Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Fransa'nın Olympique Lyonnais kulübünde forma giyen Fildişi Sahilleri milli oyuncusu Abdul Kader Keita ile dün sabaha karşı 3 yıllığına anlaşma sağlandı. 27 yaşında ve 1.84 boyundaki forvet oyuncusu 2009/2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek. Galatasaray Spor Kulübü http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4186.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BPZM_8eIXG0 Diğer tarafa da koymuştumda burda da olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Değmez ayrı başlığa diye düşündüğüm bir transfer oldu. Olmadı Haldun olmadı be :( Acetoyu bekliyorum şimdi belki moralimi düzeltecek birşeyler yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi kader keita diyo daha ne moralin düzelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tam dana lan bu ahahahhahah. Videolarına falan baktım bide lyonun taraftar forumuna. Sağ kanatta önüne topu salıyosun dümdüz çizgiye kadar koşup ortalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vidyoyuda izledim şimdi. baroş 35 gol atar dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Değmez? Lyon 2 sene önce 15 milyon euro verdi bu adama. drogbanın ardından afrikanın en iyi 2. oyuncusu seçildi falan. :D gerard mı gelecekti abi. :D haldun yine ters köşe yaptı işte, 1 kere yazılmadı medyada. http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/33366/abdul-kader-keita/transferdaten.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İyi transfer. helal bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sesimi duydu Haldun. Eh burdan da vardığımız sonuç hiç boşuna spor gazetesi transfer dedikodusu okumayalım biz. Hiçbiyerde yokken resmi siteye koyuyorlar işte :D Birde ismi geçen diğer abuk forvetlere bin kere tercih ederim ben bunu. Sağ açıkta banko oynatıcak adam lazımdı geldi işte. Arda'yla karşılıklı altın ayakkabı aldırır bunlar baroşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ilk ben yaptım haberi asd. siteye girdiğimde 5 kez okunmuştu sayfa şimdi 10bin olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu adam defansına pek yardım etmezmiş carrusca gibi olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 2008/09 Statistics TEAM Competition GS SB G A SH Lyon French Ligue 1 13 9 1 0 20 Lyon UEFA Champions League 4 1 1 0 2008/09 Season Totals 17 10 2 0 30 2007/08 Statistics TEAM Competition GS SB G A SH Lyon UEFA Champions League 0 6 0 0 3 Lyon French Ligue 1 19 11 4 5 36 2007/08 Season Totals 19 17 4 5 39 Asist sayılarını ben mi yanlış görüyorum :=) Benzemaya 0 gol attırmayı başarmış mı yani Bu sezon 1 gol 0 Asistle geçmiş adam yok yok ben morali düzeltemiyorum inceledikçe ağlayasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hızlı oyuncu aslında ii olur gs ye ama şöyle bişi var adam bildiğin pes oynar gibi oynuyo futbolu çizgiye kadar gir ya geri çek yada orta yap içeri haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nondayi gonderirler artik. 2 ayi bogan fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=71559&cc=5739 formatı bozuldu yazınca buyrun arkadaşın kariyer ve asistleri tüm kariyere baktımda bizim sabri bundan fazla asist yapıyor kanatda :=) saç baş yolacaz gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kermit said: hızlı oyuncu aslında ii olur gs ye ama şöyle bişi var adam bildiğin pes oynar gibi oynuyo futbolu çizgiye kadar gir ya geri çek yada orta yap içeri haha aman abi sabriyle aynı kafada çıkmasın ya .aman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 baroşa gol attırması için top penaltı noktasında baroşa atmak zorunda değil. baroş pres yapmaktan 65 70 de kesilen adam. nerdeyse tüm maçlarını izledim geçen sezon. keita baroşun arkasını süpürür, baroş target striker oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 güzel oldu :) fena bir adam değil ama gs'den daha büyük bir transfer bekliyordum. gs'ın şu anki kadrosuna çok birşey katacağını düşünmüyorum keita keita dediler seydou keita mı lan demedim değil bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 takla da atıyormuş bu vay vay. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 türkiye liginde şu hareketlerin çeyreğini yapsa yeter imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu videonun yarısını oynasın yeterde artar. Bu transferlede seneye 4-3-3 oynayacağını anlamış olduk GS'in. Hep it gibi koşan parçalayan bir ZENCİ topçu alsın istemiştim GS'in. Galiba sonunda oldu. Parçalar lan bu herif. Tabi türk defanslar bir tarafını kırmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İyi transfer.Ama böyle inanılmaz bomba değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya benim anlamadığım kimi bekliyordunuz afedersiniz de? Benzemayı mı alıcaktı galatasaray? Neyle neyi satın almak istediğimiz de ayrı bi sorun Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar