Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sağolasın şimdi taşlar yerine oturdu ne diyorduk müslüman olmak için le ilahe illahlah mıydı lan çabuk
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kaisersoze said: yazının başını biraz okudum, zaten bir sürü eleştiri gelmiş doğru cevaplar da aralarından çıkmış. Cevap belli ve basit. Allah herşeyi yarattığı gibi EVRİMİ de yaratmıştır. Yaptım oldu dan ziyade , yaptım değişiyor/gelişiyor yada yaptım değişiyor/geriliyor şeklindedir. Kapiş ? fenn said: http://www.youtube.com/watch?v=3GqFB8wRmuI
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kaisersoze said: yazının başını biraz okudum, zaten bir sürü eleştiri gelmiş doğru cevaplar da aralarından çıkmış. Cevap belli ve basit. Allah herşeyi yarattığı gibi EVRİMİ de yaratmıştır. Yaptım oldu dan ziyade , yaptım değişiyor/gelişiyor yada yaptım değişiyor/geriliyor şeklindedir. Kapiş ? biraz kendi inancına allahı uydurma olmuş bu
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hiç alakası yok, inanç farklı bilim farklı değilki. hepsi tek kalemden çıkıyor.
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 demek istediğim sen dinin söylediği ademin kaburgadan hava vs. olayını reddederek bilim-din sentezi yaparak kendi inancını ortaya koymuşsun. kendince bir revizyon yapmışsın yani.
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Birinci post sadece dini değil bilimi de reddetmiş oluyor. Bilimsel verilebilecek cevaplarla da dalga geçmiş.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dandikmis, biliyosaniz daha iyisini siz yapin lan.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aslında bi kaç fikrim var. finansman bulabilirsen değişik bişeyler çıkarabiliriz
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aquila said: dandikmis, biliyosaniz daha iyisini siz yapin lan. http://www.youtube.com/watch?v=GX5hlZlytIc
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 konuyu kitliyorum yenisini açıyorum (mesaj sayısı sebebiyle) ordan devam ediniz
Öne çıkan mesajlar