paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Selam, Ama ben hâlâ mantıklı seviyelere gelmediği inancını koruyorum. 95 oktan 2.85TL falan olmalı gibi en fazla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 güzel haberler alıyorum bugün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bende bi suredir neden devamli artiyor diyordum. 2.44 lere kadar dusmustu bi sure once, baya da bi oyle gitti simdi yavas yavas 2.56 , 2.57 falan gidiyor. (euro diesel) neyseki gecen sene bu donemlerde 3.20 leri gormustuk, cok koymuyor simdiki halleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 geçen sene sigara mı alsam bi litre benzin mi diye düşünüyordum. sdfsdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Selam, Parayı borsaya yatırmak yerine akaryakıta mı yatırsak acep. Ne de olsa fiyatlar düşüyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 benim bir arkadasim 103 dolarken mi ne yatirmisti 140 a firlamisti 1-2 ayda bayag kazanmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Selamlar Paticik Patinaj ahalisi! Korkuya mahal vermeyiniz, benzin fiyatları en yakın zamanda tekrardan layık olduğu yüksek mevkiilere ulaşacaktır! Bu tip kısa dönemlik düşüşler şevkinizi kırmasın! En yakın zamanda haşmetli hükümetimiz bu konuya tekrar el atıp akaryakıt fiyatlarını eski görkemli günlerine geri döndürecektir!... Saygılar, sevgiler... Esen kalın efendiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Selam, 3,00 TL/litre fiyatının altına inmiş rakamlar. Bu indirim 2 boyunca mı geçerli; bilen var mı? Ve LPG ve motorinde neden aynı yüzdede indirim yok (yoksa var mı)? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bugun 97 oktan benzini 2,87 ye aldım.Aynı zamanda 95 ve 97 oktan benzinlerin fiyatınıda eşitmeişlerdi aldığım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi arkadasim bi benzin sirketinin genel merkezinde calisiyo benzinciler kirmizi alarmdaymis buyuk ihtimalle ki ben bugun 10 tane benzicinin yanindan gectim hepsi ole 97 oktan katkili benzin felan piyasadan kalkicak tavan fiyat oldugundan kar edilmiyomus artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bana da dün Opet'ten akaryakıttaki paro puan oranı %0,5 olarak değişmiştir tarzında bi mail geldi. Eskiden %1 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Aynen o konuda tepkiliyim, bi suredir 100lira yakit = 30kntr kampanyasindaydim, o bitti %1 de %0.5 oldu cok uzgunum artik. sene sonuna kadar 60-70 bisey birikiyordu seviniyordu insan. simdi yaninda kart tasidigina degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selam, Ben de Opet'ten alıyordum. Daha manası kalmadı : Ben kesinlikle inanmıyorum zarar ettiklerine. Sadece işe girerken ki düşünülen kârdan uzaklaştıkları için üzüntülüler. Kafa kafaya verip, fiyat sabitlerken düşüneceklerdi! Sırada LPG varmış :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 paramecium sorun surda ab bu fiyatlar dustu ya devlet vergi dusurmeden tavan fiyat koydu yane kabaca dedi ki arkadasim siz az kar edin 1500 tane promosyonu war bu benzincilerin asil olaylarida bole vade yaptiklari iskonto yaptiklari buyuk sirketler war % 5 gibi iskonto oranlari olabiliyo yane cidden baen ucu ucuna donuyo devlette bu karin 3/4unu kaldirinca promosyonlar uctu dogal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selam, Hmmm... satış fiyatı düştüğünden dolayı nasıl alınan vergi düşmedi ki?!? Baz fiyat: 10 birim Kâr: 3 birim Toplam: 13 birim Vergi: 5 birim Satış: 18 birim Baz fiyat: 10 birim Kâr: 2 birim Toplam: 12 birim Vergi: 3 birim Satış: 15 birim Bu şekilde olmadı mı yani? Eğer bu şekilde değilse o zaman vergi oranı mı arttı? Kafam karıştı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Zaten uzunca bir süredir fazlasıyla düşen petrol fiyatlarına rağmen akaryakıt fiyatlarını düşürmeyerek etmemeleri gereken kârları ettiler. Birazda zarar ediversinler. Aslında kafa kafaya verip fiyat sabitlemek ciddi ceza gerektiren bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para sole bisi war abi simdi petroldeki verginin en baba kismi otv felan yane sabit degerler kdv ufak bi miktar kaliyor bunun yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Selam, ÖTV sabit mi... saçmaymış yahu : Kâr ettiklerinde halk okadar isyan etti, haberler yapıldı, 'gık' demediler ve şimdi iğne onlara batınca ciyak ciyak... Çuvaldızı bir tarafımızdan eksik etmeyenlerden batacak olan varsa da açıkcası umrumda değil. Benim için hırsızlıkla eş değer bir suç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 akaryakıt vergilerinin asıl düşürülmesi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evet tahmin ettigim gibi 97 oktan piyasan kayboldu bundan sonra haftada 3 defa benzin fiyatlari degiscekmis ona gore yane hazirlikli olun bence artik 50 lialik benzin almak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar