Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ctrl tusu ve serce parmak sorunsali

reyou

Öne çıkan mesajlar

ctrl tusuna serce parmak ile basmaktan agri girdi. o yuzden ctrl tusunu baska bi tusa atamak istiyorum bunun icinde en iyi alternatif, sagdaki numaralarin oldugu yerdeki enter tusunu ctrl tusuna atamak gibi geldi, bunu yapabilecegim bi program vs varmi, yada mouse un orta tusunuda atayabilitim.
kucuk freeware bisi isimi gorebilir. Tsk
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim ellerim cidden küçük. Hatta vakti zamanında mx510 alamamıştım o yüzden mx310 almıştım minik diye asdf

Gerçi onun da dezavantajı var serçe parmak shift ve caps dışında hiçbir işe yaramıyor bende. tab ve tırnak için yüzük parmağı kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

cüce, ciddi anlamda 20 yıldır klavye kullanıyorum, c64, amiga 500, amiga 1200 derken tüm klavyeleri kullandım, çeşitli ortamlarda çalıştım, hayatımda ctrl ye avucumla basmadım, basanı görmedim. bir kere ctrl'ye avucunla basıyorsan ctrl+c ctrl+v nasıl kullanıyorsun ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi cunku warcraft oynuyorum, bi yandan serce parmağım tap'ın üstünde sub group değiştiriyorum, ayrıca serce parmakla basıp sayılara basmak daha zor, benım yontemimle cok daha hızlı oluyo.

bı ben değilim zaten bunu yapan yahu, iki sc videosu izlesen gorursun adamlar paso bole basıyo, daha rahat ve hızlı ctrl-1-2-3-4-5 oluyo cunku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...