Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sağolasın şimdi taşlar yerine oturdu ne diyorduk müslüman olmak için le ilahe illahlah mıydı lan çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kaisersoze said: yazının başını biraz okudum, zaten bir sürü eleştiri gelmiş doğru cevaplar da aralarından çıkmış. Cevap belli ve basit. Allah herşeyi yarattığı gibi EVRİMİ de yaratmıştır. Yaptım oldu dan ziyade , yaptım değişiyor/gelişiyor yada yaptım değişiyor/geriliyor şeklindedir. Kapiş ? fenn said: http://www.youtube.com/watch?v=3GqFB8wRmuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kaisersoze said: yazının başını biraz okudum, zaten bir sürü eleştiri gelmiş doğru cevaplar da aralarından çıkmış. Cevap belli ve basit. Allah herşeyi yarattığı gibi EVRİMİ de yaratmıştır. Yaptım oldu dan ziyade , yaptım değişiyor/gelişiyor yada yaptım değişiyor/geriliyor şeklindedir. Kapiş ? biraz kendi inancına allahı uydurma olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hiç alakası yok, inanç farklı bilim farklı değilki. hepsi tek kalemden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 demek istediğim sen dinin söylediği ademin kaburgadan hava vs. olayını reddederek bilim-din sentezi yaparak kendi inancını ortaya koymuşsun. kendince bir revizyon yapmışsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Birinci post sadece dini değil bilimi de reddetmiş oluyor. Bilimsel verilebilecek cevaplarla da dalga geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dandikmis, biliyosaniz daha iyisini siz yapin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aslında bi kaç fikrim var. finansman bulabilirsen değişik bişeyler çıkarabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aquila said: dandikmis, biliyosaniz daha iyisini siz yapin lan. http://www.youtube.com/watch?v=GX5hlZlytIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 konuyu kitliyorum yenisini açıyorum (mesaj sayısı sebebiyle) ordan devam ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar