırım arasındaki farkı kavrayabilecek kapasitedesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yazdigin degismedi, ister yorum olsun ister cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 harrykewell said: yazık ki fenerli gençleri şimdiden keita korkusu sarmış normaldir, güza gibi ok makinesine milyonları kaptıranlar böylesine siyah bir adam ile karşılaşınca içleri ürperiyor acele yok gençler, tadını çıkarmayı öğreteceğiz size Kim fenerli ? Sade galatasaray tarihinin en pahalı 2. transferi olmayı hak edecek ne bir başarısı ne bir kariyeri var adamın. Hani genç olsa tamam. o paraya brezilyadan hani yıldız adayı falan getirseler bari. İlla galatasaray yaptı diye transfer süper olmak zorunda mı? Lyonda yapmayı beceremediği patlamayı burada yapacağınıda sanmıyorum. Bizim süper zeminlerimiz tam bu adama göre çünkü üstelik 2. maç dalga geçerse ayağını eline verirler yazacak basınımızda bu adama göre. Ayrıca evet ayağını eline verirler türkiyede Bal yapmayan arıda olsa arıyı sevmez defans oyuncuları bizde :) Ve bonservisi 4-5 olsa sevinicem 9 milyon eurodan bahsediyoruz. Galatasaray tarihinin en pahalı 2. transferinden bahsediyoruz... Babel 10 milyon diye biliyoruz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ehu sza bana dedi heralde fenerli diye. yahu adam isterse 3 babel'i cebinden çıkarsın, gelsin fener'e 5 gol atsın, niye korkalım ya. çocuk muyuz ? MAMA Mİ KEİTA ! diye arkamıza bakmadan koşacak yaşı geçtik artık biz. ayrıca, biraz seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Galatasaray yaptı diye transfer süper diye idda eden biri mi oldu burada ? Varsa bile en azından o kişi ben değilim. Adam daha imzayı atmadı, topa ayağını sürmedi, bakıyorum hemen herkes bir telaşe içerisinde saldırıya geçmiş, nedir bu cahil cüheyla korkuları içerisinde iki satır da ben yazayım edaları ? Nedir bu acele ? Bütün sezon bol bol yorumlarsınız, bir yere kaçmıyor forum sayfaları Bana sorarsan bunun tek sebebi diğer klüplerin yaptıkları anlamsız ( rakamsal olarak ) transferler, mesela ; fener - memet topuz beşiktaş - ismail köybaşı bu adamlara bu kadar paralar verirsen ve rakip olarak gördüğün takımlar da çok daha ucuza ya da aynı paraya daha isabetli transferler yapar ise bir müddet taraftarların diğer takım transferleri ile dalga geçmeyi dener, baktılar ki güneş balçıkla sıvanmıyor bu seferde kendi yönetimlerine karşı saldırıya geçerler bütün bunları sezon içerisinde yaşar görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar