reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ctrl tusuna serce parmak ile basmaktan agri girdi. o yuzden ctrl tusunu baska bi tusa atamak istiyorum bunun icinde en iyi alternatif, sagdaki numaralarin oldugu yerdeki enter tusunu ctrl tusuna atamak gibi geldi, bunu yapabilecegim bi program vs varmi, yada mouse un orta tusunuda atayabilitim. kucuk freeware bisi isimi gorebilir. Tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Cod 4 oynasaydın o zmn görürdün ctrl tuşuna basmaktan oluşan serçe parmak ağrısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 diğer ctrl tuşunuy kullanın.. bir de benim neden hiç ağrımıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 digeri icin sag elimi mouse dan kardirmam gerekiyor, cok buyuk zaman kaybi :) eger sag enter tusunu atarsam, o zaman direk mouse dan elimi kardirmadan bas parmak ile basabilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 key tweak diye ufak bir program hatirliyorum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ctrl ye avuç içinin sol kısmıyla bas ? herkes zaten öyle yapmıyormu ? lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Batuhan_BJK said: key tweak diye ufak bir program hatirliyorum sanirim. *[MARKED AS AN ANSWER]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kaede said: ctrl ye avuç içinin sol kısmıyla bas ? herkes zaten öyle yapmıyormu ? Senin elin çok küçük sanıtım, ben o şekilde basmaya kalkarsam, pamaklarım monitöre giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Laptop kullandığını söyle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ctrl'ye avuc'ın sol ust kısmıyla basılır benım bildiğim serce parmakla değil. serce aprmak shift/tabs/caps icin elın buyukluğuyle ilgisi yok, zaten ctrl ile kullandığın tuslar klavyenın üst tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 benim parmaklarda uzun, avcumun sol üstüyle imkansız basmam. denersem basmayı oluşan görüntü cok komik oluyor diğer parmaklarım mutasyonlu gibi kıvrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Keyboard Remapper da çok iyidir. Bozulan alt tuşumun yerine epeydir kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bantla, bozuk para sıkıştır, kürdan sok. knightçılar olarak 2x minor için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kaede said: ctrl ye avuç içinin sol kısmıyla bas ? herkes zaten öyle yapmıyormu ? lan?! Eheheh. Demin bunu yapmaya kalkınca klavyedeki tuşların yarısına aynı anda bastım sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 solaksanız ctrl tuşuna basmak çok kolaydır cidden, ama bu sadece dünyanın %11 i için geçerli, üzgünüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 el wasd üzerindeyse, sol serçe parmak ctrl ve shife, başparmak da alt ile space e hakim gayet. sizin elleriniz yağmurun ellerinden bile küçükse yapabileceğim birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya benim ellerim cidden küçük. Hatta vakti zamanında mx510 alamamıştım o yüzden mx310 almıştım minik diye asdf Gerçi onun da dezavantajı var serçe parmak shift ve caps dışında hiçbir işe yaramıyor bende. tab ve tırnak için yüzük parmağı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 elinb buyukluğuyle kucukluğuyle ilgisi yok, sizin beceriksizliğiniz veya klavyenız laptop klavyesi falan. bide tabiki wasd iken avuc'ın kosesile basılmaz, dediğim rts oynarken mmorpg oynarken falan gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 cüce, ciddi anlamda 20 yıldır klavye kullanıyorum, c64, amiga 500, amiga 1200 derken tüm klavyeleri kullandım, çeşitli ortamlarda çalıştım, hayatımda ctrl ye avucumla basmadım, basanı görmedim. bir kere ctrl'ye avucunla basıyorsan ctrl+c ctrl+v nasıl kullanıyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 dedimya zaten, klavyenın ust tarafını kullnırken basıyorum avucumun kosesiyle, ctrl-1 ctrl-9 ctrl-f1 vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi gerçekten serçe parmaklarınız mı çok yetersiz, neden avuç içi ile basıyorsunuz CTRL'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 serçe parmağım olmasa dahi avucumla basmazdım sanırım ctrl'ye. protez taktırırdım falan. sen bu yüzden düşük dps yapıyosun gökçen demek ki, ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi cunku warcraft oynuyorum, bi yandan serce parmağım tap'ın üstünde sub group değiştiriyorum, ayrıca serce parmakla basıp sayılara basmak daha zor, benım yontemimle cok daha hızlı oluyo. bı ben değilim zaten bunu yapan yahu, iki sc videosu izlesen gorursun adamlar paso bole basıyo, daha rahat ve hızlı ctrl-1-2-3-4-5 oluyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Serçe parmak kullanma tutorialı hazırlayacağım Salihle sana Gökçen. Gerçekten şu durumunuza seyirci kalmaya yüreğim el vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 lan istesemde kullanamam ben. shift ve caps dışında bir işlem için. ctrl+1 için serçe parmak kullansam 1 e orta parmakla basıyorum komple elimin pozisyonu kayıyor. apm içine turp sıyı sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar