eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sturm said: Neyse, Taksim uygundur. Bu arada neden 12 Temmuz dedim acaba Deniz Bey, bir düşünün bakalım??... bilmem mi :) o gün kimse tutamaz beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 an itibariyle eagle_dnz sturm mesh kenshin eregorn2 Silmarwen holy (1 saatliğine gelir her türlü tutarız) zaugna (1-2 saat diyor onu da hallederiz) custodem (olay belli olunca geliyor zaten belli de oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 taksimse kenshinde varsa uğrayabilirim bende bir. medikal saçmasapan bir problem yüzünden ağrı kesicim el verdiğince oturabiliyorum bir uğrarım yinede (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yarın nerde kaçta buluşuoz? örenim akşam yemeyi. ordan nargile alkol... ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bunlardan kaçı hatun? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok hatun sansına küs :) ben diyorum ki aksam 6 gibi buluşalım yemek yiyelim sonra da küçük beyoğlunda falan yer bulursak ya da başka bir yerde oturup alkol yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ben birgün daha alkol kaldırabilecek miyim bakalım 2 gündür içiyorum bugünde içiricekler yarında siz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 konusuruz duruma göre ya ama tam alkol alası durumum olacak yarın akşama ama konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben de gelebilirim yer zaman saat söylerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben yemeğe gelir kaçarım alkole girmem :) vizem var olm tutmayın beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yarın 6'da.. buluşma noktası nere olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben bilmem... taksim olsun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 heykel, burger king falan olabilir bence buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 6da orda olmak için 5de çıkmak gerekir ki hava serinlemiyo o saatte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 7 olsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ne kadar geç o kadar iyi şahsım adına. 7 kabulümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kimler geliyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 eagle_dnz said: an itibariyle eagle_dnz sturm mesh kenshin eregorn2 Silmarwen holy (1 saatliğine gelir her türlü tutarız) zaugna (1-2 saat diyor onu da hallederiz) custodem (olay belli olunca geliyor zaten belli de oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 eregorn2 said: eagle_dnz said: an itibariyle eagle_dnz sturm mesh kenshin eregorn2 Silmarwen holy (1 saatliğine gelir her türlü tutarız) zaugna (1-2 saat diyor onu da hallederiz) custodem (olay belli olunca geliyor zaten belli de oluyor) ve mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kendimi dıslanmıs hissettim bi an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dışlarım tabi (dövme yarın :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok elitsin işte veeeeeeeee mulgearrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Benim buluşmayı unutmuş olmam. Mesh özel mesaj atmasa hatırlamayacak olmam. Hatırlamayınca da gelemeyecek olmam. Başlığı açıp da gelmeyip, komik olmam. Ama hatırladım artık, sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tam olarak nerde buluşuoruz? benim tel bozuk kimseyi arıyamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Saat 19:00 da, meydandaki heykelin orada buluşulsun. Burger King'in önü zaten bekleşen insan dolu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar