smash Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu yaz başladığından beri salonda ve odamda aynı iki sivrisinek var her tarafımı yediler pislikler, ama öldüremiyorum bi türlü, böyle konuyo duvara elimi yapıştırsam ölücek mesela, ıyy elime yapışıcak falan diye düşünmekten öldüremiyorum normalde çat çat öldürürüm nolucak bu halim bilmiyorum bi aydır aynı odada yaşıyoruz sivrisinekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tame et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eski bir tişört al uzaktan fırlat gayet etkili oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aha şu an öldürdüm bi tane. Elinin arasında böyle alkışlarmış gibi vurucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben dayanamadım dün gittim marketten detan ın elektirkli bi zamazingosunu aldım rahatım aga şimdi.. kesin çözüm yoksa iliğe kadar emiyo sanki namuzsuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahah alın telefonumun boktan kamerasıyla cesedin fotoğrafını çektim :D http://img43.imageshack.us/img43/4167/eralp078.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sümük gibi duruyo daha çok ama :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu daha iyi oldu gibi: http://img217.imageshack.us/img217/4/eralp080.jpg Ne kastım be gece gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 böyle kocaman olan sivrisinekler varya daha hayvanisi baya büyük lan kelebek kadar az önce indirdim bi tane küfürümüde ettim ana avrat öldürürken rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 onlar sokmuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 soksa fena olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sanata fln gerek yok, eğer mosquito killing system varsa o herşeyi halleder:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 1 aydır seninle yaşıyosa at olmuştur iğne ile uyuşturup öldürmen lazım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 raidle çık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Finkel said: 1 aydır seninle yaşıyosa at olmuştur iğne ile uyuşturup öldürmen lazım onu hahahhaasdsad. arkadaşlar asıl karasineği öldürmek sanattır. konduğu yere değil de üzerine doğru elinizi alkış pozisyonunda hızlıca kapatarak öldürebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sinek öldürme dedin mi sixoms çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 nickinin hakkını ver smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar