senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 4chan /b/ de intahar sebebi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İntihar edenlere saygı duyarım. İntihar etmek gerçekten en onurlu davranışlardan biri FAKAT Hayat dediğimiz sadece çevremizdeki insanlardan ibaret değil! Eğer gerçekten çok bunaldıysan intihar gibi bir karar al. Git başka diyarlara... 2 ay sonra italyan bi gelinle gelirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 "İntiharı düşünen bir insan için en kötü şey kendini öldürmesi değil, bunu düşünüp yapamamasıdır." Cesare Pavese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 firatram said: İntihar edenlere saygı duyarım. İntihar etmek gerçekten en onurlu davranışlardan biri FAKAT Hayat dediğimiz sadece çevremizdeki insanlardan ibaret değil! Eğer gerçekten çok bunaldıysan intihar gibi bir karar al. Git başka diyarlara... 2 ay sonra italyan bi gelinle gelirsin artık. kolay mı italyan gelin bulmak. onu merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Greeny said: firatram said: İntihar edenlere saygı duyarım. İntihar etmek gerçekten en onurlu davranışlardan biri FAKAT Hayat dediğimiz sadece çevremizdeki insanlardan ibaret değil! Eğer gerçekten çok bunaldıysan intihar gibi bir karar al. Git başka diyarlara... 2 ay sonra italyan bi gelinle gelirsin artık. kolay mı italyan gelin bulmak. onu merak ettim şimdi İtalyan kızlarına ne demek istediğini anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 serzey said: son 1 yıl içerisinde kendimi öldürmek istesem bir sürü sebebim vardı ama hiçbirini yapmadım ama artık dayanamıyorum sık kafana kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 daraldım agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben de daraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 miğdem büzüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 niye intaar ediyosunuz kardesim bi chillax ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Şiyir; Haydin balinalar gibi karalara vuralım Ezelim carettaların yumurtacıklarını Haydin golden shot yapalım, Keselim bilekciklerimizi şah damarındannnnn Mollalar olsun, Yatağımızı paylaştığımız bıçakcıklarımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bende olumden sonrasını pis merak ediyorum,olaki benden once gidersen haber et soyle boyle diye,güzel dersen bende atlayıp gelirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 serzey said: son 1 yıl içerisinde kendimi öldürmek istesem bir sürü sebebim vardı ama hiçbirini yapmadım ama artık dayanamıyorum kolundan tutan mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serzey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kolumdan tutan yoktu ama aklımda olanlar vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aklını öyle düşüncelerle dolduracağına neden adam akıllı başka yerlere göç etme fikriyle doldurmuyorsun ? Kamil koçla ulaşım intihardan daha mı kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 serzey said: kolumdan tutan yoktu ama aklımda olanlar vardı.. -di'li geçmiş zaman ise, sorun yok. artık aklında olanlar da yok. kolundan tutan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 go yankees! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 RACIST ALERT! Bence bilekleri kes, üstüne bi kutu ilaç, o sırada da kendini asıyor ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar