vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 galatasaray bu adami hangi mevkide oynatcak ? ön libero mu yoksa sag bek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sabrinin yerine oynasin allah askina, ama sakatlanabilir. gerce adam gelmiyodur heralde, haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kapı gibi uğur geliyor sağ bekimize. neill defansif yönü ağır basan bir bek, rijkaard 4-3-3 oynatacaksa salt defansif bek tercih etmez heralde. kanattan bindirmeler falan yapması gerekli beklerin. uğur konya faciasından önce süperdi o konuda. formunu yakalarsa sağ bekimiz olur 10 sene boyunca. :p arkasında da serkan kurtulus var, fena değil o da. sağ bek almayız gibi geliyor bana şu saatten sonra. lincoln gg oldu diye orta saha alabiliriz, mütevazi bir isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Orta sahaya gerek yok, çok lazım olursa Kewell orada oynar zaten. Sağ bek lazım kesinlikle bence ama Neill'i bir türlü yeterli bulmuyorum. Daha iyi bir adam alınmalı. Uğur 2 senedir ayağına top değmeyen bi adam, ne olacağı ne kadar toparlayacağı bayağı şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abi lüks olacak işte. sonuçta uğur'un oynadığında neler yaptığını gördük. eminim kendisini toparlayacaktır fiziken ve formayı kapacaktır. şimdi adamın önüne yabancı birini getirirsek bariz fb'lik yapıp adamı öğütücez eheh. bu bünye 5 senedir sabriye tahammül etti ha oldu ha olacak diye. bırakalım uğur 1 sene denesin şansını. hem linderoth da oynar gerektiğinde (tabi sağlamsa), serkan kurtulus da var olmadı SABRİ yönetir fgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ters köşeler söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 alıştık haldun sağolsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Helal olsun sana Keita, haklı direnişimde yüzümü kara çıkarmadın. :P Birçok alıntı yapılacak post var arkada da Wall of Text olmasın şimdi. http://www.youtube.com/watch?v=AtPdr8XoMfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ben bu topici bilmiyodum yazın olmadığım için ama szass büyük fail olmuş :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar