Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamtaro, dublajda son nokta!!

Dilbao

Öne çıkan mesajlar

Cumartesi günleri saat 16da hamtaro adında bi anime yayınlanıyo kanal d de. İlk izlediğimde bir süre kendime gelemedim. Çünkü adamlar heşeye dublaj yapmış. "Bugün [/b]turgay[/b] le karşılaştım, bana selam verdi, sonra jale ile şiş kebep yedik!?!?!" Nooluyo ya? Nası bişidir bu böle!? :-)
Sosyal ağlarda paylaş

herkes he-man'in şirinlerin islami laflar ettiğini söylüyor.
"Türkçe" "Dublaj" ile ilgili en ufak bi muhabbette bu "urban legend"ler söyleniyor da.
merak ediyorum, hiç gözüyle gerçekten gören var mı.
yoksa arkadaşınızdan duydunuz?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

bone +1

zaten her okulda da 1 adet kendi kağıdına 72 veren hoca (ki o kağitlarda hep mavi tükenmezle olur ) vardir ve " hangi eşşeksıpası ismini yazmadan verdi kağidini bide tükenmez kalemle yazmiş utanmadan " diyerek verir o notu ....

bu insan hafızasının seçimsel kabullerle çalışmasından dolayı .. insanlar yemin edebilirler bu olaylarin başlarına geldiklerine çünkü beyinleri bunu OLMUŞ GERÇEKLİK katagorisine sokmuştur ... üstelendiğinde ise genellikle sinirlenirler , ters tepkiler verirler yada içlerine kapanirlar (çok azı gerçeği kabullenir ) çünkü onların şuanki gerçekliğinde bu olaylar yer tutmakta ve bir şekilde etkilemektedir .... (jenga da en merkezdeki dengesel taş nasıl çekilince yıkılırsa , bilinçte de aynisi olur kabullenme sonucu )

[hline] ha burasi anime bölümü + bayaa bi offtopic oldum farkettim amma velakin kısa bir açıkalam getiriim dedim :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
hired_gun, 16 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
bone +1

zaten her okulda da 1 adet kendi kağıdına 72 veren hoca (ki o kağitlarda hep mavi tükenmezle olur ) vardir ve " hangi eşşeksıpası ismini yazmadan verdi kağidini bide tükenmez kalemle yazmiş utanmadan " diyerek verir o notu ....

Bu olayı ben anlatmamışmıydım?
Bu olay aynen başıma geldi
matematikcinin yanındaydım
adam kim bu isimsiz kağıt 60 almış dedi
sonra baktı baktı kenara koydu bu cevap kağıdı mı ne dedi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle düşünün: tv'deki animeleri seyredenlerin %90'ı -10 yaş. Bu Türkçe isimler onların hoşuna gidebilir ancak ben seyredemem bu şeyi, iğrenç be. Umarım rastlamam buna.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...