Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 smirnoff istirem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ice lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 getirseydin lan kıbrısdan 5-10 şişe. xD valla 3-5 lira komisyonunu bile verirdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 absolut falan isteseydin getirirdim de ice ne ya 2 milyonluk şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 xunn said: Dar gelirli içiciler, rofl.adam ezmiş ya. zengin olmadığıma ilk kez sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi bu içtiğiniz içkiyi başkasına kabullendirme sevdası komiklikten başka birşey değil. Herkesin ayrı keyfi, ağız tadı var. Bırakın içsin herkes istediğini :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ne güzel demişsin soulberry başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bira serinliktir, vazgecilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Allah belalarını versin onların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 diyenlereçakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 of fakir kaynıo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Fiyat=kalite sanıp zengin rp si yapan fakirlerle dolmuş burası. Bira(y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bira candır.. buz gibi açarsın içersin. yanında çerezini yersin muhabbetini edersin. yavaş yavaş güzel de olursun. ee daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 2 rekat rp yaptırmadın be ekmek kalbimi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 guinness içemeyenlere allah sabır vereyim. guinness birada öncü. behead those who say guinness is bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben bira ve kokteyllerden başka içki içemiyorum lan. böyle midem bulanıyor kusasım geliyor. hatta çaktırmamak uğruna midem dilimin arkasında savaşlar verdiğim çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sayılmaz tabi sayılmamalı iş yerinde de öğlen 1-2 tane içebilmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sayılmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 karın kasları çok sert olanları bu topiğe almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 rakı, vodka, şarap, bunları rahatlıkla içebiliyorum. ama iş biraya gelince yok içemiyorum boğazıma takılıp kalıyo. midem bulancak kuscak gibi filan oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya alkolü niye bukadar büyütüyorsunuz ben onu anlamıyorum. Içki veya değil karşındakinin düşüncesine göremi tüketiyon birayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ingilizin Guinness'i, Avustralya'nin Fosters'i ve memleketimin Efes'i. 3 muhtesem tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Guinness İrlanda birası aman diyim sdf. İrlandalı falan yok forumda neyse ki Dark biradan şaşmam, bu aralar baş ağrısı yaptığından bıraktım gerçi darktır normaldir. Fıçı tercih ediyorum şimdilik. Ayrıca Kadıköy Belfast'te 10 kağıt döşerseniz 50lik Guinness içebilirsiniz. Ama Efes falan beklemeyin, ekmek gibi bira gelince çemkirmeyin o kadar iyi dedilerdi falan diye. Alışmak lazım tadına =) zenginsem ayda yılda bir gider içerim fiyatı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 blek leybıl diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar