kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tek başına çok gidemezsin bu oyunda, pes'deki gibi öyle çok net 3 kişi geçmek zor: takım olarak defans daha iyi çalışıyor... paslaşma çok daha hızlı pes'e göre ve paslaşırken top kaybetme şansın da az, o yüzden gereksiz 1v1 mücadeleden kaçın diyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tuşları değiştirip aynen pes gibi oynayabilirsin bu arada, ben öyle yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 aahha adamın pesçi oldugu nasıl belli.alıp adamla gitmeye calısıyor.onun için bir tuş var nilep.x e basıp pas atcan :) ben yine takım ve taktik degiştirme yuzunden baya rezil olmustumta neyse düzelttim:) fifa 11 cıksada kendimize gelsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hayır bol bol paslaşıyorum da mesela kanatta koşuyoluna atıyorum adamımın, benimki önce yetişiyo. Diğeri kolunu uzatıp beni itip hemen kapıyo topu. Ben birine yandan yaklaşıp x'e bassam hemen faul çalıyor hakem. Ayrıca pesçi diyorsunuz da ben pes'te de çalımlı oynamıyorum ki, paslaşmayı çok severim ama gerçek futbolda da var en azından 1 adam geçmek. Oyun o kadar gerçekçiyse ona da izin vermeli. Çalım futbolun bir parçası arkadaşlar, üzgünüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben geçiyorum gayet 2 3 kişi arka arkaya eğer adamım çalım atabilcek kadar kabiliyetliyse ama alıpta stoperle geçemezsin tabi. ayrıca omuz omuza mucadelede omuz koyan adamın tersine dogru gidersen kurtulabilirsin adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İşte zaten öyle ki yetenekten de değil ki dediğim olay, çalım atmaya çalışmıyorum ben, adamımla düz koşu yaparken yandan gelen tackle'a karşılık verebilmek istiyorum çünkü adamın tak diye kolunu koyup hemen topu alması çok saçma. Ters tarafına doğru koştum mu da taca çıkıyorum kanattayken sdfsdf Neyse öğrenirim elbet bir şekilde, 2011 daha da güzel olur hem muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 topu sakla topla rakip arasina sok adamin vucudunu eger messi gibi bi adamsa omuz omuzadan cok sag analog ile topu ayagindan ac pesinden yardir eger drogbaysa carptigi gibi geri doner adam zaten staminaya falanda bagli olarak tabi ama kanat oyunculari ile ustune dogru kosan adama ya calim at ya topu sakla yada tep topu pesinden yardir bunlari basaramam diyosan ver kac yap adami kacir pasi yolla geri bide bu olayda stamina cok onemli sen kos kos adami yorarsan omuz darbesi cok olmasa bile adam direnemiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ya şimdi virtual pro'mu yaptım, be a pro açtım da bi kere oyun fazla kolay geldi daha zorlaştırılmıyor mu? Bir de hep jostle - oluyor, PES'te r2'ye basınca rakibi iterdik hava topunda, bunda ona yarayan bir tuş var mı? Yoksa nasıl bu jostle'ları +ya çeviririm de puan kazanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 game settingsden oyun zorlugunu ayarlayabilirsin. hava toplarinda adami ittirmek icin ekstra bi tus yok sol analog ile rakibin onune gecebilir onu ittirebilirsin tabi burda adaminin strenghti ve staminasi onemli yeni actigin pro ile serveti ittirmeye kalkarsan uzulebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu arada aklima gelmisken balance omuz omuzada cok onemli bi stat bi fernando torres mesela strenght i az ama balance sprint speed i falan yuksek oldugu icin omuz omuzada topu ayaginda tutabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ya değiştirebileceğimi biliyorum, professional'da oynuyorum ve normal maçlarda hala zorlanıyorum, be a pro kolay geldi ama reserve takım diye sanırım. Benim kolay dediğim oynanış değil de geri kalan olaylar. Maç boyu neredeyse hiçbir şekilde etkili olamadım, sadece 1 asistim vardı. Tamam hani pas yüzdem iyiydi ama forvet olarak oyuna katkım minimumdaydı ve 8.3 puan verdi. Ben olsam en fazla 7 verirdim kendime asiste rağmen. Onun hani ayrı bir zorluk ayarı var mı acaba bu klasik semi-por pro world-class settingleri dışında diye düşündüm de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yok onun ya dedigin gibi o biraz oyunun puanlama sistemi ve reserve takimda oynamanla alakali bide maci kazandiysaniz yuksek gelmistir kaybetmis olsan o puani alamazdin assiste o kadar puan vermezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 akşama maç yapıcak olursa ekleyin psn: kertenkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bugün ilk defa online oynadım da, İstanbul içi oynarken bile oyun akıcı değil. Hafif lag var, tam şut çekerken takılabiiyor tabi oyunu da etkiliyor bu. PES'e göre daha iyidir tabi ama yine de kötü, sebebi ne ki unu? Türkiye'de PSN olmması mı yoksa 8mbit bağlantının bile yetmemesi mi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 maçtan once 3 çizgili bi lag gostergesi var takım seçiminde. tam olmadığı surece maç yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dikkat etmedim hiç, play with a friend seçeneğini seçip oynadım. Neresindedir ki takım seçim ekranının? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nileppezdel said: Bugün ilk defa online oynadım da, İstanbul içi oynarken bile oyun akıcı değil. Hafif lag var, tam şut çekerken takılabiiyor tabi oyunu da etkiliyor bu. PES'e göre daha iyidir tabi ama yine de kötü, sebebi ne ki unu? Türkiye'de PSN olmması mı yoksa 8mbit bağlantının bile yetmemesi mi? :/ sebebi ping'in idare ediyor olmasına rağmen packet loss'un fazla olmasıdır büyük ihtimalle. şurdan bi' bak bakalım ne alemde bağlantın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Packet loss %0, ping 16ms diyor. jitter da 1ms Ya çok aşırı bir lag yoktu zaten ama hani PC'de call of oynarken falan tertemiz çalışırken FIFA'da takılmalar olması ve oynanışa etki etmesi sinir bozucu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 istanbul'daki serverla mı test ettin? avrupa'dan falan da bi' dene bakalım, sonuçta oyunu oynarken sony'nin server'ına bağlandığın için... (pek farklı bi' sonuç çıkacağını sanmıyorum ama. tahminimce ping biraz artar sadece.) fazla teknik bilgim yok gerçi. ("hasiktir lan alakası yok dediğinle!" diyeceklere karşı kilit cümle.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya Bursa'dan test ettiriyordu zaten İstanbul'dan değil. Sorumun cevabını almış oldum en azından sanırım, Türkiye serverı yok diye sorun oluyor. Keşke dedicated server verseler şu oyunlara da kendi maçımı kurduğumda bizim bağlantımız üzerinden oynasak sadece, hızlı hızlı kapışsak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adam fifa 10 almıs ilk defa online oynuyor bende senin yorumlarını ciddiye alıyordum :) online tecrübesi yaşamadanmış demek yorumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Abi tecrübe kazanmadan neden online oynayayım ki? Hemen bi laf sokma moduna giriyorsun sen de.. Biraz arkadaşlarımla oynayarak kendimi geliştireceğim ki sonra online moda geçeceğim. Ve oyunun single'ının da iyi olması önemlidir sonuçta. FIFA online değil tartıştığımız oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fifa single oynanmıyor yahu.internetim yokken oynuodum ben.ama internet varsa dalcaksın direk ondan daha iyi tecrübemi var.arkadaşını 2 maçta çözüyorsun bi zevki kalmıyor ben fifa 09 a tuşları ayarlayıp daldım.6 yiye yiye ögrendim ki arenada şut çalış.en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya ben single lig yapmayı falan da severim bu oyunlarda da esas derdim sürekli 6yiyip oyundan soğumaktı =D 11 alınca direk online dalsam daha mı iyi olur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 direk online oynaman gerekiyor aslında çünkü single'daki çalımlar pozisyonlar vs. çok alakasız... ben başlayalı 2 ay oldu 3800 ratinge geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar