Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Şu oyunda en çok keyif aldığım şey Arena. İşten geldikten sonra rahatlamak için oynayınca arkada müzik çalarkan freeplayin tadından yenmiyordu. Başka şeyler de eklemişler iyice şahane olmuş.

İlk Fifa'yı alırım. Eğer süper reviewler almazsa Pesi almam bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Fifa 08'i oynamıştım bi ara bir aradaşla ps3'te de hiç sarmamıştı 09'da pes almıştım ben de ps3 sahibi olunca. yorumları okuyunca şimdi fifa 10'un efsane olacağı kokusunu aldım. eve gelen elemanları fifa 10'a mı alıştırıcaz diyosunuz yani şimdi, bu kadar iyi mi olucak?
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarrdır pes oynayan olaraktan tek maçlık izlenimimi yazıyım.
öncelikle çok yadırgamadım, zaten kontrolleri pese ayarladıktan sonra pek sorun yoktu :) Daha önceden saha oyuncu ve top arasında bi orantısızlık hissederdim fifada, bunla oyle değil ama oyuncular acaip ince, fidan gibi hepsi :D toure bile ip gibi. 0 beden modasından etkilenmiş olsa gerek oyun :) şimdi grafikleri konusuna pek girmicem ama pes'in görüntüsü daha temiz geliyor bana bu biraz bulanık, gerçi gece maçında daha iyiydi görüntü.
tanıtım vidyosundaki herşeyi yansıtmışlar oyuna. oyuncuların top için mücadele ederken itişip kakışması, reflex bloklar vs vs... bunların artık futbol oyunlarına eklenmesi gerekiyodu. onun dışında penaltılarda kalenin her noktasına atabiliyoz topu. pes'te genelde sağ, sol, orta, sağ ve sol üst köşelere atıyosunuz. penaltıyı kullanan oyuncunun şut gücü gözüküyor, bilmiyorum ne amaçla kondu, belki kaleciye yardımcı olmak? Ama penaltıda en sevdiğim maç son peanltıya bağlıydı ve kurtarırsam kazanıyoduk maçı o esnada kalp atışı gibi kol titremeye başladı :D eh o gazla kurtardım tabii penaltıyı..
ha bi de spiker daha doğal ve canlı geldi pes'e göre.
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla bariz farkedilecek birşey yok.fifa 09 un aynısı gibi geldi.oyunu bozarız korkusundan mıdır acaba pek birşey yok gibi

pes10 bakalım nasıl olacak :) pese geri dönecekmyim

spiker yılların fifa spikeriydi sanki fifa 99 daki falan o geri gelmiş sanırım :).onun sesine benzettim
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 ten nete baglandigim icin anlatmaya useniyorum. 2 sey soleyim 360 dribbling olayi ile artik messiyle falan R sticki kullanarak takir tukur PES calimlari atabiliyoruz ama ole kolay degil skill movela adam gecmekle ayni ayari tutturmuslar ondada 2.ci olarak ortasahadan lampardla valdese bacakarasi gol atarak oyunun FIFA cizgisinden sapmadiginida gormus oldum ha bide toplar artik balon degil cok guzel bos kaleye gol atilabiliyor duzgun vurmak icin illa topu kontrol etmek gerekmiyo gelisinede guzel vuruluyo
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun bana fifa09 un cdsini kirmak icin elime alma sebeplerimin %90 ini fixlemis olmus. o golu bilmiyorum fifa09 u ilk oynadigim mactada bi ortasaha golu atmistim ama o 90 a gitmisti bacakarasi yemesi uber kaleci fail upload ettim golu ayrica nasil bakiliyo bilmiyorum bilen varsa baksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...