-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Siz çok geri kalmışsınız Fifa 10 falan. Ben Fifa 99 oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 EHEHE NIEC JOEK MEYT. Bu sene bayağı beklentilerim yüksek Fifa'dan, son 2senedir önce pes sonra fifa alıyordum bu sene pes alacağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ilginç bi şekilde demosunu beğendim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 pesi andırıyor hafiften. tuşları ayarladıktan sonra pes oynar gibi oynuyorum, eski winning eleven oyunlarından birini oynarmış gibi oluyorum :P yada pes 2010'un demosunu beğenmediğim için bana böyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Wispy said: EHEHE NIEC JOEK MEYT. Ahaha. Pes herdaim daha iyi olacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aiko said: pesi andırıyor hafiften. tuşları ayarladıktan sonra pes oynar gibi oynuyorum, eski winning eleven oyunlarından birini oynarmış gibi oluyorum :P yada pes 2010'un demosunu beğenmediğim için bana böyle geliyor. Fifa 10 demosunu oynarken ben de bunu andıran bir his yaşıyorum. İlk kez pes in demosu çıktığında hemen indirmedim. Dün çekip oynadım ve olmamış diyorum. Fifa nerdeyse her yönden geçti artık pes'i ve bu 04 ten beri hardcore pesçi olan bi insandan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oyunun hem konsol hem de pc versiyonları bi yerlere düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 2 ekim olmadan sirkeciye düşecek zaten orjinali konuştum bu arada fifa databasedeyim ben elano 76 o çok tatsız. servet 83 arda baros keita 80 ilk 11 ortalaması fenerden iyiydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 xboxta oynadimda oyun zorlasmismi banami oyle geldi ya. gol atamadim 3 macta kafayi yedim. bi de inatla su sag analog olayina hala alisamiyorum calim icin. ea in butun oyunlarinda su sag analog on plana cikmaya basladi cok ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gittigidiyor'da satışa çıkaran bazı mağazalar var. 100 lira civarı, 28'inde kargolamaya başlıyoruz 29unda elinize olur diyorlar. Release'i bunun 02.10 değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Öyle de bir şekilde 3-4 gün önce düşüyor. Geçen sene de aynı şekilde almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 shopto said: If you pre-order "FIFA 10 (2010)" before 12pm on Wednesday 30th of September 2009 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 2nd of October 2009, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account (Terms and Conditions apply). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Good alıyorum o zaman GG'den. Geçen sene saf gibi 170 lira vermiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 en son fifa09 oynuyodum şubattan beri. muhteşem oyun çıktı cnaım oynamak istemiyor ya. call of juarez alıcam önce. artık sonra bir ara damlarım psn'e tekrar. aneloru deli etmek paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 artik headsetim var yanliz acar kufur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bilgisayarda fifayla konsoldaki arasında dağlar kadar fark var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 arkadaşlar oyunu alabilmiş olan var mı? official forum a bakıyordum birisi aldım yazmış istanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben pre order yaptim shoptodan 2sinde gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 60-70 kagıta almak varken shopto dan gidipte burdan 170 e alınmaz.preorder yaptım bende bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Gittigidiyor'dan adamın biri 98 liraya bugün kargoya verme taahhütü ediyordu. Bugün kargoya vermedi, yarın da vermezse shopto artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yrn geliyormus feza ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çok kötü oyun. gerçeklik, grafikler fln. bildiğin kötü, bildiğin FIFA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Wat ? Pesfanboi ? Demosunda bayağı keyif almıştım ben. İlle de PES inadını anladım da çamur atmayın bari be. Millet zamanında Fifa FTW MEYT diye tuttururken Pes2 oynuyorduk kardeşimle, fifadan aldığımızdan çok daha keyif alıyorduk. 2 sene öncesine kadar Fifa'nın yüzüne bakmadım. Şimdi rüzgar tersine döndü, üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi fanboylukla alakası yok. eğer fanboy olsam gördüğüm gibi çıktığını indirip oynamazdım. oyunlar hakkında hiç de öyle fanboy luğum yoktur. Ama birincisi grafikler hakkaten çok kötü (ekran kartımla alakası yok), sonra bildiğin fifa, daha önce oynadığım fifalardan bir artısını göremiyorum. Misal eski peslerde WE lerde şöyle bişi vardı, roberto carlos forvette allah ken, henry bişi yapamıyodu. ama şimdi messi fln farkediyo. yani özelliğin tadını alabiliyosun. İşte bu son fifa da yine baktım abi adamın özelliğinin olması dünyalar farkettirmiyo ki. hız ve fizik önemli. Sorry ama ben, yine sevemedim fifayı. Yine arcade, hep arcade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar