sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi onlar mükemmele gitmek değil ki evrim. kullanılmayan organların körelmesi, pankreas gibi.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi tamamda iste gitgide uyum saglayip mukemmellesiyosun diyorum bende kullanmiyosan gerek yoksa bisi eksilince + yone gidiyor demek o organizma
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bir müdahale ile mükelleştiğimizi iddia ediyorsun sandım.Dediğin doğru tabi ama bu mükelleşmek değil bence, koşulların değişmesi ve uyum sağlamak.20 yaş dişlerimiz et yediğimiz için kayboluyor, vücut tüylerimiz iklim ılımanlaştığı için azalıyor atıyorum.Ama yarın buzul çağına girsek binlerce yıl sürse vücuttaki kıllar uyum sağlamak için yine artmayacak mı ?
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tamam iste git gide yontuluyoruz beyin buyuyor disler azaliyor viruslere karsi immunity kaznaiyoruz felan falan
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eskimolar daha kısa, yağlı ve kıllı insanlardır bize göre.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yani mükemmele gitmek mi değil mi ben de kararsızım aslında. virüslere immunity kazanmak da acaba uyum sağlamak mı sadece yoksa mükemmele gitmek mi. sonuçta insan vücudu değişen şartlara tepki veren, kendini transforme eden bir sistem.Yani eğer ki bu özelliğinden dolayı insan mükemmel bir yaratıktır dersek tamam. ama mükemmele gidiyor muyuz ? sorusunun cevabına ben şuan yetemedim.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bir örnek daha NACL sodyumclor , yani sofralarımızda hergün yemeklerimizde kullandığımız tuz.Sodyum son derece patlayıcı bir madde, clor son derece zehirli bir madde bunların birleşmesinden tuz oluşmuş formul su :sodyum(patlayıcı madde) + clor (zehir)= NACL(tuz) gördügümüz gibi ortaya zehirli patlayıcı bir karışım ortaya çıkması lazım gelirken, ortaya tuz gibi bir nimet çıkmış vücüdümüzda tuzun görevini bilmeyen yoktur sanırım.İnsan vücüdü tuz sayesinde su tutuyor hala anlamıyacakmısnız bir Kudret Sahibi var ve tesir ediyor fizik kanunlarıni dilediği an geçersiz kılıp, başka bir hale getiriyor.aynı nemrutun hz İbrahimi ateşe attığında odunların balık, ateşin su olması gibi hala anlamıyacakmısınız urfadaki balıklı gölü ve orda olan bu olayı bilmeyen yok sanırım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BonePART said: nileppezdel said: Hatalı kul yaratmak da hata olrak nitelenebilir. Ki şeytanı da kötü insanları da -ki Allah için zaman yoktur ve seçimlerimizi bilir dolayısıyla yaratırken kötü olduğunu biliyor- kötülüğün ta kendisini de yaratan Tanrı için "kötülüğü yaratmıştır o zaman o da kötüdür" gibi sığ ama düşününce hiç de fena olmayan bir cümle kurabiliriz hatali kul yaratmak dedigin nedir ki max max 10000 senelik bi insan canlisindan soz ediyoruz bilmem kac milyar senelik evrene oranla belki 25000 sene sonra hatasiz organizmalar olcaz her dakika mukemmele gidiyoruz belki E tamam işte koskoca Tanrı direk mükemmel yaratırdı yani bunu söylemek istemiştim ben orda. said: çünkü ALLAH atomlardan oluşmuş bölünüp parçalanabilen, zerrelere ayrılabilen bir varlık değildir Nereden biliyorsun? Belki kitapları gönderen de fiziksel bir canlı, deney yapıyor ve sen kaldın anlamsız kurallara inanarak. Onu arayıp bulmayalım diye de şeklim şemalim yok maddi değilim demiştir işte =P
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abi lütfen Harun Yahya alıntılarıyla falan gelme artık ya =(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yumurtaya can veren aiiahım hadi sakaryalıyı yarattın nilep e ne gerek vardı ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: yumurtaya can veren aiiahım hadi sakaryalıyı yarattın nilep e ne gerek vardı ? Sen böyle gereksiz laf sok diye yarattı işte
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben burda hep merak ettiğim bir sorunun cevabını almak istiyorum. niye kimse nilepi sevmiyo abi ? kıl olduğum bi ton adam var, bu adama kıl olmaya çalıştım sebep bulamadım.nedir yani ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sen anlıyosundur anlatmaya çalıştıklarımı diğerleri ya anlayamıyorlar yada görüşlerim ve uzun uzun savunmam batıyo paragraftan tek kelime alıp alakasız trolleyip beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar vs. This is Paticik. Olur öyle..
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu harun yahya düşmanlığı nedendir bilmem , mühim olan harun yahyanın söyledikleri değil , bu olayların gerçek olduğudur H2O(su)' nun neresi harun yahya alıntısı , NACL(tuz)'nin formulünü harun yahyamı yazdı? neden hemen harun yahya ile ilinti kuruyorsunuz? mühim olan kimin söylediği değil söylenelerin gerçek olup olmadığıdır.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nileppezdel said: Ha zaten şu forumun %98'inden zekiyim o ayrı. Bi facepalm da bu lafıma bekliyorum, yargılamıyorum da sizi. Yetememek suç değil sonuçta
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Succesfull troll is succesfull =) @sakaryalı: Onları kanıt olarak gösterme anlamsızlığını yaptı Harun Yahya o yüzden oradan gelme diyorum. Ona bağlı bir siteden c/p olduğu ortada
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Nilep fikirlerini en seviyeli şekilde sunuyor ve fikirlerini anlatırken seviyeyi düşürücü hareketleri yok ben onunla bu konuları her alanda konuşurum, çünkü incitici tavırları yok inanmıyor diye suçluyamam herkes özgürdür, bu onun bileceği iş. Onun inanmaması benim tersine inanmam ne onun fikirlerini burda sunmasına engel, ne benim onunla bu konularda forumda tartışmama engeldir. kimse inanmaya zorlanamaz.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben c/p yapmıyorum emin ol noktalama işaretlerinin eksikliginden bu ortada olsa gerek .
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 seni seviyoruz sakaryalı senle sorunumuz yok fakat o üstte anlattığın şeylerde herhangi bir mucize yok
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Harun Yahya yi kanit gosteren adamla tartisilmazda ondan euahea. Motorcu Adnan Hoca.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Harun yahyaci değilim ,ben başlı başına kendi araştıran bilime meraklı biriyim.Söylediğim gibi H2O'nun formulunu ,NACL'un un formulunu ne ben yazdım , ne harun yahya harun yahyada beni ilgilendirmiyor, o kendi cematinin lideri ben ise hiç bir cemaate mensup değilim , ben etrafımdakileri ve kendimi yaratılmış bir sanat eseri olarak gören inanan sanattan , Sanatkara ulaşmayı amac edinmiş bilimi amac değil araç olarak gören biriyim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yaratıcının varlığı tartışılabilir ama 3 semavi din de çelişkilerle mantıksızlıklarla dolu, üçüde insanları kontrol ve motive etmek için ortaya çıkmıştır
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İncil ve Tevratın çelişkilerle dolu olduğu doğru sebebi ise insan elinin bunlara karışmasıdır fakat Kuran için aynı şey söz konusu değildir.
Öne çıkan mesajlar