Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 arkadaşın istediği seviye sanırsam delphi ile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bu arada bişi sorcam, Anarchy Online Visual Basic ile kodlanmamış mıydı? Ve bence gayet de kaliteli bi oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: sharky, 06 Haziran 2004 15:37 tarihinde demiş ki: Yahu yine birbirinizi yediniz. Criminal bir sakin ol yahu. Birbirinizi yemekten soruya cevap veremediniz. Baksanıza n0body Tomb Raider yapmayacağım diyor, Mission Risk adlı bir oyun vardı, onu yapmak istedim beceremedim, tavsiye verin bana diyor. Adama ne 3d nowlardan sse2 lerden. Alakasız bir insana herşeyi bu kadar low level anlatırsanız, ancak bön bön bir bakış elde edersiniz.. Ha egonuz tatmin olur, bilmem ne.. 4 sene sonra sizinle artık kimse muhatap olmamaya başlar. ahua gel seni bi öpüjem :D :D valla adamlar bi konu için birbirini yemiş anlatmış konuşmuş fln öle... ama ben tam dediin gibi bön bön bakıorum :P ahua yinede herkeze çok teşekkürler... tutoriallar falan bayaa işime yaradı :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 topikin de içine ettikkusra bakmayın, yani en azından kendi adıma özürdilerim.. :utaniem: ama ben az yukarda bi yerlerde kaynak verdiydimmm.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya aslında paticikte her bölümün bir sitesi var neden bu bölümün yok ? ? olsa ne güzel FAQ yapardık böylece herkes istediği bilgiye kolayca ulaşırdı. "Hangi Dil ?" "Nasıl XXX öğrenirim ?" "WinXP'ye nasıl format atılır ?" bunlar için onlarca başlık açılmıştır. Ve biz oyun programlama için kaynak ve ders içeren siteleri eleyip en iyileri orada toplasaydık.Tüm patilere faydamız dokunmuş olurdu. (Database'den yapacağımız MB'larca tasavrufu saymıyorum :) :) ) [signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 07 Haziran 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu bölüme yaz? (ah tamam vurma dur aah)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne olmus anlamadım ya neyse ... demıssınız zaten prog dılden keza opengl dx bılmek lazım , ha c++ la daha rahat yapılır sankım oyun falan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar