Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akaryakıt fiyatları düşüyor ey paticik!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bi suredir neden devamli artiyor diyordum. 2.44 lere kadar dusmustu bi sure once, baya da bi oyle gitti simdi yavas yavas 2.56 , 2.57 falan gidiyor. (euro diesel)

neyseki gecen sene bu donemlerde 3.20 leri gormustuk, cok koymuyor simdiki halleri.
Mesaj tarihi:
Selamlar Paticik Patinaj ahalisi!

Korkuya mahal vermeyiniz, benzin fiyatları en yakın zamanda tekrardan layık olduğu yüksek mevkiilere ulaşacaktır!

Bu tip kısa dönemlik düşüşler şevkinizi kırmasın!

En yakın zamanda haşmetli hükümetimiz bu konuya tekrar el atıp akaryakıt fiyatlarını eski görkemli günlerine geri döndürecektir!...

Saygılar, sevgiler...
Esen kalın efendiler!
Mesaj tarihi:
Selam,

3,00 TL/litre fiyatının altına inmiş rakamlar. Bu indirim 2 boyunca mı geçerli; bilen var mı?

Ve LPG ve motorinde neden aynı yüzdede indirim yok (yoksa var mı)?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
bi arkadasim bi benzin sirketinin genel merkezinde calisiyo
benzinciler kirmizi alarmdaymis
buyuk ihtimalle ki ben bugun 10 tane benzicinin yanindan gectim hepsi ole 97 oktan katkili benzin felan piyasadan kalkicak
tavan fiyat oldugundan kar edilmiyomus artik
Mesaj tarihi:
Aynen o konuda tepkiliyim, bi suredir 100lira yakit = 30kntr kampanyasindaydim, o bitti %1 de %0.5 oldu cok uzgunum artik.

sene sonuna kadar 60-70 bisey birikiyordu seviniyordu insan. simdi yaninda kart tasidigina degmez.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben de Opet'ten alıyordum. Daha manası kalmadı : Ben kesinlikle inanmıyorum zarar ettiklerine. Sadece işe girerken ki düşünülen kârdan uzaklaştıkları için üzüntülüler. Kafa kafaya verip, fiyat sabitlerken düşüneceklerdi!

Sırada LPG varmış :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium sorun surda ab
bu fiyatlar dustu ya
devlet vergi dusurmeden tavan fiyat koydu
yane kabaca dedi ki
arkadasim siz az kar edin
1500 tane promosyonu war bu benzincilerin
asil olaylarida bole vade yaptiklari iskonto yaptiklari buyuk sirketler war
% 5 gibi iskonto oranlari olabiliyo
yane cidden baen ucu ucuna donuyo
devlette bu karin 3/4unu kaldirinca promosyonlar uctu dogal olarak
Mesaj tarihi:
Selam,

Hmmm... satış fiyatı düştüğünden dolayı nasıl alınan vergi düşmedi ki?!?

Baz fiyat: 10 birim
Kâr: 3 birim
Toplam: 13 birim
Vergi: 5 birim
Satış: 18 birim

Baz fiyat: 10 birim
Kâr: 2 birim
Toplam: 12 birim
Vergi: 3 birim
Satış: 15 birim

Bu şekilde olmadı mı yani? Eğer bu şekilde değilse o zaman vergi oranı mı arttı? Kafam karıştı :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Zaten uzunca bir süredir fazlasıyla düşen petrol fiyatlarına rağmen akaryakıt fiyatlarını düşürmeyerek etmemeleri gereken kârları ettiler. Birazda zarar ediversinler.

Aslında kafa kafaya verip fiyat sabitlemek ciddi ceza gerektiren bir durum.
Mesaj tarihi:
Selam,

ÖTV sabit mi... saçmaymış yahu :

Kâr ettiklerinde halk okadar isyan etti, haberler yapıldı, 'gık' demediler ve şimdi iğne onlara batınca ciyak ciyak... Çuvaldızı bir tarafımızdan eksik etmeyenlerden batacak olan varsa da açıkcası umrumda değil. Benim için hırsızlıkla eş değer bir suç.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...