Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Hayır bol bol paslaşıyorum da mesela kanatta koşuyoluna atıyorum adamımın, benimki önce yetişiyo. Diğeri kolunu uzatıp beni itip hemen kapıyo topu. Ben birine yandan yaklaşıp x'e bassam hemen faul çalıyor hakem.

Ayrıca pesçi diyorsunuz da ben pes'te de çalımlı oynamıyorum ki, paslaşmayı çok severim ama gerçek futbolda da var en azından 1 adam geçmek. Oyun o kadar gerçekçiyse ona da izin vermeli. Çalım futbolun bir parçası arkadaşlar, üzgünüm =(
Sosyal ağlarda paylaş

İşte zaten öyle ki yetenekten de değil ki dediğim olay, çalım atmaya çalışmıyorum ben, adamımla düz koşu yaparken yandan gelen tackle'a karşılık verebilmek istiyorum çünkü adamın tak diye kolunu koyup hemen topu alması çok saçma. Ters tarafına doğru koştum mu da taca çıkıyorum kanattayken sdfsdf Neyse öğrenirim elbet bir şekilde, 2011 daha da güzel olur hem muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

topu sakla topla rakip arasina sok adamin vucudunu eger messi gibi bi adamsa omuz omuzadan cok sag analog ile topu ayagindan ac pesinden yardir eger drogbaysa carptigi gibi geri doner adam zaten staminaya falanda bagli olarak tabi ama kanat oyunculari ile ustune dogru kosan adama ya calim at ya topu sakla yada tep topu pesinden yardir bunlari basaramam diyosan ver kac yap adami kacir pasi yolla geri bide bu olayda stamina cok onemli sen kos kos adami yorarsan omuz darbesi cok olmasa bile adam direnemiyor pek
Sosyal ağlarda paylaş

Ya değiştirebileceğimi biliyorum, professional'da oynuyorum ve normal maçlarda hala zorlanıyorum, be a pro kolay geldi ama reserve takım diye sanırım. Benim kolay dediğim oynanış değil de geri kalan olaylar. Maç boyu neredeyse hiçbir şekilde etkili olamadım, sadece 1 asistim vardı. Tamam hani pas yüzdem iyiydi ama forvet olarak oyuna katkım minimumdaydı ve 8.3 puan verdi. Ben olsam en fazla 7 verirdim kendime asiste rağmen. Onun hani ayrı bir zorluk ayarı var mı acaba bu klasik semi-por pro world-class settingleri dışında diye düşündüm de :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
nileppezdel said:

Bugün ilk defa online oynadım da, İstanbul içi oynarken bile oyun akıcı değil. Hafif lag var, tam şut çekerken takılabiiyor tabi oyunu da etkiliyor bu. PES'e göre daha iyidir tabi ama yine de kötü, sebebi ne ki unu? Türkiye'de PSN olmması mı yoksa 8mbit bağlantının bile yetmemesi mi? :/

sebebi ping'in idare ediyor olmasına rağmen packet loss'un fazla olmasıdır büyük ihtimalle. şurdan bi' bak bakalım ne alemde bağlantın.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'daki serverla mı test ettin? avrupa'dan falan da bi' dene bakalım, sonuçta oyunu oynarken sony'nin server'ına bağlandığın için... (pek farklı bi' sonuç çıkacağını sanmıyorum ama. tahminimce ping biraz artar sadece.) fazla teknik bilgim yok gerçi. ("hasiktir lan alakası yok dediğinle!" diyeceklere karşı kilit cümle.)
Sosyal ağlarda paylaş

fifa single oynanmıyor yahu.internetim yokken oynuodum ben.ama internet varsa dalcaksın direk

ondan daha iyi tecrübemi var.arkadaşını 2 maçta çözüyorsun bi zevki kalmıyor

ben fifa 09 a tuşları ayarlayıp daldım.6 yiye yiye ögrendim

ki arenada şut çalış.en iyisi o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...