trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sevgili Patiler, İstanbul sınırları içinde sakin sessiz, kısık sesli müzik çalan :D bir havuz arıyorum huzur bulmak istiyorum bir günlüğüne var mı bildiginiz biryerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 istanbulda huzur bulmak zor ,hele ki yazın havuzda huzur istanbulda imkansız ,bn bilmiyorum en azından varsa bende bir tane alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 otellerde mümkün olabilir gibi görünüyor en azından aqua parklar gibi değildir. otellerin de günlük havuzları var herşeyi de sunuyolar. 30-60 lira arası değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bize gel 50 lira ya sınırsız yerli alkolsüz içecekte benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Burc'un havuzu var ama giriş sorunun da var tabi. Boğaziçi mezunu bir tanıdığın varsa onun aracılıpıyla girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Levent'te Gazeteciler Spor Klübü hede hödö birşeyler olması lazım biz üyeydik eskiden sıkıcı denecek kadar huzurlu. Havuz baya güzel ama bone takmak gerekiyor girerken eğlenceli olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Moda Yelken klübü vardı bi arkadaşımla gitmiştim bayaa sessiz ortam cok insan yok barı flnda var kısık müzik bide tam istedigin yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kınalıada'nın havuzu öyle birşey oluyor hafta içi. Eskiden parayla alıyorlardı ama şu anki durum hakkında bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bezim evin havuzu var.tşk bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 benim havuzu verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kafa dinlemekten çok manitayla gidilecek gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar