mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 şu ana kadar takip ettiğimle soyliyeyim. fifa bu senede ezicek gibi. ama gonlum her zaman pesten yana. umarım asıl ezen pes olur. ama en once su lisans problemlerini cozmek zorundalar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Şu oyunda en çok keyif aldığım şey Arena. İşten geldikten sonra rahatlamak için oynayınca arkada müzik çalarkan freeplayin tadından yenmiyordu. Başka şeyler de eklemişler iyice şahane olmuş. İlk Fifa'yı alırım. Eğer süper reviewler almazsa Pesi almam bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 demo cikti gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Fifa 08'i oynamıştım bi ara bir aradaşla ps3'te de hiç sarmamıştı 09'da pes almıştım ben de ps3 sahibi olunca. yorumları okuyunca şimdi fifa 10'un efsane olacağı kokusunu aldım. eve gelen elemanları fifa 10'a mı alıştırıcaz diyosunuz yani şimdi, bu kadar iyi mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok sadece demo çıktı demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben valla bize kim geldiyse pes oynayalim diye, fifa supermis dedirterek gonderdim evden heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oynayanlar yorum yapsın.ps3 üm nete bağlı değil bayador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 internete baglayıp indirmeye deger. ben sırf bunu indircem diye kotayı astım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 disappaear yorumundan sonra demoyu donwloada bırakıp evden çıkcak gibiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben psn'de göremedim fifa10 demosunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bağlı olduğun networke göre content değişebiliyor, belki ondandır, kardeşim indirdi, sanırım amerikaya bağlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 uk den çektim biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bu arada ben çok fark göremedim 09 ile gerçi çok az oynadım daha oynadıkça belli olabilir(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 us'de bulamadım, uk'den indiriyom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ben indiriyorum demoyu bakalım nasıl Öm atabilir isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 oynayanlar bi anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yıllarrdır pes oynayan olaraktan tek maçlık izlenimimi yazıyım. öncelikle çok yadırgamadım, zaten kontrolleri pese ayarladıktan sonra pek sorun yoktu :) Daha önceden saha oyuncu ve top arasında bi orantısızlık hissederdim fifada, bunla oyle değil ama oyuncular acaip ince, fidan gibi hepsi :D toure bile ip gibi. 0 beden modasından etkilenmiş olsa gerek oyun :) şimdi grafikleri konusuna pek girmicem ama pes'in görüntüsü daha temiz geliyor bana bu biraz bulanık, gerçi gece maçında daha iyiydi görüntü. tanıtım vidyosundaki herşeyi yansıtmışlar oyuna. oyuncuların top için mücadele ederken itişip kakışması, reflex bloklar vs vs... bunların artık futbol oyunlarına eklenmesi gerekiyodu. onun dışında penaltılarda kalenin her noktasına atabiliyoz topu. pes'te genelde sağ, sol, orta, sağ ve sol üst köşelere atıyosunuz. penaltıyı kullanan oyuncunun şut gücü gözüküyor, bilmiyorum ne amaçla kondu, belki kaleciye yardımcı olmak? Ama penaltıda en sevdiğim maç son peanltıya bağlıydı ve kurtarırsam kazanıyoduk maçı o esnada kalp atışı gibi kol titremeye başladı :D eh o gazla kurtardım tabii penaltıyı.. ha bi de spiker daha doğal ve canlı geldi pes'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla bariz farkedilecek birşey yok.fifa 09 un aynısı gibi geldi.oyunu bozarız korkusundan mıdır acaba pek birşey yok gibi pes10 bakalım nasıl olacak :) pese geri dönecekmyim spiker yılların fifa spikeriydi sanki fifa 99 daki falan o geri gelmiş sanırım :).onun sesine benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 umarım bu sene pc versiyonu ps2 versiyonu değil de ps3 versiyonuyla anyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ps3 ten nete baglandigim icin anlatmaya useniyorum. 2 sey soleyim 360 dribbling olayi ile artik messiyle falan R sticki kullanarak takir tukur PES calimlari atabiliyoruz ama ole kolay degil skill movela adam gecmekle ayni ayari tutturmuslar ondada 2.ci olarak ortasahadan lampardla valdese bacakarasi gol atarak oyunun FIFA cizgisinden sapmadiginida gormus oldum ha bide toplar artik balon degil cok guzel bos kaleye gol atilabiliyor duzgun vurmak icin illa topu kontrol etmek gerekmiyo gelisinede guzel vuruluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 olmuş mu olmamış mı onu söyle :). orta sahadan bacak arası atmak iyi birşey mi kötü birşeymi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi oyun bana fifa09 un cdsini kirmak icin elime alma sebeplerimin %90 ini fixlemis olmus. o golu bilmiyorum fifa09 u ilk oynadigim mactada bi ortasaha golu atmistim ama o 90 a gitmisti bacakarasi yemesi uber kaleci fail upload ettim golu ayrica nasil bakiliyo bilmiyorum bilen varsa baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ea sportstan izleniodu sanırım.iyi iyi preorder yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 banada yapsana dead space oblivion veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dead space var :) oblivionlada pek alakam yok:) bacak arası golu gordum ahahah güzel tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar