CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Okulunda inşaat mühendisligi bolumu olup yaz okulunda Çelik Yapılar 1 dersi acilan var mi acaba ? Tabii yaz okulu kaydi gecmemiş olmasi lazim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2 gün önceydi kayıtlar ya kaçırdın sanırım bizim okulu,ama bi araştır istersen soradan kayıt alıyolarmı eskişehir osmangazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Pontifeks oynadım baya ben, sayılır mı? Troll için özür ama ne yapayım, bir TMci olarak içimde kalmış tek şey çelik köprülerdir... Sırf onlar yüzünden bir ara FM seçmeyi düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 of ben 3 defa aldım sonunda bütünlemede geçmiştim kopya çekerek. en illet derstir inşaat mühendisliğinde.ucu bucagı yok çünkü.sayfalar süren hesaplarda yapılan yanlışlıklar yer bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 29-30 Haziran 2009 Ders Kayıtları Evet osmangaziyi kacirmisim .. : bu tarihler dişinda kayit yaptirma imkanim yoktur heralde dişardan ? hiç bulaşma bence inşaata, okurkende mezun olduktan sonrada bi faydasi yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aslnda geçen hafta kayıt yaptıranlar vardı,keşke zorlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar