Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

pesi andırıyor hafiften. tuşları ayarladıktan sonra pes oynar gibi oynuyorum, eski winning eleven oyunlarından birini oynarmış gibi oluyorum :P yada pes 2010'un demosunu beğenmediğim için bana böyle geliyor.

Fifa 10 demosunu oynarken ben de bunu andıran bir his yaşıyorum. İlk kez pes in demosu çıktığında hemen indirmedim. Dün çekip oynadım ve olmamış diyorum. Fifa nerdeyse her yönden geçti artık pes'i ve bu 04 ten beri hardcore pesçi olan bi insandan geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

shopto said:

If you pre-order "FIFA 10 (2010)" before 12pm on Wednesday 30th of September 2009 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 2nd of October 2009, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account (Terms and Conditions apply).
Sosyal ağlarda paylaş

Wat ?
Pesfanboi ?

Demosunda bayağı keyif almıştım ben. İlle de PES inadını anladım da çamur atmayın bari be. Millet zamanında Fifa FTW MEYT diye tuttururken Pes2 oynuyorduk kardeşimle, fifadan aldığımızdan çok daha keyif alıyorduk. 2 sene öncesine kadar Fifa'nın yüzüne bakmadım. Şimdi rüzgar tersine döndü, üzgünüm
Sosyal ağlarda paylaş

abi fanboylukla alakası yok. eğer fanboy olsam gördüğüm gibi çıktığını indirip oynamazdım. oyunlar hakkında hiç de öyle fanboy luğum yoktur. Ama birincisi grafikler hakkaten çok kötü (ekran kartımla alakası yok), sonra bildiğin fifa, daha önce oynadığım fifalardan bir artısını göremiyorum. Misal eski peslerde WE lerde şöyle bişi vardı, roberto carlos forvette allah ken, henry bişi yapamıyodu. ama şimdi messi fln farkediyo. yani özelliğin tadını alabiliyosun. İşte bu son fifa da yine baktım abi adamın özelliğinin olması dünyalar farkettirmiyo ki. hız ve fizik önemli. Sorry ama ben, yine sevemedim fifayı. Yine arcade, hep arcade...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...