yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Lancelion said: hala açıklanmadı mı ya ffs. açıklanmadı dostum hala bekliyoruz. mesaj kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evet pazar günü açıklanıcakmış mesaj kastım da noldu, efes turkcell zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yanlış denilen fizik soruları ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Say-1 birincisi olarak ayın 12 si için çağırdılar beni obaa say-2 dende ilk 100 deymdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fizik soruları falan o gün açıklanacak afaik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yanlış olan-olduğu düşünülen sorularla ilgili açıklamaları açıklandığı gün yapacaklarmış. Çok meraklardayım, açıklansın bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 peki saat kaçta açıklanacak bilen var mı sonuçlar açıklandığı vakit eşek gibi sarhoş olup bu deneyimi öyle yaşamış olan var mı bi de? :D şuursuz olmak istiyorum o vakit hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ABİ YİNE Mİ BU TOPIC. 9 değil mi defalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 SeaGle said: Yanlış olan-olduğu düşünülen sorularla ilgili açıklamaları açıklandığı gün yapacaklarmış. Çok meraklardayım, açıklansın bitsin artık. iptal olan soru yokmuş sanırsam. http://www.memurlar.net/haber/143920/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yav said: peki saat kaçta açıklanacak bilen var mı sonuçlar açıklandığı vakit eşek gibi sarhoş olup bu deneyimi öyle yaşamış olan var mı bi de? :D şuursuz olmak istiyorum o vakit hehe Ben Beyoğlundaydım sonuçlar açıklandığında, kafalar da malumunuz. Okulu kazandığımı öğrendiğimde de Zeytinli Rock Festivalindeydim, orda da sıcaktan Uludağ Limonataları abanıyorduk o da bir süre sonra kafa etkisi yapıyordu sdf. Hiç normal değilmiş benim Öss Sonuçlarını öğrenme serüvenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 geçen sene 9.30 demişlerdi açıklanma saatine ama 9.20 gibi açılmıştı site. saat 9 oldumu parmaklar f5 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 31 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Lancelion said: 31 saat. 30 saat. abi yapmayın şunu ya :D of yüreğim hopluyor bölye ne saçma şey halbuki hep olgun karşılardım böyle şeyleri eheruere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ne sonucu açıklancak yarın ya. puanlar falan mı? bide nerden öğrencez, nasıl öğrencez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sen öğrenmesen de olurmuş yani ahaha adamın haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya yok süper de geçti yani :D ama cidden bilmiyorum :D halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oss.osym.gov.tr veya oss2009.osym.gov.tr'den bakılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yav said: peki saat kaçta açıklanacak bilen var mı sonuçlar açıklandığı vakit eşek gibi sarhoş olup bu deneyimi öyle yaşamış olan var mı bi de? :D şuursuz olmak istiyorum o vakit hehe ben sabaha kadar tercih sonuçlarını beklemiştim uyumadan kafam güzel olmştu.. sonra yerleştirilemediniz yazısını görünce sabah sabah bi 35 lik vodka bitirip havuza atlamştm ama hiç güzel olmadı sonra bi sızdım 32948230 gün sonra uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 havuzun var, niye üniversiteye gidiyonki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 SINAV İPTAL OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 B)- baka farkmaz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 10.30'da açıklancakmış ya :( http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/07/10/oss_sonuclari_pazar_gunu_aciklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar