fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 allahın insanların dünya üzerinde yaptığı yanlışları düzeltme gibi bi fonksiyonu yok. inanıyosan öldükten sonra görürsün adalet nası oluyomuş. fakir tesellisi oluyo biraz ama temelde durum bu. zaten bu dünyada müdahale ediyor olsa adalet o zaman olmazdı
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Gece saatlerinde bilim&teknik gibi az bakılan bir kısımda bilimsel bir tartışma adı altında tartışınca yasak değilmiş (:P)
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adam ciddiye alininca huzuru buldu gitti yatti heralde
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben haklıyız siz haksızsınız, tartışma bitti dağılın
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nileppezdel said: Gece saatlerinde bilim&teknik gibi az bakılan bir kısımda bilimsel bir tartışma adı altında tartışınca yasak değilmiş (:P) ahaha eyv nilep ;)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben hem inanıp hem de inanmayanlara ezileceksem, onlar benim doğal kaynağımla en mutlu en mesut en zengin şekilde yaşayacaksa başlarım öyle saftirik inanca. Bana lazım değil böyle züğürt tesellisi.
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben size bahsedeyim türlerin ortaya cikişini o zaman iyi dinleyin türlerin ortaya çıkışı 540 milyon yıl önce 50 tür canlı bir anda ortaya çıktı buna evrimciler kambriyen patlaması derler canlılar aniden ortaya çıkmış peki evrime göre ara geçiş formları olmuş olması lazım fakat evrim teorisinin savununucularından darwin türlerin geciş programından şunu söylüyor "Eğer türler öbür türlerden türemiş ise(evrim var ise) neden sayısız ara geçiş formuna rastlamıyoruz(darwin)" Peki evrim ne idi ilk calı nasil oluşmuştu birden aniden cevresel etkilerle ilk canlı oluşmuş, sonra tüm canlılar bundan evrimleşerek türemiştir evrim bunu savunur. Bende soruyorum İlk canlıdan tüm canlılar evrimleşerek türedi ise bir çok ara geçiş formları yarım yamalak tuhaf şekllli yaratıkların fosilleri olması lazım , örnek olarak denizden karaya çıkış şeklinde bir geciş oldu ise yarı balık yarı sürüngen canlıların fosilleri olması gerekir peki nerde bu fosiller ?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 işte evrim http://gryphonscry.files.wordpress.com/2009/04/gryphon.jpg
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ben hem inanıp hem de inanmayanlara ezileceksem, onlar benim doğal kaynağımla en mutlu en mesut en zengin şekilde yaşayacaksa başlarım öyle saftirik inanca. Bana lazım değil böyle züğürt tesellisi. tatar senin inancına göre dogal kaynaklar sana ait oluyo ve ilahi dinlere inanan insanların onları kullanması seni kızdırıyor demek. ben inanıyorum yaratıcının nimetlerini kullanmana hic de gocunmuyorum,cok bencilsin dostum =)
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Hangi mmo dan aldın bunu söylemem ateist sırrı
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali, bak ben biyoloji okuyorum sana 2 sey sorucam bana bunlarin cevabini ver seninle adam gibi tartisirim. 1) Canli nedir? 2) Evrim nedir?
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Abi yalan yanlış bilgileri gerçek olarak sunma ya lütfen :) Genel kanıya göre önce tek hücreli bir canlı ortaya çıkıyor sonra evrimlşiyor ve farklı şekilde evrimleşen hücrelerden hayatta kalanlar tabi yeni tek hücreli ırkı oluşturuyor sonra o da artıyor falan. Ne 50 canlı bir anda ortaya çıkması? Adnan Oktar'ın hurafeleriyle gelmeyin
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dünya üzerinde bulunan tüm canlılar, DNA ve/veya RNA olarak bilinen nükleik asitleri taşırlar. Bu moleküller, yeni bir neslin meydana getirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi depolar Evrim Biyolojik evrimin en basit tanımı, değişerek türemedir. Bu tanım hem küçük ölçekte evrimi (yani bir popülasyonun içinde gen sıklıklarının nesilden nesile değişmesini) hem de büyük ölçekte evrimi (yani aradan bir çok nesilin geçmesiyle ortak bir atadan farklı türlerin türemesini) kapsar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sakaryalı, mesela sizin orada çok vardır bak şu sivrisinekler ne boka yaratılmış? aha bunu açıkla daha da bişi demiyorum. Allah'ının canı sıkılmış oturmuş milyar tane garip tür mü tasarlamış boş zamanında?
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sivrisinekler insan vücudundaki pis kanı emer ben böyle gördüm sagljkangm
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Sivrisinekler insan vücudundaki pis kanı emer ben böyle gördüm sagljkangm hastalıklar falan bug olmuş tasarımda öyle çıkmış sinekten gelen
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sen bir sivrisinek yaratta göreyim
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 allaha şirk mi koşuyon bilae yaratmak allaha mahsustur
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.resimler.tv/data/media/259/Kopya-koyun-dolly.jpg Peki koyun dollye ne diceksiniz adamlar yarattı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Pekii Sakaryalı, senin inancına göre her millete ümmete peygamber gelmiştir di mi? Ama nedense Musevilere pek bol gelmiştir ve hepsi tanınmaktadır ünlüdürler ama diğer binlerce ulusunki nedense hiç tanınmaz. Oysa Avustralya'nın göbeğindeki Aborjinler atalarına tapmakta, Amerika'daki Kızılderililer doğanın ruhuna tapmakta, Çin'de Hindistan'da eski çağ Avrupa'sında falan tonla değişik Pagan inancı vardır. Tek tanrı inancı ise gariptir ki bu peygamberliğin moda olduğu Musevilerin yöresinden çıkmıştır. Çünkü çok tanrılı sistemi tek tanrıya çevirenler Musevilerdir ve adı geçen peygamberler de onların krallarıdır, derebeyleridir. Peygamberlik moda olup halktan saygı görünce önüne gelen ben peygamberim diyip ortaya atılmıştır eski Mezopotamya'da. Museviler ise bu tek tanrı inancını Sümerlilerden ve Mısırlılardan görüp taklit etmişlerdir. Onlardan sonra geldiği söylenen İsa'nın gerçekten yaşayıp yaşamadığı bile tam bilinmezken, etrafındaki havariler ise reformcu Yahudi hahamlardır. Aynı şekilde Muhammed de peygamberliğin prim yapan bişi olduğunu görmüş ve gençliğinde katıldığı kervan gezilerinde edindiği bilgilerle birlikte kendine Yahudilerden gelen onların inancını temel ve destek alan bir yol çizmiştir.
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eyvah zeitgeist copy/pasteleri yavas yavas gelmeye basladi
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: Sakaryalı, mesela sizin orada çok vardır bak şu sivrisinekler ne boka yaratılmış? aha bunu açıkla daha da bişi demiyorum. Allah'ının canı sıkılmış oturmuş milyar tane garip tür mü tasarlamış boş zamanında? en basitinden niye adriana lima da kadin hayrettiniye teyze de kadin
Öne çıkan mesajlar