sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adam 70% i ateist %90 ı herşeyler testis geçen bir forumda ciddi ciddi kendini ifade etmiyo din konusunda. benden de bi helal.
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 teraziye abanma evresine mi geçtik bi anda noldu lan
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 forumda ki tartışmalarından dolayı +12 sevap kazandın
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yok ciddi söylüyorum, eğer bahsettiği ortam gerçekten varsa adam zaten burdaki bissürü insanı müslüman yapmış kadar sevap puanını götürmüştür eminim yani.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi öyle bi ortam varsa sıçtım ben ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 net bi 20-30 yıl yanarım. aslında ya varsa diye düşünüp ibadet falan etmek lazım, çok fena taklaya gelicez.
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 70 yil yasasan ne kadar yanarsin ki max.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 diğer tarafı bekleyemeden biz yapalım avatar verelim böyle melek avatarı kafaya halka falan üstün çabalarından dolayı
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sonsuzluğa oranlarsan, sonsuz süre yanman lazım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi şimdi günde 1.30 saat harcasalar ibadete yılda 50 gün falan yapar.yükümlü olduğumuz yıllar 55 desen 60-70 ay falan işte 6 sene de. 6 sene kafadan yandık. bunun bayram namazı, ramazanda oruçu falan derken kafadan 20 var bence.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 70 yıl yaşadın desen 35yılı nerdeyse uyumak zaten 10 yılınıda boş boş oturmaya at geriye 25 yıl kalıyor zaten onun acısını çıkartmak için en fazla 20 yıl yanarsın tabi iyi halden erken bırakma falan da olur 15 yıla iner o diğer taraf çok adaletli yaa
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok sikko bi zamanda yaşadığımız günah devrinde falan olduğumuz için cezamız hafifletilir diye düşünüyorum.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kainatin son derece komplike bir yapıyla sonradan var olduğu artık bilim tarafından kabul edildi big bang teorisi.O zaman diyorsunki ALLAH nasil var oldu? bizde diyoruzki ALLAH hep vardı hepde var olucak, çünkü ALLAH atomlardan oluşmuş bölünüp parçalanabilen, zerrelere ayrılabilen bir varlık değildir. Zaman madde ile beraber var olmuştur maddeyide ALLAH yarattığına göre zamanıda o yaratmıştır. ALLAH yaratmadan önce zamanda yoktu bu yüzden ALLAH tan önce diye bir zaman dilimide yoktu sonra diye de bir zaman dilimi olmayacaktır ALLAH Ezel ve Ebediyet SULTANIDIR Ezel ve Ebediyet ne dersen biz derizki, başlangıcı ve sonu olmayan deriz bunu anlamaya çalışırsan anlayamazsın devreleri yakarsın ,ama sonsuzluk hep var olmaya devam eder sen devreleri yaktın diye inkar ettin diye yok olmaz . Bizim için olan zaman mevhumu ALLAH için geçerli degildir. ALLAH zamandan ve mekandan münezzehtir yani zaman ve mekan yokkende ALLAH vardı onun varlığına delil bu kainatın sonradan yaratılmasıdır.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet abi.zenciler falan var dünyada hem. ne bileyim bush var. nihat doğan var. yok abi biz yine iyiyiz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adam sınıfta iyi not alanların ortalamayı yükseltmesi gibi ya. bunun yüzünden bizim ceza artıcak.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sakaryali said: Kainatin son derece komplike bir yapıyla sonradan var olduğu artık bilim tarafından kabul edildi big bang teorisi.O zaman diyorsunki ALLAH nasil var oldu? bizde diyoruzki ALLAH hep vardı hepde var olucak, çünkü ALLAH atomlardan oluşmuş bölünüp parçalanabilen, zerrelere ayrılabilen bir varlık değildir. Zaman madde ile beraber var olmuştur maddeyide ALLAH yarattığına göre zamanıda o yaratmıştır. ALLAH yaratmadan önce zamanda yoktu bu yüzden ALLAH tan önce diye bir zaman dilimide yoktu sonra diye de bir zaman dilimi olmayacaktır ALLAH Ezel ve Ebediyet SULTANIDIR Ezel ve Ebediyet ne dersen biz derizki, başlangıcı ve sonu olmayan deriz bunu anlamaya çalışırsan anlayamazsın devreleri yakarsın ,ama sonsuzluk hep var olmaya devam eder sen devreleri yaktın diye inkar ettin diye yok olmaz . Bizim için olan zaman mevhumu ALLAH için geçerli degildir. ALLAH zamandan ve mekandan münezzehtir yani zaman ve mekan yokkende ALLAH vardı onun varlığına delil bu kainatın sonradan yaratılmasıdır. de ayrı gerisini okumadım.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sakaryalı paragraf kullan okunmuyor ha bide bu kadar çok allah yazma hemde büyük büyük yazıyorsun kaç kere allah demişsin onu saymaktan yazdığını okuyamıyorum allah parantezine al doğrudan biz anlarız
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ebedi hayata inanmıyan onu inkar eden ebedi yanmayı hak eder. Bu yüzden kimse sanmasın 20 yıl yasadim 20 yıl yanıcam diye sucun işledigin günahın mahiyeti türündendir. Eger ebedi hayatı inkar ettiysen ebedi yanacaksın.Çünkü sen ebediyete inanmadın.
Öne çıkan mesajlar