Dilbao Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Cumartesi günleri saat 16da hamtaro adında bi anime yayınlanıyo kanal d de. İlk izlediğimde bir süre kendime gelemedim. Çünkü adamlar heşeye dublaj yapmış. "Bugün [/b]turgay[/b] le karşılaştım, bana selam verdi, sonra jale ile şiş kebep yedik!?!?!" Nooluyo ya? Nası bişidir bu böle!? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 SİNİF SİNİF SİNİF[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hahaha iyi bundan sonra kaçırmayacağım bunu :) ahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ehuaah şaka gibi dimi :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Azmo o $irin baba cumaya gitti olayi manyakti ;) Birde 'Golgelerin gucu adina' yerine 'Allahim bana guc ver!' vardi... :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 öle olsa yine iyi : BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİİMMMM! diye bağırdıgını görmüştüm[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 şişkebap ? LOL[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 herkes he-man'in şirinlerin islami laflar ettiğini söylüyor. "Türkçe" "Dublaj" ile ilgili en ufak bi muhabbette bu "urban legend"ler söyleniyor da. merak ediyorum, hiç gözüyle gerçekten gören var mı. yoksa arkadaşınızdan duydunuz?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bone +1 zaten her okulda da 1 adet kendi kağıdına 72 veren hoca (ki o kağitlarda hep mavi tükenmezle olur ) vardir ve " hangi eşşeksıpası ismini yazmadan verdi kağidini bide tükenmez kalemle yazmiş utanmadan " diyerek verir o notu .... bu insan hafızasının seçimsel kabullerle çalışmasından dolayı .. insanlar yemin edebilirler bu olaylarin başlarına geldiklerine çünkü beyinleri bunu OLMUŞ GERÇEKLİK katagorisine sokmuştur ... üstelendiğinde ise genellikle sinirlenirler , ters tepkiler verirler yada içlerine kapanirlar (çok azı gerçeği kabullenir ) çünkü onların şuanki gerçekliğinde bu olaylar yer tutmakta ve bir şekilde etkilemektedir .... (jenga da en merkezdeki dengesel taş nasıl çekilince yıkılırsa , bilinçte de aynisi olur kabullenme sonucu ) [hline] ha burasi anime bölümü + bayaa bi offtopic oldum farkettim amma velakin kısa bir açıkalam getiriim dedim :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mesaj tv de road runner da arka plandan dua falan arapça birşeyler okuduklarına şahsen şait oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hired da felsefesine girmiş işin vay be :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: hired_gun, 16 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki: bone +1 zaten her okulda da 1 adet kendi kağıdına 72 veren hoca (ki o kağitlarda hep mavi tükenmezle olur ) vardir ve " hangi eşşeksıpası ismini yazmadan verdi kağidini bide tükenmez kalemle yazmiş utanmadan " diyerek verir o notu .... Bu olayı ben anlatmamışmıydım? Bu olay aynen başıma geldi matematikcinin yanındaydım adam kim bu isimsiz kağıt 60 almış dedi sonra baktı baktı kenara koydu bu cevap kağıdı mı ne dedi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o anime'de bütün insanlara türk ismi vermişler sadece hamster japon kalmış. bari ona da hamtaro yerine hamdi falan deselermiş..:) (hamster o dimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bir de şöyle düşünün: tv'deki animeleri seyredenlerin %90'ı -10 yaş. Bu Türkçe isimler onların hoşuna gidebilir ancak ben seyredemem bu şeyi, iğrenç be. Umarım rastlamam buna.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Kanal 7'de Moğol-Osmanlı savaşı sırasında arka planda Imperial March çalıyodu. Resmen şok olmuştum.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar